kusiek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 kiedy są dokładnie ten spoty ? mieszkam od krk 35 km w piątek będę wieczorem na galerii kazimierz. Pamiętam ,że chyba w niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 kiedy są dokładnie ten spoty ? mieszkam od krk 35 km w piątek będę wieczorem na galerii kazimierz. Pamiętam ,że chyba w niedziele ? Co Niedziele w Galerii kazimierz o godzinie 19-stej http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.61740 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 w niedziele to rzadko bywam w krk dlatego nie pokazuje się na spocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 w niedziele to rzadko bywam w krk dlatego nie pokazuje się na spocie... to trzeba zrobic tak by się pokazać w Niedziele :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 nie obiecuje ale postaram się przejechać do krk w niedzielę. Zazwyczaj dużo zjeżdża się audiczek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 nie obiecuje ale postaram się przejechać do krk w niedzielę. Zazwyczaj dużo zjeżdża się audiczek ? pisz w temacie spotów krakowskich to sie dowiesz wszystkiego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 kusiek jeśli ledy to TYLKO ORI zobacz jak ma miron u siebie A co do spotów to przyjedź zobaczysz jaka jest fajna atmosfera i porównasz sobie swoją z innymi B8kami, o tym poczytaj w linku który podał Ci wyżej Cuber Jak jest nas za dużo to jedziemy na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 szukam właśnie oryginalnych lamp po dobrej cenie... powiem szczerze ,że nie mam co porównywać golasa mam prócz paru dodatków mało istotnych jeszcze mam takie pytanie chciałbym mieć usb do radia ale za oryginalne ami cenna kosmos... jest jakaś inna możliwość prócz tandety na allegro co do zapalniczki się wkłada i na falach radiowych ustawia... co do spotu wiem ,że w tą niedzielę nie dam rady na pewno[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 20:59_________________________________________________http://kktrans.otomoto.pl/audi-a4-C22243910.html Sprzedaje:) ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 czas na zmiane teraz a5 lub a6 i przede wszystkim 3.0TDI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 lub a6 A6 C7?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 co się stało z kierownicą? może to kwestia zdjęcia, ale wygląda tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 na kierownicy jest skóra specjalnie szyta na miarę aby kierownica się nie wytarła tak c7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 to - moim skromnym zdaniem - ktoś Ci to nieźle spierdzielił bo wygląda strasznie niechlujnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 na kierownicy jest skóra specjalnie szyta na miarę aby kierownica się nie wytarła tak c7 jak C7 to tylko 3.0tfsi cena ta sama a jazda sporo lepsza, wczoraj w w-wie testowałem C7 3.0tfsi i nie mam żadnych złudzeń że 3.0tdi to cienizna przy tym bo też się przejechałem, a do tego dźwięk silnika v6 rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Przyjedź na spota za nim ją sprzedasz, obczaimy co to masz A jak będziesz miał C7 to obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 na kierownicy jest skóra specjalnie szyta na miarę aby kierownica się nie wytarła tak c7 jak C7 to tylko 3.0tfsi cena ta sama a jazda sporo lepsza, wczoraj w w-wie testowałem C7 3.0tfsi i nie mam żadnych złudzeń że 3.0tdi to cienizna przy tym bo też się przejechałem, a do tego dźwięk silnika v6 rewelka Myślę, że 3.0 TDI (313PS) "wciąga " 3.0 TSI bez problemu i ten moment, 650Nm... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 jednak bardziej mnie chyba kusi a5:) niż a6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 tyle, że A5 i B8 to dokładnie to samo.. różnią się tylko "opakowaniem" ale to i tak świetne auto, zwłaszcza przedlift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 jestem ciekaw jak dlugo bedziesz sprzedawał ja sprzedawalem jakies 1.5 miesiaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi