Remik-A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Dzieki i polecam Tym bardziej, ze mamy ten sam kolor:decayed:
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pieknie wyszlo Im wiecej patrze na Wasze zabawy w detailing tymbardziej nabieram ochoty zeby w koncu rozdziewiczyc swoj zestaw Megsa, ktory lezy od 1,5 roku w szafie Brak tylko polerki...
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Brak tylko polerki... ręce masz sprawne Ale 1000 obrotów na minutę może być ciężko
MARCIN607 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Brak tylko polerki... ręce masz sprawne Ale 1000 obrotów na minutę może być ciężko redbull
Hardjack Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Mam do Ciebie Remik kilka pytań: 1. Jakiej pasty polerskiej używałeś? 2. Polerowałeś tak, że ciągle miałeś mokrą gąbkę? 3. Której z tych trzech gąbek używałeś do polerowania? Najlepiej jakby Ci się chciało to napisz środków jakich firm używałeś i do czego... Samochód w czarnym kolorze tak zrobić...
Remik-A4 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Dzieki jeszcze raz chlopaki :hi: Hardjack odp. na twoje pytania 1. 3M zielony/ zolty / niebieski 2. gabke spryskiwalem co jakis czas ( ale bez przesady ) tylko ze wzgledu na warunki zew. powietrze, temp. 3. konczysz polerke na niebieskim padzie. srodki jakie uzywalem widac na pierwszych zdjeciach ps. mysle, ze jak w tym dziale poprawnie zapytasz o temat :> to chlopaki na pewno pomoga http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1514.msg2540418;boardseen#new
Hardjack Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Raz robiłem polerkę, ale to na starym aucie, kolor - granatowy metallic i niestety poprzypalałem lakier Teraz wiem, że trzeba to robić najlepiej w słońcu, a na pewno nie w słabo oświetlonym miejscu. Używałem wtedy pasty 3M z białym korkiem, młody byłem i głupi
Remik-A4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Teraz wiem, że trzeba to robić najlepiej w słońcu chyba zle mnie zrozumiales nie poleruje sie w sloncu !!! dlatego napisalem, ze podlewalem woda bylo tez w miare odpowiednie zachmurzenie, ktore rowniez widac na zjeciach Polerowalem tylko te elementy, ktore byly w cieniu, jak temp. lakieru byla odp. ( chlodny/ zimny lakier ) blacha + lakier szybko lapie temp. i szybko ja tez gubi w cieniu
Rekomendowane odpowiedzi