bartoooo Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam Wszystkich postanowilem w koncu wstawic fotki mojej A4 , jak narazie wrzucam jedna fotke, jak bede mial wiecej czasu to wstawie kolejne i opisze co do tej pory zostalo zmienione/wymienione pozdro ! kolejna fotka
pablo_9 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Kolor i silnik znajome mi, ładna Więcej zdjęć z zewnątrz i wewnątrz :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dawaj więcej fotek i uzupełnij profil jakie plany co do autka?? ogólnie bardzo ładnie się prezentuje
binio-stg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Po tym jednym zdjęciu wiele nie można powiedzieć, ale widać że ładna i no i jak się świeci
konus Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Lakier lustro aż się prosi o jakiś większy felunek
bartoooo Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 wstawie fotki w najblizszym czasie , z tego co byc moze zrobie jak bede mial zastrzyk gotowki to: - chromowane listwy wokol szyb ( ale narazie sie wstrzymalem bo podobno takie dorabiane ciulowo wygladaja ... ) - przyciemnione szyby - jakies dobre naglosnienie tylne ( jak narazie gra mi sam przod- w sumie bardzo ladnie i osoby z ktorymi jezdzilem do tej pory pytaja sie jakie mam naglosnienie , a sam nie wiem co tam dokladnie jest w drzwiach, chyba jakies fabryczne) Niedlugo czeka mnie wymiana klocków, moze doradzicie co wybrac ? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:19_________________________________________________hmm lakier lustro ? zdjecia robilem zaraz po umyciu moze to szampon meguiars dał taki efekt planowalem zrobic polerke ale narazie szkoda mi kasy bo i tak prezentuje sie dosyc ladnie
konus Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 mój był malowany w czerwcu i nawet po umyciu tak się nie świeci chromy moim zdaniem sobie odpuść... chyba że kupisz ori :gwizdanie: rozejrzyj się na forum to będziesz wiedział co modzić
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nie tylko większy felunek się prosi bo gleba też
bartoooo Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 obnizac nie ma co ze wzgledu na stan naszych drog ( i tak wydaje mi sie niska ) myslalem juz o zalozeniu ladnych 17", ale poki co musze sie tymi zadowolic
Luka3s Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 oczywiście felga, bo aktualna w ogóle nie pasuje. Samochód ładnie się prezentuje i zadbany, klocki myśle że Bosh'a będę ok. Z takim lakierkiem zrobiłbym ją w black stylu czyli bez żadnych chromów, czarny grill wraz ze znaczkiem, czarne kieruneczki z boku itp :>
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 obnizac nie ma co ze wzgledu na stan naszych drog ( i tak wydaje mi sie niska ) myslalem juz o zalozeniu ladnych 17",zobaczysz jaka koza będzie na 17" :gwizdanie:
bartoooo Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 no na 17 elegancko by sie prezentowala ale to juz spory wydatek ;/ narazie brak funduszy ;/
djbojus Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 kolorek ladny jeszcze aluski min 16 i bedzie super pozdrawim :>
konus Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 obnizac nie ma co ze wzgledu na stan naszych drog ( i tak wydaje mi sie niska ) myslalem juz o zalozeniu ladnych 17", ale poki co musze sie tymi zadowolic Mi też się wydawało jak kupiłem że -40 to masakra i trzeba jak najszybciej zmienić... A teraz na gwincie mam sporo niżej niż -40(dokładnie nie jestem w stanie określić) i jeszcze z przeczepką pełną cegieł dzisiaj latałem
bartoooo Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 narazie nic nie bede obnizal, moze czarnula pojdzie do ludzi niedlugo z tego wzgledu ze chcialbym mocniejszy motor Powiedzcie mi koledzy ile powinien pobierac oleju taki silnik ? ja sie ostatnio troche przestraszylem bo prawie nic na bagnecie nie bylo i dolalem az 1 L ;/
konus Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Mi 1.6 tylko starszy bierze śladowe ilości... od wymiany do wymiany nie dolewam nawet grama
bartoooo Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 no wlasnie wiem ze tak niektorzy maja i troche mnie to zaczyna niepokoic , co sprawdzic w pierwszej kolejnosci ?? Litr musialem dolac po przejechaniu okolo 10 tys km, wiem ze juz musze wymienic olej ale czemu tyle bierze ?!?!
Tomasz G Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 mi 1997r 1.6 AHL przy normalnej jeździe na 15000 dolewam niecałe 100ml - przebieg 204000. Może warto zmienić olej bo jak zalałem Mobila to dolewałem litr ( od wymiany do wymiany) a po zalaniu takim samym Castrolem mogę śmigać bez dolewki do wymiany.
bartoooo Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 hmm no to u mnie jest cos nietak ;/ ja wlasnie leje Mobila polsyntetyk, myslalem ze to jakosciowo dobry olej, no ale moze zdecyduje sie na zmiane i zobaczymy co bedzie, pozdr Jaki olej polecacie do mojego typu silnika ??
konus Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 hmm no to u mnie jest cos nietak ;/ ja wlasnie leje Mobila polsyntetyk, myslalem ze to jakosciowo dobry olej, no ale moze zdecyduje sie na zmiane i zobaczymy co bedzie, pozdr Jaki olej polecacie do mojego typu silnika ?? Ja też leje mobila półsyntetycznego i nie narzekam
Rekomendowane odpowiedzi