Buba Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 Bierzesz pompe? pompa juz siedzi w samochodzie :gwizdanie: mam nadzieje ze dziala hajs ci dam w przyszlym tygodniu bo czekam na doplyw gotowki a jak nie to oddam ci moja stara uszkodzona i cieknaca
Flyer Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Do RS4 heble sa drogie i nie ma zamiennikow... Do S4 tanioszka. pompa juz siedzi w samochodzie :gwizdanie: mam nadzieje ze dziala hajs ci dam w przyszlym tygodniu bo czekam na doplyw gotowki a jak nie to oddam ci moja stara uszkodzona i cieknaca luz, chcialem poprostu wiedziec na czym stanelo. gotowki nie chce, wole przelew
Buba Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 tarcze tanie, ktos mowil ze zestaw do s, rs4 w aso 1700 zł tak jak Fly napisal, RSowe graty sa cholernie drogie i dostepne tylko w ASO S4 to taki troche polprodukt z potencjalem :gwizdanie:
Dev Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 heble do RS-y kupisz juz poza ASO
Buba Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 heble do RS-y kupisz juz poza ASO masz jakies przykladowe ceny i kto robi zamiennik?
Dev Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Cwaniaki, chcecie miec wszystko na talezu, sporo czasu mi to zajelo aby to wyczaic. Klocki spokojnie kupisz w I-Carsie, a tarcze coz... u mnie.
Buba Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 EEee tam od razu cwaniaki. Powiedziales A to powiedz B :gwizdanie:
poziek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 sporo czasu mi to zajelo aby to wyczaic w pół dnia to znajdę
Dev Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 no to dawaj, jak znajdziesz to dostaniesz litr dobrej gorzaly a jak nie to Ty mi dasz. Ok?
poziek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 no to dawaj, jak znajdziesz to dostaniesz litr dobrej gorzaly a jak nie to Ty mi dasz. Ok? nie piję gorzały
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 W sprawie części polecam do SiD'a się odzywać. Ma tego mnóstwo, do tego wiedze też sporą więc i doradzi co i jak.
jozek726 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jakie felgi chcesz do niego wrzucic??
Buba Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 zostaja ze starej narazie
Dev Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 W sprawie części polecam do SiD'a się odzywać. Ma tego mnóstwo, do tego wiedze też sporą więc i doradzi co i jak. Kolego robisz nam tutaj OT, wszyscy doskonale wiemy kim jest Sid i czym sie zajmuje.
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 W sprawie części polecam do SiD'a się odzywać. Ma tego mnóstwo, do tego wiedze też sporą więc i doradzi co i jak. Kolego robisz nam tutaj OT, wszyscy doskonale wiemy kim jest Sid i czym sie zajmuje. Przepraszam, że Pana uraziłem. idę do kąta za kare
Dev Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 chetnie dolacze, flaszke moze masz ???
Rekomendowane odpowiedzi