Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Mała Czarna 352 Kunie i 512 Niutków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buba na slasku SebastianS zagazuje ale tanio nie bedzie :) Poszukaj po forach ;)

Opublikowano
  • Autor

Buba na slasku SebastianS zagazuje ale tanio nie bedzie :) Poszukaj po forach ;)

On pisal ze jeden reduktor to ogarnie ale domyslam sie ze cenowo bedzie jak z Nowotczynskim

Opublikowano

Cos za cos... Tanio i dobrze to tylko w erze... Z dwojga zlego wolalbym chyba sebastiana :) Napisz jeszcze do ziomka z wawy : nikos z forum lpg-info.pl

Opublikowano

A na kiedy masz napisać? :naughty: Ja już swoją napisałem i oddałem :kox: czekam na termin obrony :decayed:

JUŻ czy DOPIERO?? :cool1: :>

można powiedzieć że już i dopiero :decayed: ostateczny termin oddania miałem do końca września i się wyrobiłem :tongue4: Na czerwiec nawet nie było szans żeby się wyrobić, bo moja praca to nie jakieś pitu pitu że się siądzie 2-3 tygodnie i napisane :thumbdown: Jakbym podsumował wszystko to 3 miesiące non stop siedzenia :chytry: fc**j liczenia itp. :thumbdown: Dlatego napisałem że już, bo jeszcze nikt z moich znajomych, co piszą podobne tematy, nie oddał (20 osób z tej specjalności) :tongue4:

żeby nie było OT fajna fura :P

Opublikowano
  • Autor

A na kiedy masz napisać? :naughty: Ja już swoją napisałem i oddałem :kox: czekam na termin obrony :decayed:

JUŻ czy DOPIERO?? :cool1: :>

można powiedzieć że już i dopiero :decayed: ostateczny termin oddania miałem do końca września i się wyrobiłem :tongue4: Na czerwiec nawet nie było szans żeby się wyrobić, bo moja praca to nie jakieś pitu pitu że się siądzie 2-3 tygodnie i napisane :thumbdown: Jakbym podsumował wszystko to 3 miesiące non stop siedzenia :chytry: fc**j liczenia itp. :thumbdown: Dlatego napisałem że już, bo jeszcze nikt z moich znajomych, co piszą podobne tematy, nie oddał (20 osób z tej specjalności) :tongue4:

żeby nie było OT fajna fura :P

ja dopiero zaczynam. ale nie mam nic napisane :embarrassed:

Cos za cos... Tanio i dobrze to tylko w erze... Z dwojga zlego wolalbym chyba sebastiana :) Napisz jeszcze do ziomka z wawy : nikos z forum lpg-info.pl

a masz jakis kontakt do niego czy tylko przez forum?

Opublikowano

wszystko zależy od tego co piszesz, ja nadziergałem ponad 150 stron :decayed: mniej się nie dało :thumbdown: Ale żeby się wyrobić w czasie i wszystko ładnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum :naughty: polecam :naughty:

Opublikowano

dnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum :naughty

powinni Ci wj***ć bana na pół roku z góry ! :kox::polew:

Opublikowano

:kox: wreszcie bym odpoczął od tego wszystkiego :naughty: Zaraz sam sobie bana zafunduję jak się obronię i znajdę robotę i... :decayed::wink4:

Opublikowano

:kox: wreszcie bym odpoczął od tego wszystkiego :naughty: Zaraz sam sobie bana zafunduję jak się obronię i znajdę robotę i... :decayed::wink4:

...i znajdziesz sobie w końcu żywą dziewczyne ? :D

Buba jaki masz rozmiar tarcz z tyłu ? :decayed:

Opublikowano

:polew: znaczy się jaką? :polew: A to teraz mam "martwą"? :polew::blink:

Opublikowano
  • Autor

wszystko zależy od tego co piszesz, ja nadziergałem ponad 150 stron :decayed: mniej się nie dało :thumbdown: Ale żeby się wyrobić w czasie i wszystko ładnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum :naughty: polecam :naughty:

wiem bo sam o tego bana pisalem do modow, zreszta nie tylko ja :polew:

Buba jaki masz rozmiar tarcz z tyłu ? :decayed:

cos ok 250mm ale nie pamietam dokladnie

Opublikowano

na razie Buba na przodzie ma 320/30mm na tyle 256/22mm... na razie

Opublikowano
  • Autor

na razie Buba na przodzie ma 320/30mm na tyle 256/22mm... na razie

narazie sie zastanawiam jak zaczac rezac tamten silnik. co tam jest uszkodzone i jakie koszta naprawy

po obejrzeniu wyniku cantony zaczynam szukac dmuchaw w rs6 :gwizdanie:

Opublikowano

aaa... zapierd...ac to chcesz... a hamowac bedziesz jak Fred Flinston...

Opublikowano

jasne :>

Opublikowano
  • Autor

aaa... zapierd...ac to chcesz... a hamowac bedziesz jak Fred Flinston...

ale tamten silnik bedzie w garazu stal narazie :wink4:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 12:27_________________________________________________

jasne :>

ty dopiero zaczynasz przestawiac sie na obroty powyzej 4tys. poczekaj az zacznie ci brakowac mocy

Opublikowano

zartowalem, piszac o zaciskach na 345mm tarcze wcale nie myslalem o prosiakowych tylko od S4-ki, na lepszym klocku

Opublikowano
  • Autor

zartowalem, piszac o zaciskach na 345mm tarcze wcale nie myslalem o prosiakowych tylko od S4-ki, na lepszym klocku

wiem :wink4:

Opublikowano

:polew: znaczy się jaką? :polew: A to teraz mam "martwą"? :polew::blink:

No taką z której powietrze nie ucieka :D

ty dopiero zaczynasz przestawiac sie na obroty powyzej 4tys. poczekaj az zacznie ci brakowac mocy

Flyjer zazdrości :decayed:

Opublikowano

No taką z której powietrze nie ucieka :D

No z tego co zauważyłem nie ucieka i nigdy nie uciekało :decayed: chyba że mowa o oddychaniu - to raczej w normie :decayed:

A z tej Twojej z którą się bawiłeś 2 lata temu uciekało? Dla przypomnienia foto na którym widać jak Was przyłapałem podczas "akcji" :decayed: Tylko nie tłumacz się tak jak wtedy że jej coś do oka wpadło :gwizdanie:

rosyjskanaszaklasa748.th.jpg

P.S. Fajne loczki wtedy miałeś :naughty:

sorry za OT :decayed: Buba brzydkie felgi dobrze że je zmieniasz :decayed: