Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a on nie ma czasem uciszenia :gwizdanie:, także chyba prędko nie zawita :disgust:

A no tak zapomniałem..[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 23:16_________________________________________________

tragedii, nie ma ale jak jakiejś studzienki albo dziury nie przyuważysz, to czasami zaboli :gwizdanie:

Chyba z 3 razy tak mocno jebnąłem w dziurę to myślałem że koło urwałem, a jak już zobaczyłem że jest to tylko szukałem gdzie będzie prostowanie, na farta o dziwo dalej się trzymają, dlatego ważna jest kontrola ciśnienia w takich oponach :)[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 23:28_________________________________________________Nowy mod na 1 stronie :decayed:

Opublikowano

akumlator :slina:

:D[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 13:04_________________________________________________Jak dobrze pójdzie to w pt kupię coś dużego i czarnego do środka :decayed:, nie powiem co żeby nie zapeszyć :)

Opublikowano

coś dużego i czarnego

dziura - tego się nie kupuje, tylko młoteczek ect. i jazda :cool1:

Opublikowano

coś dużego i czarnego

dziura - tego się nie kupuje, tylko młoteczek ect. i jazda :cool1:

:polew: PABLO by tego nie zrobil :polew:nie czarnuli :polew:
Opublikowano

No to właśnie zapeszyłem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Uzgodniłem z gościem że kupię od niego skórę => http://moto.allegro.pl/kpl-foteli-skora-ladna-audi-a4-sedan-i1213380540.html

po za allegro i miałem w pt przyjechać po nią to po godzinie 18:00 ktoś dał "kup teraz" i gość nie odbierał już telefonu a po jakimś czasie napisał esa łaskawie że ktoś kupił ją na allegro!!!

To dzwonie i dalej nie odbierał telefonu, jak by był taki uczciwy to by się odwołał na allegro i powiedział by że skóra uległa zniszczeniu czy została skradziona... Miałem jeszcze pare rzeczy od niego kupić ale dziękuje bardzo!!!

Odwrotna sytuacja co była ze zderzakiem :wallbash:

Opublikowano

jak by był taki uczciwy to by się odwołał na allegro i powiedział by że skóra uległa zniszczeniu czy została skradziona...

No faktycznie byłby uczciwy :polew:

Ja również chciałem wychaczyć te skóry, nawet pisałem do niego ale nie odpisał

Opublikowano

kawal chu :wallbash: jechac i doje... PABLO dawaj jedziemy jutro :)[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:11_________________________________________________a pisalem ci ze jest kup teraz j**niete 700zl :wallbash:

Opublikowano

I tak to byl syf :decayed:

Opublikowano

jak by był taki uczciwy to by się odwołał na allegro i powiedział by że skóra uległa zniszczeniu czy została skradziona...

No faktycznie byłby uczciwy :polew:

Ja również chciałem wychaczyć te skóry, nawet pisałem do niego ale nie odpisał

A może to ty kupiłeś, podaj adres :baseball::polew::decayed:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:16_________________________________________________

kawal chu :wallbash: jechac i doje... PABLO dawaj jedziemy jutro :)[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:11_________________________________________________a pisalem ci ze jest kup teraz j**niete 700zl :wallbash:

NIESTETY miałeś rację :kwasny:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:17_________________________________________________

I tak to byl syf :decayed:

:polew::kox:

Opublikowano

Pawel do 3 razy sztuka :polew:

okazja to bierz.. a nie czekaj na zbawienie :polew:

Opublikowano

Pawel do 3 razy sztuka :polew:

okazja to bierz.. a nie czekaj na zbawienie :polew:

Teraz zadzwoń te 3 minuty wcześniej, to będzie dodatkowe piwo na rynku dla Ciebie :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:26_________________________________________________Tak więc uciekł mi przed nosa kompletny zderzak od S4 i niezła skóra :angry:

Ale grilla RS4 nikt mi nie zakosi bo jest schowany w sejfie i czeka na mnie :evil::polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:31_________________________________________________Dodane fotki kratek podświetlanych w 1 poście.

Opublikowano

Zdjęcia słabe :gwizdanie: Ale krateczki za***iście wyglądają

Opublikowano

Zdjęcia słabe :gwizdanie: Ale krateczki za***iście wyglądają

Szybko zrobiłem i są do poprawki :decayed:

Opublikowano

a co z fotelami, o których mi pisałeś?

Opublikowano

a co z fotelami, o których mi pisałeś?

Na poprzedniej stronie wszystko opisałem, szkoda słów...

Opublikowano

juz wiem kto mi krateczki podkupil :kox:

Opublikowano

juz wiem kto mi krateczki podkupil :kox:

Tak mówisz :mysli::decayed:

bluewojciu0308 ja nie z tych, kupiłem od ozi_wells'a :wink4: