slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 prawie jak u mnie seba a ty masz w odbłyśniku jakąś żarówkę?
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 prawie jak u mnie U Ciebie to jest KOX
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ja bym się przy biXe pokusił o zamalowanie tego odbłyśnika, i kierunku, wtedy to by były ciorne w chooj, Bix na długich słabo daje?
seba1-2 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 dobrze jest jak jest ja mam tak, ale nie róbmy tu burdelu w temacie pabla
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Ja bym się przy biXe pokusił o zamalowanie tego odbłyśnika, i kierunku, wtedy to by były ciorne w chooj, Bix na długich słabo daje? Aaa opowiadacie, lepiej iść po całości po bandzie i bez pieprzenia się z jakimiś przeróbkami tylko zapodać takie :kox: http://moto.allegro.pl/reflektory-nowe-audi-a4-b5-99-dayline-black-w-wa-i1251152395.html
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 chodzi mu o malowanie lamp, także niech pozna chłopak opinie innych , na tej drugiej focie wygląda nieźle, jednak przy ciemnym kolorze, czarne lampki robią robotę , także Pablo nie zastanawiaj się [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:36_________________________________________________ Ja bym się przy biXe pokusił o zamalowanie tego odbłyśnika, i kierunku, wtedy to by były ciorne w chooj, Bix na długich słabo daje? Aaa opowiadacie, lepiej iść po całości po bandzie i bez pieprzenia się z jakimiś przeróbkami tylko zapodać takie :kox: http://moto.allegro.pl/reflektory-nowe-audi-a4-b5-99-dayline-black-w-wa-i1251152395.html załóż je a przyjadę Ci je osobiśćie rozpierd***ć
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 załóż je a przyjadę Ci je osobiśćie rozpierd***ć Jak bym nie miał co robić z kasą, uwierz że miałbyś okazje skosztować takiej przyjemności
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 załóż je a przyjadę Ci je osobiśćie rozpierd***ć Jak bym nie miał co robić z kasą, uwierz że miałbyś okazje skosztować takiej przyjemności
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 załóż je a przyjadę Ci je osobiśćie rozpierd***ć Jak bym nie miał co robić z kasą, uwierz że miałbyś okazje skosztować takiej przyjemności I wtedy dopiero byłby niezły fun [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:03_________________________________________________Cholera 4.5 stopnia za oknem a muszę jechać do makro, na takich szerokich oponach nieciekawie się jeździ przy takiej temperaturze
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 nie płacz Nie mam z czego [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 16:18_________________________________________________Przyjechała paczka od Maxito i jest nowy mod na wypady spontanowe :gwizdanie:
Mathis Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Elegancja tablica Gdyby tak zachował wygląd oryginalnych, dał jakąkolwiek naklejkę na środek to by się pewnie nawet policja od razu nie zorientowała z daleka że to nie oryginał Szybki muszę zrobić u siebie tak jak masz Ty, tylko wszystkie tak jak masz z przodu, aby nie było różnicy. Nie miałeś kontroli przez te szyby?
PABLO Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Elegancja tablica Gdyby tak zachował wygląd oryginalnych, dał jakąkolwiek naklejkę na środek to by się pewnie nawet policja od razu nie zorientowała z daleka że to nie oryginał Szybki muszę zrobić u siebie tak jak masz Ty, tylko wszystkie tak jak masz z przodu, aby nie było różnicy. Nie miałeś kontroli przez te szyby? Raz miałem chyba kontrole ale jak jechałem do krk z brzeska, gość chciał wklepać mi mandat za prędkość ale poszła gadka że kolega od nich jest ode mnie z klubu i właśnie robiłem mu rabat w Media Markcie to się pytał kiedy będą kolejne akcje to wpadnie do mnie i mnie puścił Nie raz się patrzą, ale nigdy nie miałem problemów z szybami, może ich uwagę skupiły wypolerowane koła Co do szyb to z tyłu mam 3 stopień a przód zrobiony na 2 stopień, gość robi fachowo, nie wyjmuje nawet szyb także już kilka osób wysłałem do niego i są zadowoleni
Mathis Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ja mam na miejscu dobrego fachowca, w Pasku ojca są przyciemnione i wyszło mu elegancko, tylko że ojciec wziął bardzo czarny tył i najjaśniej przód i wygląda to fatalnie, ja chcę wszystkie równo.
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Dlatego ja tak nie robiłem bo to bez sensu wygląda, najciemniejszy to jest 4 stopień czyli taki jak w samochodach dostawczych a robiąc 1 stopień na przodzie wtedy uzyskasz taki efekt. [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 12:54_________________________________________________Właśnie założyłem 16tki z nowymi miszelinkami, kurde jak to teraz wygląda ;( Nie było co dłużej czekać bo głównie w nocy jeżdżę a wtedy temperatura spada do 0 stopni..
seba1-2 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 nie narzekaj inni jeżdżą na stali 15" hehe
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 nie narzekaj inni jeżdżą na stali 15" hehe Sprzedam te 16tki i kupię 14tki ale nie wiem czy podejdą, teraz w drugą stronę będę jechał w calach
Banan Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 z 14" możesz mieć problem u mnie alu 15" ledwo co wchodzi a mamy taki sam rozmiar tarcz
Rekomendowane odpowiedzi