PABLO Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Pablo fele auto nabrało charakteru myślałem że kołpaki z Tesco Szukałem ale nie było takiego rozmiaru
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Kurde moje zdjęcie z fisiorem Napisałem Ci że pożyczyłem zdjęcie na chwile Gustownie zrobione [br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 00:28_________________________________________________ dobrze wygladaja mam nadzieje ze udalo sie z tym z czym dzwoniles do mnie i juz ok Dzisiaj z tym zrobiłem i jak na razie jest dużo lepiej [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:48_________________________________________________Nie długo kolejny mod, nowe lampy na tył Jak na razie założyłem stare przed liftowe i mi się przypomniały czasy jej początku
djbojus Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 audi super i jeszcze ten silnik gdybys mieszkal blizej bylo by z kim posmigac a tu w okolicyu zadnej a4 pozdrawiam
PABLO Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 Nowe mody po małej przerwie Doszły lampy z listy modów, kierunki ale jednak nie dymione tylko cleary oraz nowe nie planowane końcówki Ultera 2 x 80mm i założone nowe Hidy 6000K Fotki robione na szybko ale nie długo będzie profi sesyjka Oczywiście dodane w 1 poście. To na tyle :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Lampki tył super się prezentują, kierunki wydaje mi się że lepiej cleary niż dymione bo bardziej pasują kolorystycznie do przednich lamp . Czyli z wiosennej listy modów prawie wszystko już jest czyli teraz czekamy na FIS
PABLO Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 FIS będzie w następnej kolejności Chociaż coraz bardziej myślę o przyciemnieniu wszystkich szyb oprócz czołowej oczywiście
KANAL Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Jak Ci spawali te koncowki? Kupilem dwie, lekko owalne 2x80mm i za nic w swiecie sie nie mieszcza. Tzn w zderzak weszlyby idealnie ale nie ma opcji zeby je przyspawac do ori koncowki - za duza srednica nowych koncowek i naklada sie jedna na druga . Robil Ci to jakis tlumikarz czy weszlo bez zadnego rezania?
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 Najpierw końcówki zostały razem spawane żeby równolegle i równo leżały obok siebie, później tłumikarz je dospawał do uciętych ori końcówek, najgorsze było mierzenie aby leżały idealnie i zajeło to chyba z 10 minut ustawiania i tu musiała być pomoc z mojej strony Ale za to efekt końcowy to wynagrodził [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 20:05_________________________________________________Na wtorek 20.07.10 planowana ściema szyb Jak będzie gotowe, zapodam nowe foty.
wojciu0308 Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 fajny furacz czekamy na foty z sciemki szyb
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 fajny furacz czekamy na foty z sciemki szyb W tygodniu będą Panowie a co myślicie o takiej delikatnej lotce => Nie ukrywam że podoba mi się
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 fajny furacz czekamy na foty z sciemki szyb W tygodniu będą Panowie a co myślicie o takiej delikatnej lotce => Nie ukrywam że podoba mi się mi też się podoba, ale nie chcę zakładać tego syfu z allegro "na metry"
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 fajny furacz czekamy na foty z sciemki szyb W tygodniu będą Panowie a co myślicie o takiej delikatnej lotce => Nie ukrywam że podoba mi się mi też się podoba, ale nie chcę zakładać tego syfu z allegro "na metry" No właśnie i w tym problem Dla mnie to jest najlepsze rozwiązanie => :kox:
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 To kogoś od nas z klubu :?: To jest ta sama lotka co dałem wyżej link bo bardzo podobnie wyglada :?:
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 To kogoś od nas z klubu :?: To jest ta sama lotka co dałem wyżej link bo bardzo podobnie wyglada :?: fotka z audizine czy to ta sama? nie mam pojęcia
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 To kogoś od nas z klubu :?: To jest ta sama lotka co dałem wyżej link bo bardzo podobnie wyglada :?: fotka z audizine czy to ta sama? nie mam pojęcia Tak myślałem bo już bym do niego walił pw Wydaje się troszkę "wyższa" od podanej przeze mnie
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 dokładnie, ta na allegro to typowa uszczelka do okien
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 dokładnie, ta na allegro to typowa uszczelka do okien :polew: [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 00:40_________________________________________________Dodam z audizine => http://img521.imageshack.us/img521/5823/dsc02686800600ro2.jpg http://i46.tinypic.com/2a7v9j7.jpg http://i921.photobucket.com/albums/ad51/jasonmd2/2001S4_sideprofileshot.jpg Tak by to wyglądało.
Nosb Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Panowie wytezyc glowki gdzie dorwac taka lotke ze zdjecia od pucka Juz dawno ja widzialem ale znow mnie na nia wzielo
Rekomendowane odpowiedzi