Wąski Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Po woli robi się najładniejszy sedan na forum jeszcze tylko lustereczka z S i faktycznie ta listwa Ja założyłem czarną to nie mogłem się przyzwyczaić i sprzedałem a potem musiałem znów kupić czarną i teraz wygląda z całością pakietu czerń
Młody_drog Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie lepiej to pomalować? Po co nową
virus Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Po woli robi się najładniejszy sedan na forum jeszcze tylko lustereczka z S i faktycznie ta listwa Ja założyłem czarną to nie mogłem się przyzwyczaić i sprzedałem a potem musiałem znów kupić czarną i teraz wygląda z całością pakietu czerń Lusterka już miałem kupować ala s4 ale WrcLaguna mi odradził, że niby w czarny mat lub tak jak jest Nie lepiej to pomalować? Po co nową Lepiej pomalować bo tam odprysków nie będzie, chyba że ktoś jeździ tyłem
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie lepiej to pomalować? Po co nową można ale za darmo się dostało ori Po woli robi się najładniejszy sedan na forum jeszcze tylko lustereczka z S i faktycznie ta listwa Ja założyłem czarną to nie mogłem się przyzwyczaić i sprzedałem a potem musiałem znów kupić czarną i teraz wygląda z całością pakietu czerń Lusterka już miałem kupować ala s4 ale WrcLaguna mi odradził, że niby w czarny mat lub tak jak jest Nie lepiej to pomalować? Po co nową Lepiej pomalować bo tam odprysków nie będzie, chyba że ktoś jeździ tyłem ja mam w czarnym macie lusterka
Młody_drog Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Ja też pomalowałem tył i jest git Tylko ja prysnąłem w kolor ale fajnie się zlewa moim zdaniem
virus Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie lepiej to pomalować? Po co nową można ale za darmo się dostało ori Po woli robi się najładniejszy sedan na forum jeszcze tylko lustereczka z S i faktycznie ta listwa Ja założyłem czarną to nie mogłem się przyzwyczaić i sprzedałem a potem musiałem znów kupić czarną i teraz wygląda z całością pakietu czerń Lusterka już miałem kupować ala s4 ale WrcLaguna mi odradził, że niby w czarny mat lub tak jak jest Nie lepiej to pomalować? Po co nową Lepiej pomalować bo tam odprysków nie będzie, chyba że ktoś jeździ tyłem ja mam w czarnym macie lusterka No widziałem , myślałem też nad dachem jak ty masz Ja też pomalowałem tył i jest git Tylko ja prysnąłem w kolor ale fajnie się zlewa moim zdaniem U ciebie może być w kolor bo masz czarną maszynę
Flyer Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 ale jak robic dach, to tylko w polysku moim zdaniem, czyli lakierowanie, wtedy jest najlepszy efekt
wrclaguna Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 To rób dach będzie ciekawie wyglądać
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 ale jak robic dach, to tylko w polysku moim zdaniem, czyli lakierowanie, wtedy jest najlepszy efekt fakt ładnie wygląda połysk ale mat też wygląda z forum dach pomalowany ma Fantomas w B7 w srebrnym i wygląda
Flyer Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 tymbardziej w sedanie pomalowany dach robi wrazenie, bo zlewa sie z szybami w avancie przeszkadzaja troche relingi + daszek na klapie
virus Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 no dokładnie tylko folie można ściągnąć a jak już pomaluje to na amen Tylna listwa właśnie schnie pomalowana w mat
wrclaguna Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Tylna listwa właśnie schnie pomalowana w mat dzis u nas sloneczko swieci dosc mocno u mnie na solarach 62 C
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 no dokładnie tylko folie można ściągnąć a jak już pomaluje to na amen Tylna listwa właśnie schnie pomalowana w mat [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 13:44_________________________________________________ tymbardziej w sedanie pomalowany dach robi wrazenie, bo zlewa sie z szybami w avancie przeszkadzaja troche relingi + daszek na klapie jak ktoś ma relingi i daszek to ma problem
mystic.pl Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 virus01 powiedz na czym wieszałeś tą alpinkę w schowku ?
virus Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 na 3 śrubkach przykręciłem kieszeń do schowka
mystic.pl Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 na 3 śrubkach przykręciłem kieszeń do schowka I see rozumiem, że kieszeń to ori ramka od radyjka
kajzera Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 to ile takie webasto z tymi wszystkimi pilotami sterownikami wychodzi? Nawet nie liczę ile wyszło, bo mnie głowa zaczyna boleć :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 18:13_________________________________________________końcówki już są [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 19:25_________________________________________________A tak wygląda na samochodzie tutaj drobne porównanie do końcówek 80mm ori S4 Gdzie dorwałeś te końcówki ?
virus Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Końcówki są na http://new.ulter.com.pl/ ale ja czekałem na nie miesiąc bo to nowość Co do radia to kieszeń od radyjka [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 20:36_________________________________________________ Virus piękniste masz to autko [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 20:36_________________________________________________no i tak się prezentuje z listwą zderzaka w czarnym macie
Rekomendowane odpowiedzi