Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi Q7 4.2 TDI S-line, 21", V12 look, LED, TV, DVD, Webasto -> SPRZEDANE :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niezła sztuka też sobie taką kupie :polew: :polew:może za10 lat :(

Opublikowano

Troche byla cisza, ale ostatnio doszlo kilka zabawek :cool1:

- wreszczie skonczylem Side-Assista

- przy okazji SA wymienilem lusterka na poliftowe

Przy okazji tego moda zostala otwarta jeszcze jedna "furtka" ;-)

e2120c4ee45eefd1.jpg

Wymienilem tylna wycieraczke na Aero z nowego Touarega - pasuje idealnie co do mm :good:

Ramię i nakładka jest taka sama jak w Q5, pióro jest tylko inne.

c4c5da7e77545759.jpg

70f2e93ab8c8d6a4.jpg

Turdzi a tu kilka fotek specjalnie dla Ciebie - niezla masakra, co? :polew:

76dc45f1cc082cf0.jpg

10dbf2fbde450d48.jpg

f70c163ab73fe384.jpg

Opublikowano

takie zimówki jak u mojego ojca.. :decayed: auto wygląda komicznie na nich :polew:

Opublikowano
:polew::decayed:
Opublikowano

jaki masz rozmiar opon? 235/60/18?

Opublikowano

jaki masz rozmiar opon? 235/60/18?

tak, to standardowy rozmiar w Q7

Opublikowano

Fajne zdjęcie rodzinne, widze, pies, zjeżdzalnia, jakiś mały/a zainteresowana również się kręci :wink4:

na tych kołach mocno zawansowana anoreksja q7 :decayed:

Opublikowano

ja wiem ze to zimewe i wogle ale na milosc boska..... :rolleyes::)

Opublikowano

Spoko mody :good:

No i ten Side Asisst :naughty:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4350677237026602120

Bedziesz montowal ACC ? Ja u siebie na razie sie wstrzymalem ze wzgledu na licznik :( trzeba wymienic na ogslugujacy ACC (glownie chodzi o diody w zegarach )

Opublikowano

Bedziesz montowal ACC ? Ja u siebie na razie sie wstrzymalem ze wzgledu na licznik :( trzeba wymienic na ogslugujacy ACC (glownie chodzi o diody w zegarach )

zastanawiam sie caly czas, bo Q7 i A6 jest to nieco bardziej skomplikowane - inne sa koncowki przewodow hamulcowych, czujniki abs i nawet pompa jest inna. W A8 wystarczylo dolozyc radar i gotowe.

Diody mozesz olac, bo one pokazuja tylko max nastawiona predkosc, a ta wyswietla Ci sie rowniez na FISie.

Istotniejsza jest ta z dwoma samochodami, pokazujaca aktualny dydstans do poprzednika - jesli to wskazanie tez sie dubluje na FISie to wymiana zegarow nie jest koniecznoscia. Wiadomo fajnie je zmienic, ale da sie (daloby sie) bez niej zyc.

Ja i tak je wymienie przy okazji wymiany MMI - ale nie wiem kiedy to nastapi.[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 07:30_________________________________________________

Fajne zdjęcie rodzinne, widze, pies, zjeżdzalnia, jakiś mały/a zainteresowana również się kręci :wink4:

Pies i corka :)

Zjezdzalni tam nie ma - to dach od "stodoly" :)[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 07:32_________________________________________________

Turdzi, wiem, wiem... musze chyba jakiegos dystansa kawalek zalozyc :embarrassed:

niestety w zeszlym roku trafily mi sie te 18tki w dobrych pieniadzach - raz ze felgi byly 100% bez lakieru itp i w calkiem ok stanie, to mialy 0,5roczne opony i zal bylo ich nie brac. nie mialem wtedy zadnej wiekszej alternatywy :no:

jakiego producenta dystanse mozecie polecic? ostatni raz zakladalem je z 7lat temu w ibizie :embarrassed:

Opublikowano

To by bylo super jakby rzeczywiscie pojawily sie te samochodziki :)

Umnie mam zakodowane to w liczniku ,

e2120c4ee45eefd1.jpg

Opublikowano

Rose, jaki koszt wycieraczki od touarega? mozesz podac numerki? :) bo wlasnie mialem zamawiac ramie z Q5... :mysli:

Opublikowano

wrclaguna ja kupiłem ten zegar a Allegro do któego podawałem Ci linka - puki co oferta nadal aktualna - wymieniamy się ręka w rękę :decayed:

Rose - te kółka to przegięcie w porównaniu do letniej opcji :decayed: Wygląda jak by potrzebowało dystansu 100 na jedną stronę :decayed::wink4:

Opublikowano

Rose, jaki koszt wycieraczki od touarega? mozesz podac numerki? :) bo wlasnie mialem zamawiac ramie z Q5... :mysli:

Ramię i osłona spryskiwacza w Touaregu jest taka sama jak w Q5:

-8R0 955 407 1P9 - Ramie wycieraczki Q5/Touareg: 114pln

-8K9 955 205 - Obudowa Q5/Touareg: ok. 20pln

-8R0 955 425 - Pióro wycieraczki Q5: ok. 47pln (35cm)

-7P6 955 427 - Pióro wycieraczki Touareg: ok. 55pln (41/44cm - nie pamietam juz)

Ceny brutto bez rabatow.

[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 11:55_________________________________________________

To by bylo super jakby rzeczywiscie pojawily sie te samochodziki :)

obawiam sie ze to bedzie niewykonalne :confused4:

Opublikowano

Ros, czy ja dobrze widzę, że masz Tosę-Inu :mysli:

Opublikowano

Tosę-Inu :mysli:

:co:

Opublikowano

Czyli nie masz :decayed: myślałem, że w zderzaku odbija się piesek tej rasy :wink4:

Opublikowano

Czyli nie masz :decayed: myślałem, że w zderzaku odbija się piesek tej rasy :wink4:

To "ASTON" - Owczarek Swietokrzyski :cool1:

Znalezlismy go z zona pod Kielcami potraconego na drodze przez jakis samochod z polamana miednica, uszkodzonym kregoslupem, sparalizowanymi obiema lapami itp - masakra... :disgust:

Z czasem udalo się go "poogarniac" ale biega na 3,5 lapach bo jednej nie udalo sie uratowac i ma ja w lekkim przykurczu

Opublikowano

To "ASTON" - Owczarek Swietokrzyski :cool1:

Znalezlismy go z zona pod Kielcami potraconego na drodze przez jakis samochod z polamana miednica, uszkodzonym kregoslupem, sparalizowanymi obiema lapami itp - masakra... :disgust:

Z czasem udalo się go "poogarniac" ale biega na 3,5 lapach bo jednej nie udalo sie uratowac i ma ja w lekkim przykurczu

Nie wiem co powiedzieć, szacun :hi: niestety naszej toski już nie ma od czerwca. Była z nami 8 lat i praktycznie się od małego z córą wychowywała, tak jak by siostrę straciła, do dzisiaj przeżywa bardzo :confused4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...