skrab Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 No niezła sztuka też sobie taką kupie :polew:może za10 lat
Rosemeyer Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Troche byla cisza, ale ostatnio doszlo kilka zabawek - wreszczie skonczylem Side-Assista - przy okazji SA wymienilem lusterka na poliftowe Przy okazji tego moda zostala otwarta jeszcze jedna "furtka" ;-) Wymienilem tylna wycieraczke na Aero z nowego Touarega - pasuje idealnie co do mm Ramię i nakładka jest taka sama jak w Q5, pióro jest tylko inne. Turdzi a tu kilka fotek specjalnie dla Ciebie - niezla masakra, co?
jedrekx Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 takie zimówki jak u mojego ojca.. auto wygląda komicznie na nich
jedrekx Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 jaki masz rozmiar opon? 235/60/18?
Rosemeyer Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 jaki masz rozmiar opon? 235/60/18? tak, to standardowy rozmiar w Q7
KmK Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Fajne zdjęcie rodzinne, widze, pies, zjeżdzalnia, jakiś mały/a zainteresowana również się kręci na tych kołach mocno zawansowana anoreksja q7
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 ja wiem ze to zimewe i wogle ale na milosc boska.....
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Spoko mody No i ten Side Asisst http://video.google.com/videoplay?docid=-4350677237026602120 Bedziesz montowal ACC ? Ja u siebie na razie sie wstrzymalem ze wzgledu na licznik trzeba wymienic na ogslugujacy ACC (glownie chodzi o diody w zegarach )
Rosemeyer Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Bedziesz montowal ACC ? Ja u siebie na razie sie wstrzymalem ze wzgledu na licznik trzeba wymienic na ogslugujacy ACC (glownie chodzi o diody w zegarach ) zastanawiam sie caly czas, bo Q7 i A6 jest to nieco bardziej skomplikowane - inne sa koncowki przewodow hamulcowych, czujniki abs i nawet pompa jest inna. W A8 wystarczylo dolozyc radar i gotowe. Diody mozesz olac, bo one pokazuja tylko max nastawiona predkosc, a ta wyswietla Ci sie rowniez na FISie. Istotniejsza jest ta z dwoma samochodami, pokazujaca aktualny dydstans do poprzednika - jesli to wskazanie tez sie dubluje na FISie to wymiana zegarow nie jest koniecznoscia. Wiadomo fajnie je zmienic, ale da sie (daloby sie) bez niej zyc. Ja i tak je wymienie przy okazji wymiany MMI - ale nie wiem kiedy to nastapi.[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 07:30_________________________________________________ Fajne zdjęcie rodzinne, widze, pies, zjeżdzalnia, jakiś mały/a zainteresowana również się kręci Pies i corka Zjezdzalni tam nie ma - to dach od "stodoly" [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 07:32_________________________________________________ Turdzi, wiem, wiem... musze chyba jakiegos dystansa kawalek zalozyc niestety w zeszlym roku trafily mi sie te 18tki w dobrych pieniadzach - raz ze felgi byly 100% bez lakieru itp i w calkiem ok stanie, to mialy 0,5roczne opony i zal bylo ich nie brac. nie mialem wtedy zadnej wiekszej alternatywy jakiego producenta dystanse mozecie polecic? ostatni raz zakladalem je z 7lat temu w ibizie
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 To by bylo super jakby rzeczywiscie pojawily sie te samochodziki Umnie mam zakodowane to w liczniku ,
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Rose, jaki koszt wycieraczki od touarega? mozesz podac numerki? bo wlasnie mialem zamawiac ramie z Q5...
filip1001 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jakiego producenta dystanse mozecie polecic? ostatni raz zakladalem je z 7lat temu w ibizie może Rdzawy Ci pomoże ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=33381
alvaro Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 wrclaguna ja kupiłem ten zegar a Allegro do któego podawałem Ci linka - puki co oferta nadal aktualna - wymieniamy się ręka w rękę Rose - te kółka to przegięcie w porównaniu do letniej opcji Wygląda jak by potrzebowało dystansu 100 na jedną stronę
Rosemeyer Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Rose, jaki koszt wycieraczki od touarega? mozesz podac numerki? bo wlasnie mialem zamawiac ramie z Q5... Ramię i osłona spryskiwacza w Touaregu jest taka sama jak w Q5: -8R0 955 407 1P9 - Ramie wycieraczki Q5/Touareg: 114pln -8K9 955 205 - Obudowa Q5/Touareg: ok. 20pln -8R0 955 425 - Pióro wycieraczki Q5: ok. 47pln (35cm) -7P6 955 427 - Pióro wycieraczki Touareg: ok. 55pln (41/44cm - nie pamietam juz) Ceny brutto bez rabatow. [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 11:55_________________________________________________ To by bylo super jakby rzeczywiscie pojawily sie te samochodziki obawiam sie ze to bedzie niewykonalne
mystic.pl Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Ros, czy ja dobrze widzę, że masz Tosę-Inu
mystic.pl Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Czyli nie masz myślałem, że w zderzaku odbija się piesek tej rasy
Rosemeyer Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Czyli nie masz myślałem, że w zderzaku odbija się piesek tej rasy To "ASTON" - Owczarek Swietokrzyski Znalezlismy go z zona pod Kielcami potraconego na drodze przez jakis samochod z polamana miednica, uszkodzonym kregoslupem, sparalizowanymi obiema lapami itp - masakra... Z czasem udalo się go "poogarniac" ale biega na 3,5 lapach bo jednej nie udalo sie uratowac i ma ja w lekkim przykurczu
mystic.pl Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Czyli nie masz myślałem, że w zderzaku odbija się piesek tej rasy To "ASTON" - Owczarek Swietokrzyski Znalezlismy go z zona pod Kielcami potraconego na drodze przez jakis samochod z polamana miednica, uszkodzonym kregoslupem, sparalizowanymi obiema lapami itp - masakra... Z czasem udalo się go "poogarniac" ale biega na 3,5 lapach bo jednej nie udalo sie uratowac i ma ja w lekkim przykurczu Nie wiem co powiedzieć, szacun niestety naszej toski już nie ma od czerwca. Była z nami 8 lat i praktycznie się od małego z córą wychowywała, tak jak by siostrę straciła, do dzisiaj przeżywa bardzo
Rekomendowane odpowiedzi