Rosemeyer Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 chwalisz sie czy zalisz? takie zycie smieje sie z ilosci wlanego paliwa
alvaro Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Phi, jak dobrze odpowietrzę to mi tyle do Passata wchodzi...
HeresR32 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 chwalisz sie czy zalisz? takie zycie smieje sie z ilosci wlanego paliwa mi do landka wchodzi 10 mniej a mam tylko 3.0 i 3d
Rosemeyer Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 chwalisz sie czy zalisz? takie zycie smieje sie z ilosci wlanego paliwa mi do landka wchodzi 10 mniej a mam tylko 3.0 i 3d Poj. silnika nie ma tu nic do rzeczy. Większość Q7 ma 100l zbiorniki w tym i 3.0tdi za niewielką dopłatą.
jedrekx Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 poliftowe Q7 3.0 TDI ma standardowo 100litrów baku
Rosemeyer Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 poliftowe Q7 3.0 TDI ma standardowo 100litrów baku moze w przedliftowych tez tak bylo tylko mi sie cos popierdol... z ta doplata
Brysio Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 w przedliftowych byly chyba 90baki w 3.0 a 100 w 4,2 ale cena jest wyj... za paliwo masarka jak w tej polsce zyc a to dzieki tuskom i innym zlodziejom co sobie od ryja nie odbiora tylko od tych najmniejszych zawsze a jesli chodzi o drogi bylem u rogala na chipie i powiem w "stolnicy" to jest masarka normalnie masarka jesli jedziesz za droga jest w miare ok ale przejedza ja w poprzek to muldy takie ze zeby na kierowincy wybija jak na reklame polski mizeria:(( rzeszow to ma dobre drogi naprawde dobre
Rosemeyer Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 jak w tej polsce zyc a to dzieki tuskom i innym zlodziejom co sobie od ryja nie odbiora tylko od tych najmniejszych zawsze nie no prosze Cie....mocno splycasz az rydzyko-pisowcem zalatuje sytuacje wokol iranu i jak to sie ladnie mowi spekulantow, ktorzy musza jakos i na czyms zarabiac rozumiem, bo to logiczne i bezposrednio przeklada sie na poziom cen ropy oraz walut
Brysio Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 jak w tej polsce zyc a to dzieki tuskom i innym zlodziejom co sobie od ryja nie odbiora tylko od tych najmniejszych zawsze nie no prosze Cie....mocno splycasz az rydzyko-pisowcem zalatuje sytuacje wokol iranu i jak to sie ladnie mowi spekulantow, ktorzy musza jakos i na czyms zarabiac rozumiem, bo to logiczne i bezposrednio przeklada sie na poziom cen ropy oraz walut nie lubie ani rydzykow ani tuskow czy kaczek czy komarow ale nie wazne kto by nie byl patrzy tylko na swoj portfel ) na szczescie nie musze sie z tym rzadem na codzien parac bo nie siedze w pl napislaem tylko ogolnie ) no bo debile z eu sie zgodzili aby na iran zostalo nalozone embargo na wydobycie ropy oj nie chce przeklinac jednego wspanialego kraju ktory wszedzie w kazdy zakatek swa du.pe pcha bo mnie gotuje jak to widze wrrr.. kolega w indonezji placi za litr benzyny 26eurocentow czyli jakies 1.1zl bo maja mniejsze podatki a nie jak u nas 80% podatki na 1 litrze paliwa przecie to juz zlodziejstwo jest
Rosemeyer Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 a jesli chodzi o drogi bylem u rogala na chipie i powiem w "stolnicy" to jest masarka normalnie masarka jesli jedziesz za droga jest w miare ok ale przejedza ja w poprzek to muldy takie ze zeby na kierowincy wybija jak na reklame polski mizeria:(( nie wiem ktoredy jezdziles, ale ja tam nie narzekam. akurat 98% mojego jezdzenia to Rosola-Dolinka-Rzymowskiego-Woloska-Domaniewska i wszedzie mam piekny asfalt. Nawet na 22" moglbym smialo plynac :gwizdanie:
ZuKeRs Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ta twoja kukula jest ........ pinkna jak bedziesz w przyszlym roku sprzedawal pisze sie jako pierwszy na liste zainteresowanych chodzi mi po glowie albo kukula albo D3 po lifcie
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 a jesli chodzi o drogi bylem u rogala na chipie i powiem w "stolnicy" to jest masarka normalnie masarka jesli jedziesz za droga jest w miare ok ale przejedza ja w poprzek to muldy takie ze zeby na kierowincy wybija jak na reklame polski mizeria:(( nie wiem ktoredy jezdziles, ale ja tam nie narzekam. akurat 98% mojego jezdzenia to Rosola-Dolinka-Rzymowskiego-Woloska-Domaniewska i wszedzie mam piekny asfalt. Nawet na 22" moglbym smialo plynac :gwizdanie: no ale ma racje - jest wiele innych miejsc gdzie ja na 18" mocno klne...
Rosemeyer Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 no ale ma racje - jest wiele innych miejsc gdzie ja na 18" mocno klne... dlatego trzeba jak mawia moj kolega "poruszac sie glownymi arteriami miasta" a nie szwedac sie po dziurach
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 no ale ma racje - jest wiele innych miejsc gdzie ja na 18" mocno klne... dlatego trzeba jak mawia moj kolega "poruszac sie glownymi arteriami miasta" a nie szwedac sie po dziurach czasami inaczej sie nie da
Brysio Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 dokladnie Flyer -- ja jezdzilem z czerniakowskiej do centrum i na gielde elektroniczna i gdzie bym nie jechal to przeklinalem nieziemsko oczywiscie nie mowie ze nie bylo ladnych kawalkow jak ten nowy most itp zgadzam sie ale wiekszosc drog w oplakanym stanie i muldy sa takie ze ciezko przejechac przez skrzyzowanie w poprzek glownej drogi szkoda ze fotek nie porobilem zrobilem tylko fotke jak w centrum na zjejdzie z lewego pasa dziura w drodze byla zalatna ceglami .... ;( :wallbash: i to takimi ze jak by ktos jechal niskim autem napewno oslon albo i czegos wiecej nie ma !
Rosemeyer Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 dobra zostawcie juz te drogi w spokoju... ja za to dzisiaj znalazlem zegary do 3G z ACC musze zrobic na nie miejsce na polce w garazu bo poki co zajmuja mi je graty do advanced key i tpms wiosna idzie, wiec trzeba troche odswiezyc bizona
carrera369 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Moim skromnym zdaniem 22" to max co dobrze wygląda w Q7, Cayenne itp. Powyżej zaczyna wyglądać śmiesznie, a nawet tragicznie -> 30" ;-)
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 nowe fele na lato Kółeczka nawet ....nawet
Rosemeyer Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 Gangsta Wheels już były, więc teraz czas na Gangsta Windows
Rekomendowane odpowiedzi