mystic.pl Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Widzę, że masz Audi Misic Interface. Czy jedyna opcja obsługi iPhone 4 w opcji ipod z widocznymi albumami, wykonawcami itd. to instalacja tego fejsa czy wystarczy jakiś kabelek
Rosemeyer Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Widzę, że masz Audi Misic Interface. Czy jedyna opcja obsługi iPhone 4 w opcji ipod z widocznymi albumami, wykonawcami itd. to instalacja tego fejsa czy wystarczy jakiś kabelek musisz miec AMI, albo jakiś adapter, bo inaczej nie da rady. Np. Naviservice ma jakąś swoja "wariację" na temat AMI. Ja ze srajfona nie korzystam, mam na stałe podpięte USB 32GB i w zupełności mi wystarczy.
mystic.pl Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 THX przekażę koledze, kupił iphona i cuduje
Rosemeyer Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 dzisiejsze czyszczenie fotela Gliptonem - za każdym razem mnie zadziwia ten specyfik
czaki22 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 rozumiem ze to swoje fotele tym traktujesz tak ? niewiem czy to dobry pomysl skora w audi nie jest najwyższych lotów rownie dobrze zamiast brudu może byc to kolor , za jakis czas pojawia sie prześwity wiem bo kolega robił to samo
Rosemeyer Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 rozumiem ze to swoje fotele tym traktujesz tak ? niewiem czy to dobry pomysl skora w audi nie jest najwyższych lotów rownie dobrze zamiast brudu może byc to kolor , za jakis czas pojawia sie prześwity wiem bo kolega robił to samo a jakim srodkiem? poki co jestem spokojny bo w miare regularnie czyszcze kierownice i jest ok. podczas czyszczenie siedziska "wyszla" cala mase granatowego koloru z jeansow, a reszta jest z oparcia. zwazywszy ze dawno foteli nie czyscilem to raczej jest to brud i resztki wczesniejszych kosmetykow niz kolor. a tak przy okazji - idzie nowe http://www.worldcarfans.com/112022341530/next-gen-audi-q7-mule-caught-testing jak to auto bedzie lzejsze o te 350kg to przy obecnych silnikach i ich osiagach bedzie smigac za***iście, a ekonomika 4.2tdi przebilaby 3.0tdi A6 C6. ciekawe tylko czy zostawia 4.2tdi czy jednak "flagowego" tdi zrobia z obecnego 3.0tdi 313KM i po lekkiej kuracji dadza mu kilka KM wiecej?
Rosemeyer Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 dzis zakonczylem "test" spalania. Z racji tego ze FIS 1 pokazuje spalanie z "przejazdu" a FIS 2 mam z max okresu i mieszanej jazdy postanowilem sprawdzic ile tak naprawde to auto spala w miescie. 25.02 zatankowalem rowniotkie 40l - zeby ten "test" nie trwal wieki i zebym o nim nie zapomnial 14.03 z zasiegiem 10km pojawilem sie ponownie na stacji. W tym czasie przejechalem 350,7km wychodzi wiec na to ze spalanie z 100% miasto i dosc krotkimi trasami (glownie Rosola-Domaniewska) wynosi 11,4 - szok! Przez ten czas jezdzilem normalnie jak kazdego dnia bez zadnego specjalnego ecodrivingu itp. Rano stalem troche w korku, popoludniu rowniez - ot normalna jazda w w-wskich warunkach z Ursynowa na Mokotow
Flyer Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 No to pieknie, bo mi spalanie na tym odcinku nie chce zejsc ponizej 15-16l
Rosemeyer Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 No to pieknie, bo mi spalanie na tym odcinku nie chce zejsc ponizej 15-16l w sumie to nie ma sie co dziwic bo jednak troche inne auta mamy
malik Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 dzis zakonczylem "test" spalania.wychodzi wiec na to ze spalanie z 100% miasto i dosc krotkimi trasami (glownie Rosola-Domaniewska) wynosi 11,4 - szok! Nieźle. Też za chwilę czeka mnie kolejne tankowanie to sprawdzę dokładnie ile mi pali.
Pzwmichal Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Rosemeyer, nie szkoda ci dopuszczać, żeby w baku było tak mało paliwa? Co do spalania to mój Hilux 2,5 d4d 120KM pali średnio 12 litrów ON
Rosemeyer Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 Rosemeyer, nie szkoda ci dopuszczać, żeby w baku było tak mało paliwa? Nie no nie przesadzajmy... ;-)
Rosemeyer Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 letni setup juz prawie ready Felgi polakierowane na Audi Granit L8AU i dodatkowo zabezpieczone C5 Gtechniq'a - super sprawa, polecam Fotki trochę średnie, bo robione telefonem przy swietle garazowym, ale lepsze wrzuce za jakiś tydzien jak zrobie stage II letniego setupu ;-)
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Miodzio kolorek Co daje ten specifik " C5 Gtechniq'a"
majkel20 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Miodzio kolorek Co daje ten specifik " C5 Gtechniq'a" http://showcarshine.pl/1003-gtechniq-c5-wheel-armour-15-ml-najtrwalsza-ochrona-felg.html
Rosemeyer Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Miodzio kolorek Co daje ten specifik " C5 Gtechniq'a" tu wkroczylem na pole Makkiego zabezpiecza fele - latwiej je trzymac w czystosci i oczywiscie super kropelkuje http://poland.gtechniq.com/sklep-2/3s-dla-samochodow/powloki-zewnetrzne/c5-wheel-armour/ ---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:21 ---------- To są 21":question: no tak - to te same co mialem tylko w nowym kolorze
Rosemeyer Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 To efekt zabombisty wystarczy przechylic felge albo dmuchnac i wszystko od razu splywa
malik Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 za***iście wyszedł kolorek. Kiedy zakładasz?
Rekomendowane odpowiedzi