notorious Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 hej nosze sie z zamiarem wymiany lamp z przodu mam 1998rok a jak wiadomo by wstawic poliftowe lampy trzeba usunac rant kierunku.. i ostatnio przegladajac aukcje allegro natrafilem na taka aukcje depo.. czyzby pasowalo to pod 98 bez ciecia?? http://moto.allegro.pl/nowe-lampy-audi-a4-s4-b5-95-depo-komplet-soczewka-i1271835747.html
PRZEMEK 2800 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 te powinny pasowac bez cięcia dla tego że to nie są lampy zespolone tylko dzielone czyli osobno ma kierunek nie tak jak te po lifcie
notorious Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 ale depo takich nie mialo do tej pory.. byly chyba ale jakies solary?
krzysiek23 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 no przewaznie ringi dzielone byly,soczewke ori z DEPO 1 raz widze
grzesiek88 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 ja mam takie i pasuja P&P nic nie trzeba wycinać
RudolfWT Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 A ja się podepnę pod pytanie, a mianowicie czy ktoś się orientuje czy w tych lampach są halogeny? Czy muszę w zderzak dawać?
grzesiek88 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 nie ma w tych lampach halogenu
Buszek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Ma to ktos na aucie, bo na zdjeciu wyglada porazka jak dla mnie za bardzo sie rozni klosz od kierunku i chyba wolal bym rezac i miec wszystko ladne
Armi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Ma to ktos na aucie, bo na zdjeciu wyglada porazka jak dla mnie za bardzo sie rozni klosz od kierunku i chyba wolal bym rezac i miec wszystko ladne KANAL ma dzielone od s4 i wygląda to ale nie wiem czy są firmy DEPO, chyba nie
grzesiek88 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ja wiczorem dodam fote jak to wygląda[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 17:40_________________________________________________[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 23:19_________________________________________________to dzielone DEPO
pawlopwl Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ja widziałem takie lampki DEPO, nawet pod D2S Jest taki sklep w Krakowie, i nawet tańsze od tych z tego co pamiętam :gwizdanie:
notorious Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 moze ktos zapodac zespolone lub dzielone pod xenon d2s? DEPO?
Buszek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Tak myslalem ze na zywo tez troche lipnie wyglada za ta kaske chyba lepiej kupic polifcie i wyrezac miejsce pod nie duzo roboty w koncu nie ma
Armi Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 KANAL-a wątek o aucie :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=68489.0 Swoją drogą piękna a4 Moim zdaniem jeśli ktoś tak bardzo boi się wycięcia kawałka blachy i chce kupić angel eyes czy dayline, niech lepiej kupi dzielone depo.
kaczmar13 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 panowie, miałem takie lampki w poprzedniej A4, jest to depo a lampy to zamiennik z S4 po 95r. są naprawde fajnie wykonane i napewno nie zalatują tandetą. Do tego są to lampy z homologacją pod xenon. Oprawki mają pod D2s. i mają miejsce na przetwornice typu HID...i nie trzeba żadnego przerabiania elektryki żeby podłączyć xenon. W zestawie powinny być pierścienie dystansowe do podłączenia ori silniczków od regulacji. Jakby ktoś chciał to mam fotki na swojej A4 ale w wersji z czarnym środkiem
Buszek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Na zdjeciach wyglada jakby kierunek byl z innego klosza niz reszta lampy, jest tsk w rl? Bo ja bym wolal clear cale by byly moga byc dzielone ale te same wykonanie calej lampy
KANAL Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Jest to samo wykonanie calej lampy - reflektor + kierunek. Na zdjeciach wyglada to roznie, w realu gwarantuje ze jest dobrze. Mam DEPO dzielone + kierunek DEPO, wzór S4. Do tego HID 5000K i daje rade. W tym momencie pewnie wolalbym rezac ori polifty ale nie zaluje tego zakupu. Auto prezentuje sie o kilka lat mlodziej a xenon dodaje uroku A4 po zmierzchu.
M.Audi Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Kanal jak mozesz wrzuc foty tych twoich lampek i gdzie kupowales hidy ile przyszla ci ta przyjemnosc?
Buszek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 dokladnie Kanal ja tez bym poprosil jakies zdjecie jakosciowo jak mozesz z bliska tej lampy bo wydaje sie ciekawa ale widze ze cena taka jakbym mial kupic clear'a depo :gwizdanie:
KANAL Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 dokladnie Kanal ja tez bym poprosil jakies zdjecie jakosciowo jak mozesz z bliska tej lampy bo wydaje sie ciekawa ale widze ze cena taka jakbym mial kupic clear'a depo :gwizdanie: Cleara DEPO? A co to takiego? To sa lampy DEPO wz. S4, dokladnie zamiennik do eski przedliftowej. To samo z kierunkowskazem, wzor S4, zamiennik kierunku S4 przed liftem. Ze zdjeciami bedzie problem bo bylem zmuszony zrobic formata i wszystkie fotki poza tymi w moim temacie poszly sie je**ac. Lampy kosztowaly mnie 450zl + kierunki, nie pamietam czy 70 za sztuke czy za komplet + HID 5000K na zwyklych przetwornicach - nie slim ok 250zl - weszly w przystosowane w lampie miejsce pod przetwornice. Wszystko wyglada jak ori.
Rekomendowane odpowiedzi