arre Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 15 maszyn toz ja zawstydzony bede i ciagle reczny nie podciagniety ;( 10 bedzie bedzie git osoby towarzyszace dozwolone byle wpierw mi zdjecie wyslac to zaakceptuje aha i osoby towarzyszace tylko i wylacznie powyzej 175 cm plci pieknej oczywiscie i bez gps bo nie lubie rozbijac zwiazkow malzenskich Babc i dziadkow czasem tez nie zabierajcie... A tak powaznie to jak kto sobie zyczy Dudziu bedzie silna grupa bedzie zobaczysz...
dogasso Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja nie mam takich wymagan jak Arek... :gwizdanie: byle nikogo ze spotów golfiarzy a jak juz plec "piękna" to zeby w glowie cos bylo... ale to przeciez nie jest jakies forum randkowe wiec do rzeczy Kazzdy mile widziany, kto ma choc maly sentyment do CCCO
arre Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kurde moze sie wymyje i ogole nawet by ludzi nie straszyc Na recznym jezdzic nie bede od czego kobiete mam w koncu :gwizdanie: A moj czarnuch jest czarny wiec brudu nie widac Dobra starczy tej pisaniny
arre Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 O ktorym "CZARNYM" mowisz...?? Ty mi tu nie.... bo cie na hak nie zaczepie jak zamarzna Ci te Twoje manele ... o moim czarnym V6 niegrzecznym :gwizdanie:
dykan Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 arre ) oky moj błąd z ta data:)) pomyliłem się)
arre Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dykan wporzadku nie ma problemu mi tez sie czasem w oczkach mieni no to zostalo pare godzin do najwiekszego spota a4 w Jeleniej trza i spac i snic
dogasso Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 To zesmy narobili!!! Ludzie po nocach nie spia
dudziu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 dogasso w nocy juz byłem na MATEXIE myśle zrobie CHIŃSKI ZWIAD a może ktoś już będzie...
arre Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 He he Dudziu odsniezone chociaz ladnie na matexie?
dudziu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Plac przygotowany PIERWSZA LIGA :> nie będe się chwalił ale odśnieżylem swoją A4 do zo Pany
arre Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 To milo Dudziu z Twojej strony ze odsniezyles plac dla nas...
dogasso Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Tak patrze na te poczynania Dudzia i chyba chlopak szybko sie wkreci w "stara gwardie" oby wiecej takich "uczynnych" ludzi
dogasso Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dobra dobra!! My tu gadu gadu a auto stoi brudne! Czas na mycie
arre Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dokladnie zanim na matexa doczlapiesz to bedzie brudny
dykan Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dokładnie zgadzam się . Żeby nie wyszło ze jeden będzie miał czyste auto a reszta jak z obory. Równowaga musi być zachowana.
Rekomendowane odpowiedzi