Lewan91 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 jade w sobote do wrocka ktos cos chce zeby podwiesc na tej trasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas0n Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Lewan91 said:jade w sobote do wrocka ktos cos chce zeby podwiesc na tej trasie? jeżdżę prawie co tydzień. tez mogę zabierać. a termin do ustalenia czy sobota czy niedziela Sent from my GT-N7100 using Forum Fiend v1.0.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/sprzedam-zapachy-california-scents-puszka-kazdy-zapach-kazda-ilosc-323255/ ktoś chętny żeby jedną paką puścić? bo ja z alanem biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/sprzedam-zapachy-california-scents-puszka-kazdy-zapach-kazda-ilosc-323255/ktoś chętny żeby jedną paką puścić? bo ja z alanem biere i na jakiej to zasadzie? ze sie puszke otwarta wozi? rozumiem ze jest zabezpieczone by sie nie rozlalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No tam są w tej puszce chyba drewienka nasączone. Dobre opinie czytałem o tych zapachach, szczególnie o coronado Cherry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja miałem bubblegum w B5 dwie puszki, jedna pod łokciem, druga w bagażniku, z tym, że od innego dostawcy. Ponad rok czasu w aucie pachniało, nawet po zmianie kompletnego wnętrza po pół roku wsadziłem te puszki gdzie były wcześniej - nadal się zapach roznosił ---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- Dokładnie, nie jest to płyn, tylko nasączone takie jakby gąbki/drewienka/c**jwieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No tam są w tej puszce chyba drewienka nasączone. Dobre opinie czytałem o tych zapachach, szczególnie o coronado Cherry bedziesz zamawial to wez no mi mlodziezy bubleguma przyjdo to sie rozliczymy szwagier poleca to musi byc dobre najwyzej sie zrzygam w aucie jak bydzie za slodko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No tam są w tej puszce chyba drewienka nasączone. Dobre opinie czytałem o tych zapachach, szczególnie o coronado Cherry bedziesz zamawial to wez no mi mlodziezy bubleguma przyjdo to sie rozliczymy szwagier poleca to musi byc dobre najwyzej sie zrzygam w aucie jak bydzie za slodko jest przec**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 hmmmm ja tez bym chcial tylko nie wiem jaki zapach bubble gum, albo breeze lagune. hmmmmmmmm..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No tam są w tej puszce chyba drewienka nasączone. Dobre opinie czytałem o tych zapachach, szczególnie o coronado Cherry bedziesz zamawial to wez no mi mlodziezy bubleguma przyjdo to sie rozliczymy szwagier poleca to musi byc dobre najwyzej sie zrzygam w aucie jak bydzie za slodko jest przec**j Guma jest przekozak. 3 miechy temu wsadzalem dwie puszki i do tej pory po wejściu z rana rzygam tęcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No tam są w tej puszce chyba drewienka nasączone. Dobre opinie czytałem o tych zapachach, szczególnie o coronado Cherry bedziesz zamawial to wez no mi mlodziezy bubleguma przyjdo to sie rozliczymy szwagier poleca to musi byc dobre najwyzej sie zrzygam w aucie jak bydzie za slodko jest przec**j Guma jest przekozak. 3 miechy temu wsadzalem dwie puszki i do tej pory po wejściu z rana rzygam tęcza :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No tam są w tej puszce chyba drewienka nasączone. Dobre opinie czytałem o tych zapachach, szczególnie o coronado Cherry bedziesz zamawial to wez no mi mlodziezy bubleguma przyjdo to sie rozliczymy szwagier poleca to musi byc dobre najwyzej sie zrzygam w aucie jak bydzie za slodko jest przec**j Guma jest przekozak. 3 miechy temu wsadzalem dwie puszki i do tej pory po wejściu z rana rzygam tęcza czyli mój patent zrobiłeś te same miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Pod oba fotele i do bagariana. Nic nie czuć ze libacje w aucie się odbywają. Ani fajek ani piwska nie wyczujesz... A pod roleta na tyle wiele sie dzieje. Przed nysa wymiote wszystko miotla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Pod oba fotele i do bagariana. Nic nie czuć ze libacje w aucie się odbywają. Ani fajek ani piwska nie wyczujesz... A pod roleta na tyle wiele sie dzieje. Przed nysa wymiote wszystko miotla też tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pany pomocy ! Kto ma chwilę z Jeleniej podjechać do wydziału komunikacji i odebrać xero dowodu rej i karty pojazdu ? Proszę o pilny kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 dobra, jak tak chwalicie tą gumę to ja bym chciał dwie bubblegumy hornet napisał: Pany pomocy ! Kto ma chwilę z Jeleniej podjechać do wydziału komunikacji i odebrać xero dowodu rej i karty pojazdu ? Proszę o pilny kontakt niestety dopiero po świętach mógłbym podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 hornet napisał: Pany pomocy ! Kto ma chwilę z Jeleniej podjechać do wydziału komunikacji i odebrać xero dowodu rej i karty pojazdu ? Proszę o pilny kontakt jak w piatek Cie urzadza to podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzięki za chęci.. sprawa została załatwiona w 1h bo tyle miałem max czasu. Pozdro Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzięki za chęci.. sprawa została załatwiona w 1h bo tyle miałem max czasu. Pozdro Panowie nie ma za co bys zadzwonil o 13 a nr masz na gorze to bylem akurat na miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Gdzie masz ten numer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi