misiek95 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja mam wakacje mogę powalczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 kiedy mozemy sie ustawic? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) poniedziałek wtorek mam zapierdziel a później to już kiedy Ci pasuje brakuje Ci na pewno przekaźników do podłączenia przeciwmgielnych no i nie wiem co z zapalniczką zrobić bo tunelu polift nie masz climatronic i awaryjne już masz wszystko co potrzebne do podłączenia o ile są z kostkami Edytowane 17 Czerwca 2016 przez misiek95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Misiek miales podjechac pipko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) misiek to co mam to kostki halo, przeciwmgielne i esp, ale to akurat zbędne, awaryjne kostka jest, jesli chodzi o zapalniczke to chciałbym choćby tymczasowo jakas alternatywę, generalnie zapalniczka jest mi zbędna ale jak jej nie będzie to pewnie znajdzie się jakas potrzeba, a jakie przekaźniki? moglbys przybliżyć? niestety z bolem serca ale w tym temacie jestem ciemny.. jak na złość przyszły tydzień pracuje 14-22 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Ĺ�ukasz Anufrowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostucha06 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam witam .. Na początek chciałbym życzyć teraźniejszym i przyszłym urlopowiczom udanej pogody oraz zrealizowania wszystkiego co zostało zaplanowane na ten czas A ogólnie mam pytanie czy gdzieś w okolicy J.Góry Bolca itd znajduje się warsztat lub firma która specjalizuje się w Hydrografice ? Znalazłem jakiś "warsztat" w Lubaniu ? Korzystał ktoś z ich usług ? ( http://www.cardesign.net.pl/index.html ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam witam .. Na początek chciałbym życzyć teraźniejszym i przyszłym urlopowiczom udanej pogody oraz zrealizowania wszystkiego co zostało zaplanowane na ten czas A ogólnie mam pytanie czy gdzieś w okolicy J.Góry Bolca itd znajduje się warsztat lub firma która specjalizuje się w Hydrografice ? Znalazłem jakiś "warsztat" w Lubaniu ? Korzystał ktoś z ich usług ? ( http://www.cardesign.net.pl/index.html ) jak Hydrografika to tylko Bigsystem w Jeleniej na wolnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Risek Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ma ktoś udostępnić vaga? okolice jg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Ma ktoś udostępnić vaga? okolice jg tzn w jakim sensie udostepnic? chcesz sie podpiac i bledy zczytac? i jakie te okolice jg? jak ze Swierzawy to albo uderzaj do Miska do WLenia albo musial bys do jg przyjechac Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez arre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Risek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Tak podpiąć tylko i obczaić. ABS nie działa, któryś czujnik padł . Do jg też podjechać mogę, tylko musiałbym wiedzieć do kogo i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 jezeli chcesz odczytac tylko bledy to posiadam Vaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) siemacie Pany, szczerze mówiąc nie chce zakładać nowego wątku żeby ktoś czasem nie uznał dubla na forum a mam pewien problem, w sobotę jechałem do sklepu no i kurde zapomniałem że na parkingu za blokiem jest jedno jedyne miejsce parkingowe z dziura(mam gwint więc dziura stanowczo za duża) , oczywiście musiałem wpaść... auto szarpalo bla bla, staje gdzieś żeby zbadać co jest, przegub, dziś odebrałem auto(znajomy, zaden oszust magik), szarpie w zakresie 1800 - 2xxx gdy lekko mocniej wcisne gaz, no trochę dziwne żeby przegub zrobił przerzut na inne części samochodu, po tym zdarzeniu przypomniałem sobie, że ok 2 miesiące temu właśnie w tym zakresie obrotów przy przyspieszaniu (w zależności jak "depnalem") słyszałem" świst "na biegu 2 i 3,czy dobrze rozumuje że mam gdzieś nieszczelny dolot albo rozpierBlaBla ta dziura? jutro przymierzam się zbadać ale chciałbym mieć jakiś bliższy trop, wujek Google podsuwal mi odme, świece, kable, nieszczelności, gorsze przypadki oczywiście katastrofalne w skutkach dla silnika ale na to nie zwracałem uwagi, z góry wielkie dzięki za każdą sugestie, opiernicz za nie zakładanie wątku EDIT!!! WINA MUSI LEŻEĆ W INSTALACJI GAZOWEJ, PRZED CHWILĄ BYŁA PRÓBA, JAZDA NA LPG SILNIK 90°,1 BIEG ZMIANA PRZY 2000,2 BIEG SPOKOJNIE DO 1800 I PODŁOGA, SZARPALO JAK ALKOHOLIKIEM, PRÓBA NA 98 I WSZYSTKO SUPER, PŁYNNIE WZOROWO, ZA 1500KM OBOWIĄZKOWY PRZEGLĄD, CHYBA TRZEBA JUTRO DZWONIĆ Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Ĺ�ukasz Anufrowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu... Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 panowie może jesienny spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 panowie może jesienny spocik ? mozna mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu... Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 planujecie coś już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 planujecie coś już ? rzuc termin kiedy Ci pasuje to cos sie wymodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik007 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam koledzy, czy ma ktoś z Was możliwość zrobienia logów audi a4b7 ? Okolice Jeleniej Góry bym podjechał gdzie trzeba... Ja na kablu który działa w b6 nie mogę połączyć się z silnikiem a mam problemu z turbo i wszyscy każą mi zrobić logi, stoję w martwym punkcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Co tu taka cisza ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Arkowi urwali od internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Taka sytuacja,a co tam tak btw?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi