Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja raczej zrobię tak jak u Mirona..

tutaj jeszcze jedno foto co do tematu lamp

Audizine4.jpg

Opublikowano

oo.. niezłe zdjęcie

właśnie ja mam malowanie lamp przed sobą i mam taki dylemat, wszystko zależy od perspektywy patrzenia na auto, raz wygląda dobrze to rozwiązanie a raz drugie..

Opublikowano

bajk, ten czerwony projekt co pokazałeś .... nie teges...

za dużo tego wszystkiego tam...

według mnie przód trochę wygląda "nie elo" - sama idea jednak wszystkiego na czarno daje radę.. długo myślałem nad kolorem kół i ostatecznie będą to OZ Ultraleggera 18x8 ET35 w czarnym macie :przebiegly:

Opublikowano

bajk, ten czerwony projekt co pokazałeś .... nie teges...

za dużo tego wszystkiego tam...

OZ Ultraleggera 18x8 ET35 w czarnym macie :przebiegly:

perfect :good:

Opublikowano

no i się zaczęła przygoda z MTU - na początek chcą 50% amortyzacji tylnego błotnika, ze względu na to, że był wcześniej malowany.. :wallbash:

Opublikowano

Frajerzy...

Opublikowano

a co cie to interesuje, oni maja obowiązek przywrócenia auta do stau sprzed zdarzenia i tyle.

Jesli masz zapis że musza wymienić na nowe cześci to nie mogą ci nic innego ładowac, nawet jakby miał przyspawany bok z Ferrari

Opublikowano

No niestety nie jest tak kolorowo..

"W przypadku stwierdzenia w elementach zakwalifikowanych do wymiany wcześniejszych uszkodzeń lub napraw MTU obniży wartość odszkodowania za takie elementy stosownie do rozmiaru wcześniejszych ich uszkodzeń, niezależnie od zyżycia eksploatacyjnego, o którym mowa w §21"

Fajnie, że malowanie elementu obniża jego wartość o 50%.. Jutro jak otrzymam oficjalną decyzję to trzeba będzie zacząć walczyć..

Opublikowano

:no:

nie podoba mi się..

z nowości dzisiaj samochód pojechał w końcu do lakierni :wallbash:

żeby było ciekawiej osoba zajmująca się obsługą sprawy w Szewczyku już nie pracuje.. :gwizdanie: :wallbash:

Opublikowano

dlatego ja teraz biore pomoc prawnika bo nie chce mi sie walczyc w razie czego (odpukac w niemalowane ze bede go potrzebowal)

teraz to dopiero zaczniesz bluźnić i kurwić

Opublikowano

Gostek, który sprzedawał mi kierę ma sztukę pod Twój kolor auta:

http://allegro.pl/kierownica-audi-a4-a5-a6-q7-3ramienna-nowa-org-i1405959732.html

jesli pod mój kolor... to nie wiem czego :)... srebrne auto, a wnętrze jest jasno szare... nie widzę związku :)

A Ty żyjesz w realu czy naćpałeś się czegoś :polew: :polew: :polew: powiedz o co Ci come one :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

bo napisales post po nim :tongue4:

Opublikowano

bo napisales post po nim :tongue4:

Chyba nie bo cytował dokładnie mnie, a to wątek bajka :tongue4: mgtan'a trzyma zielsko od wczoraj :polew: :polew: :polew:

Bajk tu masz karbony do lekkiej renowacji ale cena bdb:

http://allegro.pl/listwy-dekory-carbon-audi-a4-s4-rs4-b6-b7-f-vat-i1392098775.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...