bajk Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 mgtan :good: te karbony jakieś brzydkie, do tego to nie są rs'owe chyba <rzyg> oraz nic nie kupuję do czasu, aż nie będę miał samochodu na garażu.. Buba, może nie zacznę - sprawę przejął jego szef..
mgtan Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Gostek, który sprzedawał mi kierę ma sztukę pod Twój kolor auta: http://allegro.pl/kierownica-audi-a4-a5-a6-q7-3ramienna-nowa-org-i1405959732.html jesli pod mój kolor... to nie wiem czego ... srebrne auto, a wnętrze jest jasno szare... nie widzę związku A Ty żyjesz w realu czy naćpałeś się czegoś :polew: powiedz o co Ci come one :kox: bo napisales post po nim dokłądnie tak to zrozumiałem jak Fly pisze, także wiesz :kox: :gwizdanie:
Buba Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 jak tam sytuacja? będzie składany z 2 czy 3 aut?
bajk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 jak tam sytuacja? będzie składany z 2 czy 3 aut? Nie wiem - właśnie wróciłem do kraju - jutro się dowiem..[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:27_________________________________________________Dobra kto ma jakieś zniżki na stabilizatory Eibacha, KW albo H&R ?
Flyer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kupuj H&R, komplet 1,5 klocka chyba... sam bym se szczelil
mystic.pl Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bajk, przyszły może moje geje z niemcowni
bajk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bajk, przyszły może moje geje z niemcowni Coś Ty.. Nie tak szybko.. Dam Ci znać jak dojdą..
mystic.pl Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kiedy odbierasz swój wóz strażacki ?
skrab Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jak nie lubię w sedanie to ta twoja czerwień jest
bajk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kiedy odbierasz swój wóz strażacki ? Weź nic nie mów.. Nie chce mi się nawet pisać jak wygląda sytuacja.. Oczywiście wszystko dzięki MTU
mystic.pl Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kiedy odbierasz swój wóz strażacki ? Weź nic nie mów.. Nie chce mi się nawet pisać jak wygląda sytuacja.. Oczywiście wszystko dzięki MTU Kurde to już prawie miesiąc masakra
mgtan Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ... że jak to było... 8 przykazanie... nie oszczędzaj na polisie AC/OC... bo zawsze wtedy będziesz z niej korzystał ...a serio to szkoda gadać z nimi. Bajk... aTy walisz gwinta czy springi? Jak gwinta to weź KW Inox 2... jak chcesz możemy się zgadać to cię przewioze i zobaczysz co i jak chodzi...
bajk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Czy ja wiem czy oszczędzałem.. Polisa ponad 4k - najlepsza opcja jaka jest u nich dostępna dla AC, tylko co z tego jak i tak mają gdzieś klienta i nie raczą nawet odpowiedzieć na korespondencję.. Co do zawiasu czas pokaże.. Aczkolwiek raczej gwint, z tym, że tym razem już nie Tein, ponieważ mam dosyć stukania Może KW - zobaczymy.
Buba Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kiedy odbierasz swój wóz strażacki ? Weź nic nie mów.. Nie chce mi się nawet pisać jak wygląda sytuacja.. Oczywiście wszystko dzięki MTU nie chcą płacić... :gwizdanie:
bajk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kiedy odbierasz swój wóz strażacki ? Weź nic nie mów.. Nie chce mi się nawet pisać jak wygląda sytuacja.. Oczywiście wszystko dzięki MTU nie chcą płacić... :gwizdanie: Do płacenia jeszcze nie doszło - nie zaakceptowali jeszcze elementów zawieszenia.
Buba Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 długa i kręta droga przed Tobą a co sie z zawiechy wysrało przy tej obcierce??
bajk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 fela do wymiany na nową - to akurat już zatwierdzili..
mgtan Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Czy ja wiem czy oszczędzałem.. Polisa ponad 4k - najlepsza opcja jaka jest u nich dostępna dla AC, tylko co z tego jak i tak mają gdzieś klienta i nie raczą nawet odpowiedzieć na korespondencję.. no to beznadziejna firma, bo ja dałem 10% więcej i mam bardzo dobry support.. najlepiej mi się współpracowało z Allianz ale niestety dla A4 było ponad 6k.
Rekomendowane odpowiedzi