Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mgtan :good: :good: :polew:

te karbony jakieś brzydkie, do tego to nie są rs'owe chyba <rzyg>

oraz nic nie kupuję do czasu, aż nie będę miał samochodu na garażu..

Buba, może nie zacznę - sprawę przejął jego szef..

Opublikowano

Gostek, który sprzedawał mi kierę ma sztukę pod Twój kolor auta:

http://allegro.pl/kierownica-audi-a4-a5-a6-q7-3ramienna-nowa-org-i1405959732.html

jesli pod mój kolor... to nie wiem czego :)... srebrne auto, a wnętrze jest jasno szare... nie widzę związku :)

A Ty żyjesz w realu czy naćpałeś się czegoś :polew: :polew: :polew: powiedz o co Ci come one :kox: :kox: :kox:

bo napisales post po nim :tongue4:

dokłądnie tak to zrozumiałem jak Fly pisze, także wiesz :kox: :kox: :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

jak tam sytuacja? będzie składany z 2 czy 3 aut? :decayed:

Opublikowano

jak tam sytuacja? będzie składany z 2 czy 3 aut? :decayed:

Nie wiem - właśnie wróciłem do kraju - jutro się dowiem..[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:27_________________________________________________Dobra kto ma jakieś zniżki na stabilizatory Eibacha, KW albo H&R ?

Opublikowano

Kupuj H&R, komplet 1,5 klocka chyba... sam bym se szczelil :kox:

Opublikowano

Bajk, przyszły może moje geje z niemcowni :mysli::wink4:

Opublikowano

Bajk, przyszły może moje geje z niemcowni :mysli::wink4:

Coś Ty.. Nie tak szybko.. :kox: Dam Ci znać jak dojdą..

Opublikowano

:good:

Kiedy odbierasz swój wóz strażacki ?

Opublikowano

Jak nie lubię w sedanie to ta twoja czerwień jest :good:

Opublikowano

Weź nic nie mów.. :wallbash: Nie chce mi się nawet pisać jak wygląda sytuacja.. Oczywiście wszystko dzięki MTU :kwasny:

Opublikowano

Weź nic nie mów.. :wallbash: Nie chce mi się nawet pisać jak wygląda sytuacja.. Oczywiście wszystko dzięki MTU :kwasny:

Kurde to już prawie miesiąc :wallbash: masakra :evil:

Opublikowano

... że jak to było... 8 przykazanie... nie oszczędzaj na polisie AC/OC... bo zawsze wtedy będziesz z niej korzystał ;)...a serio to szkoda gadać z nimi.

Bajk... aTy walisz gwinta czy springi?

Jak gwinta to weź KW Inox 2... jak chcesz możemy się zgadać to cię przewioze i zobaczysz co i jak chodzi...

Opublikowano

Czy ja wiem czy oszczędzałem.. Polisa ponad 4k - najlepsza opcja jaka jest u nich dostępna dla AC, tylko co z tego jak i tak mają gdzieś klienta i nie raczą nawet odpowiedzieć na korespondencję..

Co do zawiasu czas pokaże.. Aczkolwiek raczej gwint, z tym, że tym razem już nie Tein, ponieważ mam dosyć stukania :kox: Może KW - zobaczymy.

Opublikowano

nie chcą płacić... :gwizdanie:

Opublikowano

nie chcą płacić... :gwizdanie:

Do płacenia jeszcze nie doszło - nie zaakceptowali jeszcze elementów zawieszenia.

Opublikowano

długa i kręta droga przed Tobą :disgust:

a co sie z zawiechy wysrało przy tej obcierce??

Opublikowano

Podobno wahacz i zwrotnica.

Opublikowano

grubo, a fela cała?

Opublikowano

fela do wymiany na nową - to akurat już zatwierdzili..

Opublikowano

Czy ja wiem czy oszczędzałem.. Polisa ponad 4k - najlepsza opcja jaka jest u nich dostępna dla AC, tylko co z tego jak i tak mają gdzieś klienta i nie raczą nawet odpowiedzieć na korespondencję..

no to beznadziejna firma, bo ja dałem 10% więcej i mam bardzo dobry support.. najlepiej mi się współpracowało z Allianz ale niestety dla A4 było ponad 6k.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...