Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem FX400 na 6 spiekach + jednomas za 1092 USD + przesyłka :good:

Opublikowano

Strzel sobie zestawik na jednomasie :naughty:

Turdzi mi kiedyś pisał, że ten jednomas, który robił na zamówienie to o kant doope rozbić :confused4:

I mam go dalej.O kant to mozna sobie wsadzic w przypadku 2.0 TDI.Po prostu poziom wibracji tego silnika powoduje ze grzechocze walek atakujacy w skrzyni.W benzynie nie ma wogle tego problemu.

bajk jak chcesz moge ci sprzedac ten jednomas po kosztach bo pasuje do 2.0TFSI.Sprzeglo tez tarcza i docisk sa dokladnie takie same.Radzikowski ci moze nabic fajne okladziny na tarcze i bedziesz mial fajne budzetowe spregielko.

Opublikowano

Wezmę chyba komplet Clutch Mastersa.. Przynajmniej będę miał pewność, że mogę postrzelać :polew:

Do Radzikowskiego nic nie będę oddawał.. Nie bardzo chce mi się czekać dwa czy trzy miesiące :wink4:

Opublikowano

Wezmę chyba komplet Clutch Mastersa.. Przynajmniej będę miał pewność, że mogę postrzelać :polew:

Do Radzikowskiego nic nie będę oddawał.. Nie bardzo chce mi się czekać dwa czy trzy miesiące :wink4:

to jakos zle z nim rozmawiasz , ja robilem u niego ze 3 sprzegla i nie trwalo to wiecej niz dwa tygodnie lacznie z wysylka !

Jak wolisz , mozesz miec podony zestaw za ponad dwa razy mniej , no ale kto bogatmu zabroni.....

Opublikowano

Te terminy to wziąłem z opowieści innych - sam u niego nic nie robiłem.. :kox:

Pomyślę jeszcze co z tym fantem zrobić - póki co czas na weekend :drinks:

rano zakładam OZ'ki :wink4:

Opublikowano

Te terminy to wziąłem z opowieści innych - sam u niego nic nie robiłem.. :kox:

Pomyślę jeszcze co z tym fantem zrobić - póki co czas na weekend :drinks:

rano zakładam OZ'ki :wink4:

Jak ktos wydumki zamoawia to pewnie tak.Pomysl ja mam w tej chwili tarcze u niego zrobiana , nabita najzwyklejsza kladzine i spokojnie wytrzymuje 420Nm.

Ja ci to kolo moge na prawde tanio odac bo mi tylko zawadza w garazu , powedzmy z 500 - 600 zl do tego oddasz sobie swoje sprzeglo ( tarcze i docisk ) do niego na regeneracje to 250-300 zl.Jak chcesz to ci nabije jakis fajny spiek.Tak wiec za 1,5 k to juz jestes zamkniety nawet z wymiana.

Przemysl temat.

Opublikowano

Na sprzeglach Clutchmastersa lataja chlopaki w 400-500 konnych S4/RS4 i mocno upalaja... nikt nie napisal jeszcze zlego slowa, a wrecz przeciwnie - sprzeglo pracuje jak seryjne (nie trzeba miec lydki jak Burneika) i jest mega mocne, wiec... :)

Opublikowano

nie wiem o co chodzi z tym radzikowskim. jedni strasznie narzekają na jego robotę inni chwalą :mysli:

Opublikowano

prosty wniosek - jest nierowny - raz ok, raz fatalnie - po co ryzykowac?

Opublikowano

to niestety fakt, szkoda...

Opublikowano

Mi sie wydaje ze probkemy sie zaczynaja jak sobie jaka mega skomlikowana robite u niego zamowisz.Do zwyklej regeneracji lub sprzegla mocnieszego ale na ulice daje spokojnie rade.

Opublikowano

17x7.5 - nie pamiętam ET, ale coś koło tego - a co chcesz kupić? :wink4:

Opublikowano

tak chce na zime takie kupic jak Ty masz, ten wzór w 17tce wygląda dobrze.

Pytam o detale bo jak wiesz rzeźbie hamulce a chce żeby w 17calach się mieściło wszystko.

Opublikowano

Nie wykluczone, że będę chciał pogonić swoje.. :wink4:

Na przyszły czwartek ustawiłem oklejenie listew - w końcu nie będzie chromu :papa:

Opublikowano

mam nadzieje, ze ta na tylnim zderzaku tez :cool1:

Opublikowano

mam nadzieje, ze ta na tylnim zderzaku tez :cool1:

yes, zero chromu :good:

Opublikowano

a beda 2 pasy przez maske dach i klape? :kox:

Opublikowano

a beda 2 pasy przez maske dach i klape? :kox:

3 :cwaniak1: :ssij:[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 17:57_________________________________________________Skończyły mi się klocki z przodu - została podjęta decyzja o wymianie hamulców na 6 tłoczków Brembo 345 :kox: :kox: :hahaha:

Opublikowano

to juz bębny z malucha nie wystarczają? :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...