wrclaguna Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Czekamy na ta sesje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 no jestem bardzo ciekawy jak wygląda z tym zderzakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 nikt nie chce kupić - trzeba chyba jeździćdalej.. nowy zderzak do tego spowodował, że znowu auto mi się podoba w związku z tym zamówiłem trochę nowych rzeczy, m.in. http://jhmotorsports.com/shop/catalog/jhm-solid-short-throw-shifter-2004-and-up-b6b7-a4-speed-p-36.html http://jhmotorsports.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=144{47}79{44}42{46}76{45}73 + nowy olej do skrzyni (motul) mam nadzieję, że wyeliminuje w ten sposób najbardziej denerwującą mnie rzecz w aucie, czyli małą precyzyjnośćprzy zmianie biegów. sesja niestety musi poczekać - dopiero dzisiaj zamówiłem ori prowadnice do zderzaka, a poprawka wydechu będzie grana dopiero w przyszłym tygodniu zastanawiam sięteż nad nowym sprzęgłem, aby przy poprawce programu nie martwić się o zbyt dużąilość Nm - najprawdopodobniej wrzucę clutch mastersa FX300 - myślałem nad FX400, ale chyba szkoda skrzyni przy spieku i wezmę ceramiczne [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 10:54_________________________________________________zdjęcie brudasa z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 dupsko robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jeszcze jedno muszę tylko jakoś ten wydech ogarnąć, zeby równo leżał i nie wystawał tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No tak pasuje wydech ciut wyzej dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 dalbys fote pod katem... bo tak to gowno widac tego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 na czerwonym jest kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Super, tylko kominy wyżej i bardziej schowane. Końcówki mają regulowane mocowanie, także cofnąć możesz sam [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 19:01_________________________________________________A tak btw to masz strasznie opkopcone te końcówki w środku u mnie w klekocie są czyściutkie a nawet ich nie dotykam przy myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 no właśnie jużcofnąć nie moge - są na maksa wsunięte co do okopcenia - brak kata robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 co do okopcenia - brak kata robi swoje ja mam tylko koncowe tlumiki i mam koncowki nieokopcone... diesla masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jeździsz jak baba to masz nieokopcone może to kwestia FSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 nie no, nie blyszcza sie jak psu jajca, ale czarne nie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jeździsz jak baba to masz nieokopcone może to kwestia FSI u mnie też są ujebane całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 no jest pięknie. jeszcze jedno zdjęcie z ukosa. Weź lepiej końcówki w czarny mat, zobaczysz wtedy jaki pazur będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jednak połączenie czerwonego z czarnym to połączenie idealne :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 fajna d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Allllllllllllllle strzelby :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi