turdzi Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 rozmyślam nad tym malowaniem końcówek kup sobie lepiej takiego lotusa , to niezly zapierdalacz na pojezdzawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 może na lato - teraz trzeba zbroićsię na zimę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Fajnie to wygląda, sam się zastanawiam teraz nad tą farbą. Pytanie czy ona nie odleci od tych chromowanych końcówek za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 trzeba będzie chyba powalczyćjakimś papierem ściernym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 trzeba będzie chyba powalczyć jakimś papierem ściernym.. ...inaczej długo ta farba tam nie posiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 farba zamówiona, w sobotędziałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 działaj działaj i pisz jak się trzyma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Też jestem ciekaw, jak zimę przetrzyma u bajka to też maluje. Trzymam kciuki za beta testera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 zobaczymy zobaczymy dzisiaj poprawka zderzaka jeszcze - doszły w końcu ori ślizgi. swojądrogą ekstra wyglądająrotiformy blq - może by tak dać19" na lato, a OZ zostawić na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no ori są ładne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 bajk ale Ty myślisz o replikach czy oryginałach właśnie ?? Tutaj trochę inny wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 jeśli bym kupował to tylko ori w tej kombinacji według mnie tragicznie wygląda jeśli chodzi o kolorystyke ;( poprawiłem zderzak - wrzuciłem nowe ślizgi - zderzak leży dużo lepiej okazało się, że ori ślizgi do dtm'a to podcięte standardowe czyli de facto tak jak miałem, jednak założenie "świeżych" znacznie pomogło [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 17:48_________________________________________________jeszcze na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no i pieknie, zawsze DTM mi sie za***iście podobal, ma pazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jeszcze progi od dtm-a, please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 tylko z wydechem trzeba cos zrobic , troche przyciac rure mieczy tlumikiem a koncowka zeby sie bardziej schowaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 jak nic sięnie wydarzy to w sobotę będę to ogarniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Super klapę będziesz zmieniał też na usa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 niee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 :good:Pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Teraz zderzak siedzi Trzeba bylo cyknac fotki tych slizgow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi