Opublikowano 28 Lutego 200917 l NO i było tak 16 autek naliczyłem I oby na nastepnym nie bylo nas mniej :gwizdanie: . Grzanek przyslij mi nr .tel do kolektora
Opublikowano 28 Lutego 200917 l a ja naliczylem ze przewinelo sie 18 autek a mnie sie wydaje ze nawet wiecej...
Opublikowano 28 Lutego 200917 l A tam jedna śtuka w te czy w te, ważne że było sporo autek i ludzi szkoda ze fotek nikt nie zrobił.
Opublikowano 28 Lutego 200917 l no szkoda że nawet jednej pamiątkowej fotki nie ma... następnym razem trzeba naprawić ten błąd... pozdro dla wszystkich obecnych..
Opublikowano 28 Lutego 200917 l No o dziwno zebrało sie nas troche Mimo kiepskiej pogody Ciekawe jak bedzie nastepnym razem No Ewa ty to od razy było wiadomo kto A ja doszorowałem łapki to byłem cichociemny
Opublikowano 28 Lutego 200917 l No o dziwno zebrało sie nas troche Mimo kiepskiej pogody Ciekawe jak bedzie nastepnym razem No Ewa ty to od razy było wiadomo kto A ja doszorowałem łapki to byłem cichociemny no nie da sie ukryc no wlasnie,a ja po lapkach szukalam...i kicha :gwizdanie:
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Nie lubie jak mi sie patrzy na rece Hihi Ja to ten który naprostował troche atmosfere zeby sie tobą zajeli bo sam byłem w rozmowie z kolegami od 80-tek
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Nosb nie wiele mi to mowi... jakies znaki szczegolne...kolorystyczne chociaz... normalnie zgaduj zgadula
Opublikowano 28 Lutego 200917 l A jak tak stałas samotnie z boku to kto sie odezwał no kto sie pytam ? Juz nie bede pomagał kobietom bo i tak nie pamietają
Opublikowano 28 Lutego 200917 l jakies znaki szczegolne... porwana kurtka na rękawie i delikatny zarost
Opublikowano 28 Lutego 200917 l jakies znaki szczegolne... porwana kurtka na rękawie i delikatny zarost :polew: nie zaowazylam [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:42_________________________________________________ A jak tak stałas samotnie z boku to kto sie odezwał no kto sie pytam ? Juz nie bede pomagał kobietom bo i tak nie pamietają mam 3 typy-no moze 4(2 wiem kto to)wiec zostaje 2o litosci! za duzo was tam bylo,zeby skojarzyc
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Delikutasny bo sie spieszyłem na spot i nie skrobałem mordy A kurtka ? Tą tez mam porwaną ? Bo chyba o czyms nie wiem
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Delikutasny bo sie spieszyłem na spot i nie skrobałem mordy A kurtka ? Tą tez mam porwaną ? Bo chyba o czyms nie wiem a mama mówiła Danielku nie chodź w tej kurtce do garażu
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Co za idiota robił te zdjecia ? W sumie lepsze takie niz zadne Ale nie tą porwałem w garazu tylko moją drugą Tą mam koloru hmm bordo-krem ?