Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aj pier%^&icie z tymi mocami ;) 3a jechac na hamownie to bedzie wiadomo ;) Bo generalnie to wiecie o co chodzi ? :)

Po co ci zasieg jak dupeczki sa ? :polew:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 323,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No przecie jaja se robię z tą mocą, na mnie to nie robi wrażenia :naughty:

Tynio szukał zasięgu mimo dupeczek :polew:

Opublikowano

a co tam malo zdjeci i tak z daleka?

Opublikowano

Było przyjechać :tongue4:

Ktoś tam miał aparat to niech wrzuci ja siedziałem na murku nie miałem co robić to pstrykałem :naughty:

Opublikowano

Było przyjechać :tongue4:

a nastepnym razem sie przyjedzie :P

tiaaa tylko to pewno bedzie juz zima,zanim sie kolgostwo zbierze... :polew:

Opublikowano

aj pier%^&icie z tymi mocami ;) 3a jechac na hamownie to bedzie wiadomo ;) Bo generalnie to wiecie o co chodzi ? :)

Po co ci zasieg jak dupeczki sa ? :polew:

Jak na moje oko to ty tam bedziesz mial kolo 378KM . Wiesz co teraz tak mysle ze nastepnym razem sie przejedziesz za fajera . Bez dzieci bo tak to widzisz poplakaly sie szkraby :wink4: A jak wracalismy to mnie ta mlodsza caly czas podpuszczala zeby was wyprzedzic :kox:

Opublikowano

no a huzio dzielnie sie trzymal z nami

Na tyle ile dawałem rady to się trzymałem :)

Chodź brakuje mi troszke do was :shocked::polew:

Opublikowano

froger nie robi wrazenia a pewnie sE skore zedrzesz zaraz :polew:

Eno mysle ze sie skladzik zbierze jakos ? :>

heh najpierw plakala : "wolniej tato" a potem podpucha... Ach te kobiety :tongue4: Od dziecka niezdecydowane ;)

Jakbym mial jechac ta jak ty tam to bys mnie nie wyprzedzil Chociaz to juz jest wtedy silowanie sie na glupote a nie aut ;):) Pozatym wiazlem dwoch przedstawicieli wymierajacego gatunku nadludzi pospolitych i w ich nasieniu nadzieja na ratunek swieta wiec musialem ich dowiesc w calosci :polew: :polew: :polew: :polew:

Huzio mialem raz AAH w b4 osce to robil robote :) Masz tam staga ? Nastepnym razem zajrze Ci w ten gaz troszke :) Ale w sumie sie ladnie twoja odpycha tez :)

Powiem wam ze hamowanie z 230 przed zakretem troche mi zajelo :wallbash: Grzanek :notworthy: pamietaj o jarzmach dla mnie ;(

Opublikowano

Pozatym wiazlem dwoch przedstawicieli wymierajacego gatunku nadludzi pospolitych i w ich nasieniu nadzieja na ratunek swieta wiec musialem ich dowiesc w calosci :polew: :polew: :polew: :polew:

No tak swieta racja :polew: :polew:

Opublikowano
Plastuch a ty :punish:

No wiem że tylko mi :bicz3:

Oficjalnie przepraszam że się nie stawiłem. Bo bym wam pokazał jak się jeździ :decayed:

Dziś prawie audiczke stracił :confused4: Od czołowego zdeżenia dzieliły mnie centymetry, prawie do rowu musiałem gościowi zjechać :kwasny:

Z ostrowca wracałem i jaoś po tym mi ochota przeszła na dalsze podróżowanie :shocked: Pewnie w nocy nieusne

A Ty Nosb to jesteś :friends::notworthy:

Opublikowano

Huzio mialem raz AAH w b4 osce to robil robote :) Masz tam staga ? Nastepnym razem zajrze Ci w ten gaz troszke :) Ale w sumie sie ladnie twoja odpycha tez

B4 z AAH też się trochę najezdziłem do tej pory ma ją mój brachol :cool1:. a co to takiego ten stag?? bo ja to zielony jestem w tych tematach ;( :embarrassed:

Opublikowano

To 3a bylo zawrocic, dogonic typa i dac mu z liscia :tongue4: To chyba nauczka za ten motocykl w lesie co ? Jak myslisz ? :przebiegly:

Huzio stag to instalka :) Nie wiesz jaki masz sterownik ? :)

Panowie ogarniac znow date spota !

Poki ladna pogoda mozna sie "spocic" bo bedzie zima to temat zamarznie na amen :tongue4:

Opublikowano

No niby tak ale jak zauważyłem że się niezmieszcze to zwolniłem i niepchałem sie dalej :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 23:32_________________________________________________ja tam moge i jutro :tongue4:

Opublikowano

Juz dzisiaj miales byc :P A jaki glosny byles ze przyjedziesz :polew::wink4:

Opublikowano
Juz dzisiaj miales byc A jaki glosny byles ze przyjedziesz

no moja wina :wallbash:

Opublikowano

Pozatym wiazlem dwoch przedstawicieli wymierajacego gatunku nadludzi pospolitych i w ich nasieniu nadzieja na ratunek swieta wiec musialem ich dowiesc w calosci :polew: :polew: :polew: :polew:

No tak swieta racja :polew: :polew:

szydercy :gwizdanie:

Opublikowano

Grzanek wielkie dzięki za turbinke . :notworthy: śmiga ino gwizda :)

Opublikowano
  • Autor

Dziś wielki dzień koniec dwu miesięcznego projektu Honda H22A dziś pierwszy odpal i przybędzie w kielcach 200 konny potworek o wadze 800kg:) oto parę fotek z podłączenia kompa do silnika (działo sie:))

0a186777c381573emed.jpg

e47c0cee77ddab5bmed.jpg

f2caf39e4f0174acmed.jpg

a35f517b8866a5b9med.jpg

44933f4696106d8cmed.jpg

6e3a7e7678f79c18med.jpg

8d93edc093e82c55med.jpg

Opublikowano

omg:D Stary tylko proszę.... żeby nie było za parę dni o użytkownika mniej:D Bo tym się idzie zabić:D 200km i 800kg? Nie wsiadł bym do tego xDDD]

P.S. Moją a4 1.6 b+g bym Cię wziął xDDD

Opublikowano
  • Autor

Pewnie tak bo narazie jeśli klient nie zainwestuje będzie ciężko z trakcja, o bezpieczeństwo będzie dbała klatka:)