Opublikowano 10 Listopada 200916 l kilka osób ma być, ale jak się skończy zobaczymy No to kolejnych dopisujemy.. 1. Suhy 2. Tposejdon 3. ciahciah 4. huzio00 5. michał-oracz 6. Nosb.. no temu damy kredyt zaufania bo szuka więcej koni pod macha i teraz próbuje je tam wszystkie okiełznać hehe ale liczymy że dotrze 7. mARCIN607 8. Doman13 9. SiniakTDI 10. 11. 12. [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 16:16_________________________________________________Kolego kar_sci widziałem autko pod makro w niedzielę-myślałem że to eska przez chwilę-fajnie się prezentuje
Opublikowano 10 Listopada 200916 l mARCIN607 dziekuje bardzo. Niestety teraz musi byc na zimowych 15" felach. A co do S-ki to takowe oznaczenie posiada:P
Opublikowano 11 Listopada 200916 l kto bedzie autem po lifcie i nie boi sie wpuscic mnie i grzanka do srodka na chwile ze srubokretem ?
Opublikowano 11 Listopada 200916 l kto bedzie autem po lifcie i nie boi sie wpuscic mnie i grzanka do srodka na chwile ze srubokretem ? Ja bym się bał
Opublikowano 11 Listopada 200916 l NOSB:D Ja mam polifta:D Balbym się Was wpóścić ogólnie... a Wy chcecie jeszcze ze śrubokrętem:...
Opublikowano 11 Listopada 200916 l kto bedzie autem po lifcie i nie boi sie wpuscic mnie i grzanka do srodka na chwile ze srubokretem ? a macie srubokret??? bo z tym bywa problemos.... ciekawe czy sie znajdzie taki,co was wpusci...jeszcze obu na raz....
Opublikowano 11 Listopada 200916 l Krysia siedz cicho Twoje juz pali Suhy masz pozamiatane Mamy srubokret i nie zawachamy sie go uzyc A serio potrzeba nam na chwile wyjac licznik , wlozyc moj i zaprogramowac go pod moj kluczyk u kogos w aucie Takze w sumie nic nie zepsujemy Ewa skoro nas bedzie dwoch nie bedzie mial wyjscia PS : suhy gdzie dzisiaj parkowales ? Nie masz reji z 99 ?
Opublikowano 12 Listopada 200916 l chłopaki potrzebuje pomocy coś mi sie dzieje z autem jak odpalam to czasami tak jakby palił nie na wszystkie cylindry a do tego go delikatnie wtedy rzuca wymieniłem świece i nic co to może być
Opublikowano 12 Listopada 200916 l Suhy luknalem do Ciebie w profil... Mozesz spac spokojnie nie przydasz nam sie