Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no ja trzymam za niego kciuki i w niego wierze :good:

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czytam i czytam a i tak tylko w kółko się kręcę -lepiej bokiem idzie golf Mojej Izy niż to czarne pudło :polew::tongue4:

Marcin to teraz w kazdym watku na temat quattro lub slizgania sie bardzo sie udziela :naughty: i zglebia tajniki driftowania :polew: . Czekam Marcinku na ten pokaz umiejetnosci :gwizdanie:

Opublikowano

Marcin więcej gazu więcej kontry., i więcej ręcznego :):evil:

Opublikowano

byłem na WTC właśnie- śnieg zgarnięty z środka ;( ale za to jest lód :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3:

Opublikowano

spotykacie się jutro?

Opublikowano

i co widzimy sie dzisiaj

??[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 14:35_________________________________________________jak cos to tu jest moj tele 514-567-172

Opublikowano

to moze zaczekamy na Stolkiena i sie ogarnie temat gdzies na 20:00 jak cos to Karolu dzwon do mnie przed 19 [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 15:17_________________________________________________ja masz tez do innych numery to trza im moze dac znac

Opublikowano

no ja ok 19:30 mogę być na WTC ale chyba nie poszalejemy do zeszło wszystko :)

Opublikowano

TO TYLKO MY DWAJ?

Opublikowano

ma ktos poliftowe lampy do B5?[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 22:16_________________________________________________Karol jak bedziesz mial czas to podrzucil bys mi tego waga ja bym sobie przegral albo daj linka z gory :hi:

Opublikowano

Zdrowych i wesołych świąt w rodzinnej atmosferze.

ps dużo modów i taniego paliwa

Opublikowano

Przyłączam się.. Wszystkiego najlepszego i przedewszystkim bezpiecznego powrotu do domu po świętach :)

P.S. Nie wiem jak u was ale u mnie pod choinką leżą już nowiutkie wtryski 216 dla mojej landrynki hehe :>

Opublikowano

Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku

i tez dorzucam sie z tym paliwkiem ;)

oj czasu brak,ale kiedy nastepny spocik,trza by zajrzec w koncu i wasze mordki sobie przypomniec ;):D