MARCIN607 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 jak będzie jutro na giełdzie to auto to je obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja znam wszystkie audi tego pana handluje tylko a6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 i co sądzisz o nich? warto jechać oglądać? bo ma obecnie jeszcze jedno a6 bardzo kręcone mają liczniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Z tym kręceniem licznika to Grzanek Ci chyba nie odpowie hehe zdradziłby tajemnice klienta heheh:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 właśnie tak się domyslam, nie wiem tylko czy warto jechać do gościa bo mam 170km w jedną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Koledzy jest pomysł jest impreza.. maj sie zaczął trzebaby o spocie pomyśleć moze za dwa tygodnie 13 maja?? niedziela ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jak coś to 12 mam bieżmowanie brachola i 13 komunie znajomej. Więc odpadam. Chyba że inny termin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Byłem dziś w Kielcach i oglądałem oba samochody pana co wystawił to auto: http://otomoto.pl/audi-a6-C24124633.html takiego gówna już dawno nie widziałem, gość nie ma wstydu nawet odrobiny. Te auta nadają się tylko na szrot i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 tą czarną widziałem- szrot jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 srebrna nie lepsza mówię do kolesia: a dlaczego tu nie ma IC? a on rżnie głupa i mówi: a co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Koledzy jest pomysł jest impreza.. maj sie zaczął trzebaby o spocie pomyśleć moze za dwa tygodnie 13 maja?? niedziela ?? Jak najbardziej! Przydałby się porządny imprezo-spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 pewnie tylko widzisz jaki odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 dobra robimy majówkę - tylko imprezę z pompą brać kobiety dzieci i grille (kolejność dowolna)- piłki i ma przyjechać ktoś z bose i miejscówkę jakąś wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 dobra robimy majówkę - tylko imprezę z pompą brać kobiety dzieci i grille (kolejność dowolna)- piłki i ma przyjechać ktoś z bose i miejscówkę jakąś wodę http://altatria2.blox.pl/resource/sw_3.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Może od razu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Może od razu ? idealne warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dostępna jest IV tura kubków z logo klubu. Chętnych na zakup kubka zapraszam do wątku: http://a4-klub.pl/showthread.php?202835-Kubki-Klubowe-IV-tura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 tylko na ta plaze wjada tylko Q a reszta? TOMASZ jak tam z ta klima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 to ja juz moge na plaze wjezdzac OłłłłłłJJJEEEAAAA Maj sie kończy ---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- to ja juz moge na plaze wjezdzac OłłłłłłJJJEEEAAAA Maj sie kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi