danio151 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 To było fajne spotkanie i myślę że nie ostatnie. Czekam z niecierpliwościa na nastepny zlot :drool: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Mam nadzieje że 13.10.07r. będzie spocik świętokrzyski bo wtedy będę w rodzinnych stronach i chętnie przyjadę Więc zagospodarować sobie czas na ten dzień i przybywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 nie wiedziałem że taka fajna ekipa jest w świętokrzyskim Czekam na następny spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Mam nadzieję że ze spotu na spot będziemy rośli w siłę i oręże :> byle tak dalej i czekam na wrzucenie fotek pzdr dla wszystkich maniaków ps. Angela ja wysłałem Ci moje na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 No kurcze, te foty faktycznie wyszly kiepskie......moje tez Poczekam jeszcze na fotki od Domana moze beda lepszej jakosci..... A jesli nie to nastepne zrobimy kox i bedzie git :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ja tez chetnie zobacze zdjecia tego co tam bylo w tych kielcach. na nastepnym sie napewno pojawie bo juz bede w polsce. mam nadzieje ze odbedzie sie nie bawem bo widze ze coraz wieksze zainteresowanie w kielcach czekam na zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Amatorzy fotografii hehe Dajcie jakies te foty i kiedy jakas powtórka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dajcie jakies te foty Jeju.....przeciez napisalam, ze sa kiepskiej jakosci...... Bedziecie musieli poczekac na fotki z nastepnego spota..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.I.O.N Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Amatorzy fotografii hehe Dajcie jakies te foty i kiedy jakas powtórka ? No właśnie nie było zawodowca ze sprzętem i światłem ......Bixenon się to nazywa czy jakoś tak Dajcie jakies te foty Jeju.....przeciez napisalam, ze sa kiepskiej jakosci...... Bedziecie musieli poczekac na fotki z nastepnego spota..... Angela nic się nie przejmuj , niech ekipa nie marudzi i kołuje większy skład....to sie zrobi foto-seszyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Lepsze kiepskiej jakosci niz zadne A latarni to tam nie mieliscie co by autka postawic w jej swietle i pyknąc foto w trybie nocnym ? Na pewno by nieglupie wyszło Ps : na nastepnym to sam sobie zrobie i nie bede musiał sie prosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Lepsze kiepskiej jakosci niz zadne A ja sie nie zgadzam z tym...... Jak juz wrzucac foty to dobre...... Nosb a co Ty taki w goracej wodzie kapany...... Daj mi poczekac na foty od Domana moze sa lepsze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Całe zycie tak mam Perfekcjonisci myslałby kto Ogólnie to zartuje Trudno nie ma to nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ok foty zaraz wysle do angeli Niestety w takim oświetleniu moja konica potrzebuje statywu (długi czas naświetlania)(zdjęcia wyszły artystyczne) Ale lepsze to niż nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.I.O.N Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Startujemy w World Press Photo czy jak....pełny luz :th:co jest to jest.Na następnym obiecuję kazdy dostanie aparacik i bedzie trzaskał ile bedzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 wysłałem fotki angeli tylko nie wiem czy wrzuci na forum Ja szczerze mówiąc czasu nie mam i nie wiem jak... Jak ktoś jeszcze chce to to niech da jakiś adres e-mail to wysle najlepszy byłby jednak serwer FTP wysylam na e-maile w godzinach 8-16 I do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jesli chodzi o mnie, to ja bym ich nie wrzucala..... Ale wy to straszne uparciuchy jestescie......fotki i fotki Tylko nie miec pretensji ze zlej jakosci....... Probowalam przetlumaczyc, ze sa kiepskie ale niestety nie sluchacie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Zdjęcia wyszły kiepsko ale ludzie byli następnym razem będzie lepiej pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 angela bede okropny.. tylko jedno..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ykk no nie badz okropny Jestem w pracy.....i w miedzy czasie udalo mi sie wrzucic jedno..... Dorzuce pozniej jeszcze ze dwa........ Zdjęcia wyszły kiepsko ale ludzie byli następnym razem będzie lepiej pzdr Zgadzam sie.......z Toba Grzanek...... Wiec juz dajcie spokoj z tymi fotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1driver Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam, spocik mysle bardo udany..mimo, ze to pierwszy na naszej ziemi kieleckiej czekam juz z niecierpliwoscia na nastepny..pozdrawiam klub . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi