grzanek85 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja poleje 16 mam nadzieję że frekwencja dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam co prawda moja niunia jest świeżo nabyta i kilka braków jeszcze posiada do dopracowania ale pojawić sie mogę jak sie uda to do jutra na Ściegiennego:) pozdro... P.S. wybaczcie parę braków w mojej AA4 ale jest dopiero dzień w kraju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Tposejdon nic się nie przejmuj tylko grzej maszyne i lecim na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 To jemu też poleje:) przybywajcie może wkońcu będzie dużyyyyy spottt ważni są ludzie nie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ważni są ludzie nie auta znaczy sie,ze moim brudaskiem tez nie pogardzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ważni są ludzie nie auta znaczy sie,ze moim brudaskiem tez nie pogardzicie no oczywiscie ze nie. oby bylo sporo ludzi. to bedzie dobrze. w takim razie do jutra do 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Hejka ludzia! Ja sam nie wiem czy wpadne :/ Mam robote w garazyku :/ Ale jak sie pojawie to nie komentowac moich czarnych od kleju/szczeliwa łap hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Hejka ludzia! Ja sam nie wiem czy wpadne :/ Mam robote w garazyku :/ Ale jak sie pojawie to nie komentowac moich czarnych od kleju/szczeliwa łap hehe hehhe to kolege bede rozpoznawala po brudnych lapkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ty nosb ty to nie pier..l bo zawsze masz cos w nim do roboty. pakuj dupe i przyjezdzaj na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 witam kielczanie, znacie może to auto ?? http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=568053237 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 witam kielczanie, znacie może to auto ?? http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=568053237 sie chyba cos kojarzy. na ulicy mijalem sie z nia kilka razy ale raczej zadko bywa na miescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Albert to bym tak robił : Nie robie lali o dziwo Mam frontere i dosc powazną misje w niej No dokładnie Cos czuje ze to bedzie moj znak rozpoznawczy Wez i to domyj I nie smiac mi sie z mojego kangura! Powiem szczerze ze autko mi sie prezentuje troche wiejsko Ale poczekamy do sezonu mcm nie znamy ale zawsze ktos moze poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 spoko. nie boj sie. bedzie dobrze pojawisz sie to cie kazdy napewno przynajmniej rozpozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 mam pytanko co w okolicahc WTC jest-jakis "znak rozpozawczy" albo inaczej od strony skarzyska jak tam najlepiej dojechac?[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 00:47_________________________________________________czy dobrze kojarze-np z ul Lgionow w Gagarina i z Gagarina w prawo w Ściegiennego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 mam pytanko co w okolicahc WTC jest-jakis "znak rozpozawczy" Oczywiście, po obu stronach Ściegiennego są cmentarze, ewentualnie możemy napalić ognisko, albo podpalimy oponę, może nas nie pozamykają albo inaczej od strony skarzyska jak tam najlepiej dojechac? czy dobrze kojarze-np z ul Lgionow w Gagarina i z Gagarina w prawo w Ściegiennego? Bardzo dobrze kojarzysz >ul. Legionów > Gagarina > w prawo Ściegiennego > 300m prosto > i w lewo > jesteś u celu . Kuźwa prawie jak navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tak TAK ! Podpalmy opone hehe Ładna pogoda za oknem Moze znów napada 30 cm sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no ty to nosb najbardziej mozesz ta opone podpalic haha odrazu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 siniakTDI dzieki za navi a z ta opona to tak troche nie teges-smierdziec bedzie na kilometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Cos czuje ze najpierw by sie sprzegło z nami pozegnało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 NO i było tak 16 autek naliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi