Grosik Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Teraz proszę o propozycje miejscówki bo o tej godzinie parkingi przy supermarketach odpadają pzdr Moze by tak parking kolo KCK ? Miejsca sporo, ruchu zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 dla mnie mogło by być można by było ładny wątek o spocie zrobić coś takiego jak mają w spotach krakowskich zobacz sobie tak na pierwszej stronie co o tym myślicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Jesli ustalimy jakies konkrety odnosnie miejsca to mozna sklecic jakis przejrzysty watek - czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Jesli ustalimy jakies konkrety odnosnie miejsca to mozna sklecic jakis przejrzysty watek - czemu nie dokladnie tak.... narazie to bedzie drugie spotkanie.... nie wiemy jeszcze jak czesto beda spociki.....nawet miejsca dokladnego nie znamy..... beda konkrety.....bedzie ladny watek......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam jeśli chodzi o ten parking to w godzinach ok 17 będzie raczej zajęty. Rzadko tam jest dużo wolnego miejsca. Trzeba chyba poszukac czegoś innego może jakieś inne propozycje?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 o której godzinie pasuje wam o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 o której godzinie pasuje wam o 17 mi pasuje kazda..... tylko kurcze niech bedzie jeszcze widno.......bo znowu nic nie wyjdzie z fotek....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 dla mnie też byle po 14 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam jeśli chodzi o ten parking to w godzinach ok 17 będzie raczej zajęty. Rzadko tam jest dużo wolnego miejsca. Trzeba chyba poszukac czegoś innego może jakieś inne propozycje?? pzdr Polemizowalbym. Jak na razie mamy 10 samochodow wiec niepotrzebne nam lotnisko z wolnym pasem startowym Wpadla mi do glowy jeszcze jedna lokalizacja, slepa, szeroka i dluga ulica w zasadzie bez ruchu samochodow. Wada jest brak oswietlenia (latarnie), wiec po 17 moze byc juz szaro, ciemno. W ostatecznosci jest parking WTC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 fajna prosta na takiej to można sprawdzić samochód prosze nie brać dosłownie tylko żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 fajna prosta na takiej to można sprawdzić samochód prosze nie brać dosłownie tylko żartowałem Mozna, mozna Nawierzchnia rzec mozna idealna Problemem sa rowerzysci i rolkarze - ale od czego sa wycieraczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 więc umawiamy się na godzinę 17 jeszcze jest jasno więc nie będzie problemu ze zrobieniem zdjęć jak by ktoś chciał to mogę vaga wziąść :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Chetnie bym sie podpial do VAG'a. Zabiore ze swojej strony jakis sprzet focacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Zabiore ze swojej strony jakis sprzet focacy troche nie trybie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 grippen do robienia zdjec - aparat fotograficzny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ykk dzięki może byś tak wpad na spocik daleko nie masz co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Przekombinowalem... fococy- robiacy fotki-> aparat Za duzy skrot myslowy z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 grippen to jest jakies 100 km.. :gwizdanie: ale dzieki za zaproszenie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ykk nie zapominaj że masz TDI zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nad zalewem nie ma miejsca gdzies ? Albo na kadzielni ? Grosik daj link do tej mapy co korzystasz Przyda mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi