tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 macie na poprzednich stronach powinny byc A daleko to?? Tak pi razy drzwi.
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 grzebnij-znajdziesz Znalazłem - fajny budynek. To są te "mostki" czy cuś? Kiedy palicie następnego grila?
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 grzebnij-znajdziesz Znalazłem - fajny budynek. To są te "mostki" czy cuś? Kiedy palicie następnego grila? nie,to akurat cedzyna z mostek sa wczesniej
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Przyjedziecie do nas na grila? tak jak Wy do Nas zartuje no nie wiem,nie wiem :gwizdanie: Chlopaki-pojedziemy do nich na grila?
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Chlopaki-pojedziemy do nich na grila? Chłopaki mówią, że do Radomia mają za dużo dziur.
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Chlopaki-pojedziemy do nich na grila? Chłopaki mówią, że do Radomia mają za dużo dziur. no coz....
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 no coz.... To już Twoja w tym głowa, żeby ich przekonać.
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 no coz.... To już Twoja w tym głowa, żeby ich przekonać. a co ja ich bede przekonywac,jak sama nie czuje sie przekonana
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 a co ja ich bede przekonywac,jak sama nie czuje sie przekonana O maaasz, no witki mi opadły.
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 nie bajeruj tomaszku Paszoł won na swoje podwyrko. Z resztą ja też idę...
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 co Ci opadlo??w tym wieku?-nie dobrze...
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 co Ci opadlo??w tym wieku?-nie dobrze... Nooo Witków nie znasz??
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 co Ci opadlo??w tym wieku?-nie dobrze... Nooo Witków nie znasz??
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 No witki no - sam nie wiem co to jest, ale tak się mówi.
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 cos marna ta bajera... gadu gadu a tu o swicie trza wstaci i jechac przez ten Radom do Wawy
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 O racja - rano 2 egzaminy w Lublinie. Nie umiesz bajerować, więc idę spać.
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie umiesz bajerować, więc idę spać. hehe i kto to mowi... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi