Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wuju, spokojnie - my też chcemy zrobić nalot - najlepiej w któryś piątek. :wink4:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to ustalone.. 5.06.2009 piątak godzinka 17 pasuje wszystkim?? zbierzemy sie tym co pasuje w Kielcach może na te mostki znów pojedziemy co?? zawsze to grill lepiej sie prezentuje w plenerze niż przy cmentarzu hehe

Opublikowano

no to ustalone.. 5.06.2009 piątak godzinka 17 pasuje wszystkim?? zbierzemy sie tym co pasuje w Kielcach może na te mostki znów pojedziemy co?? zawsze to grill lepiej sie prezentuje w plenerze niż przy cmentarzu hehe

Gril przy cmentarzu kapitalny pomysl :kox: a jak bedzie smakowac :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Słyszałem dziś dobry kawał o cmentarzu

Idzie koleś po cmentarzu i widzi kumpla jak obraca panienkę

- Ej podziel się z kolegą

- Wykop se!!!

:)

Piszę się na piątek najlepszy termin jak dla mnie

Opublikowano

Słuchajcie, rzucę termin w radomskich, ale my dojedziemy pewnie troszkę później. Zwykle zbieramy się ok. 19:00, więc w Kielcach przy dobrym wietrze możemy być między 19 a 20..

Opublikowano

spoko to nawet bedzieci emieli bliżej jakbyśmy na te mostki skoczyli bo to w suchedniowie sie odbija:) podamy wam namiary GPS to spokojnie traficie:)

Opublikowano

spoko to nawet bedzieci emieli bliżej jakbyśmy na te mostki skoczyli bo to w suchedniowie sie odbija:) podamy wam namiary GPS to spokojnie traficie:)

Świetnie. Ale to grila palimy czy jak? :naughty:

Opublikowano

no baaa a co bedziemy na głodnego siedzieć??? brać kiełbachy i sie zrobi :) ja grilla przytachram na bank hehe

Opublikowano

Bry wieczór :hi:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:33_________________________________________________o nikogo nie ma :D[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:39_________________________________________________Bry noc :hi:

Opublikowano

no baaa a co bedziemy na głodnego siedzieć??? brać kiełbachy i sie zrobi :) ja grilla przytachram na bank hehe

No to dobrze, bo chłopaki z Radomia mówią, że jak grila nie będzie to oni nie jadą. :D

Opublikowano

No to dobrze, bo chłopaki z Radomia mówią, że jak grila nie będzie to oni nie jadą. :D

:bicz3: :bicz::drunk: ja mówiłem o braku % :gwizdanie: i świeżych :dziura:
Opublikowano

ja mówiłem o braku % :gwizdanie: i świeżych :dziura:

Oziu, zazwyczaj jest tak, że grill = % więc nie panikuj. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak by ktoś chciał przekładać a4 b6 lub b7 z anglika auta mają w 100% przystosowaną do tego ścianę grodziową :

zdjcie013dqo.jpg

Opublikowano

w 90 :P

Opublikowano
  • Autor

w 100% otwoy po lewej są na klime itp ale ona w angliku idzie po naszej stronie:)

Opublikowano
:mysli::good::notworthy::decayed:
Opublikowano

a jakby co to ty przełożysz?

Poza Tobą Grzanek, to bym się bał komuś dać taką furę do przełożenia.

Opublikowano
  • Autor

Podjedź doman tam gdzie ostatnio jak będziesz miał chwilę kończymy Vectre C i będziemy robić to a4 zobaczysz jak za***iście wychodzi, znalazłem wkońcu takich gości od części co umią wypiąć wtyczkę nie tną kabli :decayed:

Opublikowano

no panowie bo czas leci tydzień został a temat spota umarł gdzieś po drodze.. rozumie ze według wcześniejszych ustaleń termin piatek 5.06.2009 r godzina 17.30 jest ustalony i zaklepany u wszystkich?? zbieramy sie gdzieś i jedziemy na Mostki tak?? wszyscy są za?? czy jest ktoś przeciw?? głosować: