Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oo właśnie sprawdź jak możesz jak tam jest czy miejscówka dobra i czy sie dojedzie :) no i najważniejsze czy bedzie gdzie grila rozłożyć :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja na razie nie mialem potrzeby zagladac do walu... I mam nadzieje ze nie predko bede musial :)

Spot ok ;)

Opublikowano

no odpukać w niemalowane :wallbash: ...ja podejżewam podwieche i może któryś krzyżak ale dopuki nie rusze to nie będe miał pewności..

no to liste robimy żeby wiedziec kto bedzie kto nie:

1. Nosb

2. Doman13

3. Tposejdon

4.

5.

6.

..

..

..

Wpisywać sie..żebym na darmo grilla nie targał hehe

Opublikowano

bo do niedzieli następnej jeszcze 6dni i ciężko mi powiedzieć czy będe na 100% ale się postaram! Rezerwuje numer 4

Nosb zrobimy gdzieś ustawkę i pojedziemy razem

Opublikowano

no to mamy 4... no myśle że tak będzie dobrze jak poprzednio.. zbiórka gdzieś na parkingu w kielcach tych co będą przejazdem czy z Kielc i razem się pojedzie na miejscówe..

1. Nosb

2. Doman13

3. Tposejdon

4. Plastuch

5.

6.

..

A jak tam Aniołek?? liczymy że tym razem do nas dołaczysz co?? :)

..

..

Opublikowano

wow jakie zachety ;)

no zalezy gdzie i o ktorej-bo ja znowu z Wawy bede wracala :gwizdanie:

Opublikowano

no pewnie że trzeba zachęcić:) jesteś naszym rodzynkiem :) jedyna wśród nas hehe co do czasu to jeszcze nie ustawialiśmy ale myśle że godzinke dopasujemy jakoś tak byś mogła spokojnie dojechac a jesli chodzi o miejscówke to są plany na Cedzyne jechac ale teren jeszcze nie zbadany... to jest zaraz koło kielc bliziutko a jeśli nie wypali to myśle że może tam gdzie poprzednim razem na Mostkach co chłopaki?? przelece te 70 Km a co mi tam :)

Opublikowano

heheh Tposejdon ale slodzisz ;)

no nie ukrywam,ze na mostkach by mi bardziej pasowalo,no ale zobaczymy co i jak :)

Opublikowano

Witam. O której planowany jest początek?

Opublikowano

sprzedałem było ciężko ale w końcu sprzedałem moje autko :banan3: :banan3: -zaczynam akcję zakup kontrolowany- jak byście słyszeli albo widzieli A4 2000r 1,9 s-line najlepiej albo jakąś bogatą wersję dajcie znać!!! :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

sprzedałem było ciężko ale w końcu sprzedałem moje autko :banan3: :banan3: -zaczynam akcję zakup kontrolowany- jak byście słyszeli albo widzieli A4 2000r 1,9 s-line najlepiej albo jakąś bogatą wersję dajcie znać!!! :a4fan: :a4fan:

no Marcin gratulejszyn ;)

poszukiwania czas zaczac :cool1:

Opublikowano

to ja tez bym sie pisał tylko o ktorej godzinie i dokladnie gdzie chociaz nie na 100% ale postaram sie byc ominely mnie juz dwa to tego postaram sie nie ominac

Opublikowano

Siemka. Ja jeszcze nie byłem na żadnym takim spociku :kwasny: i myślę wreszcie się wybrać w najbliższym czasie :)

Opublikowano

Zbierac sie zbierac :)

Opublikowano

no czekamy na wieści od Doman13... ma podjechać obczaić jak tam na Cedzynie ale jak coś to Mostki chyba zostaną co?? jeśli chodzi o godzinę to jeszcze sie ustali tak żeby wszystkim pasowało ale na pewno wieczorem tak 17 ..a i zawsze można później dojechać :)na pewno nie zbierzemy sie po pół godzinie także Aniołek nie martw sie:) kiełbaska będzie czekać jakbyś mały poślizg w czasie miała:) no to jest szansa poprawić frekfencje ostatniego spocika choć było miło jak zawsze..

1. Nosb

2. Doman13

3. Tposejdon

4. Plastuch

5. Aniołek

6. MIchał-oracz

7. huzio00

8.

9.

10.

..

..

..

Opublikowano
  • Autor

JA:)

Opublikowano

kiełbaska będzie czekać jakbyś mały poślizg w czasie miała:)

:polew: :polew:

dobrze wypieczona prosze ;P

zartuje

Opublikowano

ja takze postaram sie zawitac:) i mialbym mala sprawe. Jesli ktos na kompa z Vagiem to moglbym wziasc na najblizszy zlocik?? :good:

Opublikowano

grzan pewnie wezmie ;):naughty:

Opublikowano

Ja też sie postaram być tylko muszę pogadać z grzankiem bo też nigdy nie byłem na spocie.