anullacia Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Witam Przesiadlam sie z B7 do nowej bialej B8 Mam ja kilka dni i napewno jest inna i lepsza od poprzedniej Pewne jest ze szybko sie brudzi Silnik 2.0 diesel, taki sam byl w poprzedniej B7 ale jest duza roznica, auto jest troszke wieksze w srodku, cichrze, żwawsze, nie wiem jak na trasie bo ma dopiero 100 km to pierwsze wrazenia.Ma inne wzposazenie niz poprzednia, bo troche dalam ciala jak zamawialam, ale i tak jest ladniutka :>
bajk Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Gratki, szkoda, że brak s-line'a i koła jakieś malutkie takie
Gość Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 po pierwsze dopuszczalne jest : żwawy, bardziej żwawy. nie ma słowa " żwawszy " . po drugie : "cichrze" ? tak, czepiam się a sam samochód jest piekny :oklaski:
Runee Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Ładna:) Do tego jedyny słuszny kolor
vdm Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Ładna:) Do tego jedyny słuszny kolor jest poprostu moda na bialy kolor jak na kalosze tego roku ja bym białego nie kupił, (pomijając, że mnie nie stać nawet na ładne b7) B8 jak B8 samo w sobie jest kozakiem bo jest nowe Pozdrawiam
anullacia Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 to prawda ze taka chyba moda, poprzednia mialam quarzgrau i tez byla ok. A kola sa 17 wiec nie wiem czy az tak male. A tak na marginesie za biala nie musialam doplacac a z 3 do wyboru ( czern, czerwona, biala) ta wydawala sie najbardziej okazala, choc przeciez nie tylko o to chodzi.....
Cuber Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Gratulacje zakupu Czekamy na wiecej fotek
alvaro Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Fajny białasek szkoda że nie ma xenonu, bo TFL w B8 są piękne... Pochwal się środkiem...
MARCIN607 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 :slina: :slina: Piękne auto- 17 giną na takiej furmanie :slina: :slina:
Gość Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 A tak na marginesie za biala nie musialam doplacac biały to kolor bazowy więc najczęściej auta w tym kolorze są w salonach najtańsze
Trezor Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Bardzo ładnie wygląda (jak to b8), ale jednak trochę "braków" ma.
turdzi Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 eee tam czepaiacie sie, B8 nawet bez Slina wyglada dobrze bo roznica w zderzaku jest kosmetyczna w przeciwienstwie do B7 i B6 bo te bez sline wygladaja biednie. Napisz co to za motor bo 2.0 w B8 to jest ze trzy rodzaje.
Chuck Norris Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 17" masz , myślałem że to 15", rzeczywiście w budzie b8 minimum 19", żeby ładnie wyglądało...
kusiek Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 fajny sprzęcik szkoda ,że totalny golasik:) nawet ledów nie ma z przodu
mystic.pl Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Dajcie się chłopakowi nacieszyć, a nie zaraz tak krytycznie . Furka kox, a nie każdy musi mieć wszystko w wypasie oby bezawaryjnie służyła
Thom4s Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Dajcie się chłopakowi nacieszyć, Chyba dziewczynie...
turdzi Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Dajcie się chłopakowi nacieszyć, Chyba dziewczynie... a tego to nie wiemy
gizmo8 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Dajcie się chłopakowi nacieszyć, Chyba dziewczynie... a tego to nie wiemy Przesiadlam Nie wiem jak u Was ale ja bym sugerował że to kobieta B8 jest spoko, ale faktycznie felga ginie w tym aucie.
mystic.pl Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Dajcie się chłopakowi nacieszyć, Chyba dziewczynie... a tego to nie wiemy Przesiadlam Nie wiem jak u Was ale ja bym sugerował że to kobieta B8 jest spoko, ale faktycznie felga ginie w tym aucie. No nie wiem, wcale to nie jest takie jednoznaczne stwierdzenie :decayed: ale jeśli to audi dla dziewczyny to tym bardziej spoko wersja
Rekomendowane odpowiedzi