Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry pomysł z tą saoczewką :wink4:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie chromy na soczewce itp zostana. Bo bylaby przesada auto i tak bedzie czarne ze wszystkimi elementami ( lusterka , chromy dookola szyb , grill ). Pozatym ty masz bialy kolor i tu fajnie pasuje a u mnie by lamp nie bylo widac :) Wiec zostawie ten chromik na soczewce :):good:

Jak lusterka i ramki wokol szym masz w chromie to jak najbardziej chrom w soczewce powinnien zostac- tez tak mysle

Opublikowano

dscf0025k.th.jpg

Poszlo w czarna polmatową strukture ( wyglada jak czarny plastik chropowaty ) . Zastanawiam sie czy wciagac tez w ten kolor ten szary element i czy zostawic polmat szorstki czy czarny polysk jednak.

Nosb, mam pytanie, lampy chce pomalować podobno z tym że raczej pójdę w połysk.. Tą "płetwę" zostawiasz pomalowaną a resztę wkładu już nie ? Czy będziesz malował teraz całość ? Bo dosyć dziwnie to kontrastuje..

Opublikowano
  • Autor

Reszta tez bedzie czarna czy polysk czy polmat jeszcze przekminiam :) [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 11:33_________________________________________________Powiedzcie mi czy jest jakis inny motyw na uciszenie komputerka od swiatel niz rezystory ? Mozna wogole ta funkcje wylaczyc w piz*u ? Srednio mi sie to przyda a chce wrzucic troche zarowke led do auta i nie widza mi sie bezsensowne grzejace sie i zrace prad rezystory. :thumbdown:

Opublikowano

canbusy są innym wyjściem, ja własnie zamówiłem canbusy do rejestracji, zobaczymy czy zdadzą egzamin... A co do rezystorków to ja akurat z przodu mam na postojówki

Opublikowano
  • Autor

dscf0053o.th.jpg

dscf0055u.th.jpg

Calkiem calkiem ta strukturka ... Zastanawiam sie czy tak zostawic czy ejdnak polysk :)

Zaraz obadam temat canbusow ;)

Opublikowano

Reszta tez bedzie czarna czy polysk czy polmat jeszcze przekminiam :) [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 11:33_________________________________________________Powiedzcie mi czy jest jakis inny motyw na uciszenie komputerka od swiatel niz rezystory ? Mozna wogole ta funkcje wylaczyc w piz*u ? Srednio mi sie to przyda a chce wrzucic troche zarowke led do auta i nie widza mi sie bezsensowne grzejace sie i zrace prad rezystory. :thumbdown:

ta funkcja jest zdaje sie w module komfortu. Musialbys zastosowac chyba najubozszy modul- w nim tego nie ma , ale to glupi pomysl, bo on nie ma wielu przydatnych funkcji komfortowych.

Opublikowano

da się wyłączyć sprawdzanie żarówek :wink4: vag kanał 09 i kodowanie długie i tak odznaczasz co ma sprawdzać. Sam osobiście tego nie wyłączałem ale ponoć działa :decayed:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 13:07_________________________________________________

ta funkcja jest zdaje sie w module komfortu. Musialbys zastosowac chyba najubozszy modul- w nim tego nie ma , ale to glupi pomysl, bo on nie ma wielu przydatnych funkcji komfortowych.

nic nie trzeba wymieniać w każdym to się da wyłączyć :decayed:

Opublikowano

1373961823led.jpg

troche pozno ale prezent pod choinke bedzie :decayed:

moze wpadna do srody i sie zamontuje do 2011

Opublikowano

ile dałeś :decayed:

Opublikowano

drogo :kwasny: 570

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie tak myslalem ze powinno dac sie to wylaczyc programowo :)

Opublikowano

drogo :kwasny: 570

Tuning tec jest drogi w Krakowie i rzeczy mają na zamówienie bo jak chciałem kupić u nich ledy to powiedzieli mi 599zł i 3-4 tygodnie czekania to ich wyśmiałem, poprzednie ledy u nich kupiłem i więcej tam zakupu nie zrobię, nowe ledy kupiłem za 399zł i 2 dni czekałem od Warszawskiej firmy.

Także jak macie tam coś kupować to upewnijcie się dokładnie czy gdzie indziej w PL nie ma taniej :wink4:

Opublikowano

Remik to nie te same...

cleary zamówiłem

te co pokazałes na allegro chodza po 540

Opublikowano

Pany jest jakiś topik o rezamiu halogenów???

Opublikowano
Pablo dales 399zl za te same ledy co ma Magic ?

jak on ma b5...

do b6 cleary najtaniej znalałem za 570... a w czestochowie 680 zl...

Opublikowano

Remik to nie te same...

cleary zamówiłem

te co pokazałes na allegro chodza po 540

Magic dales odp. cene wiec jest ok !

a nawet jak by byly tansze gdzies o 30 zl - to co to za pieniadze :decayed: 3 paczki fajek :polew:

Faje sa te lampiony :kox: tyz sobie takie kupie tylko przyciemniane :tongue4: ale najpierw wydech :wink4: