Opublikowano 12 Lutego 201115 l po pierwsze ja zadnych listewek nie sprzedaje sam sie zapytales czy moge zalatwic a ja powiedzialem ze moge za 275 za tyle ile sam kupilem no ale ty bys pewnie chcial zebym ja je kupil za 275 i ci je za 200 sprzedal i jeszcze pomalowal ja chcialem ci pomuc jak mnie zapytales czy zalatwie wiec troszke ci sie w gluwce dzieciaku pomieszzalo skoro juz komentujeszz to napisze co robisz otóz zapytalem sie pana domiNIKT1 o to czy zalatwi plastiki wnetrza powiedzial ze sie popyta na drugi dzien czyli dzisiaj zapytalem sie czy cos wie powiedzial ze moze zalatwic to to i to ale nie wie jaki stan i za ile a ja w zwiazku z jego odp i znaleziniem interesujacej mnie oferty kupile gdzie indziej a pan domiNIKT 1 sie wielce obrazil i teraz udaje swietego zapewne jest zly ze nie zarobil a co do foteli wszystko moze na nich przeczytac nie bede kopiowal tematu pozdrawiam cala reszte prócz pana domiNIKT1[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 17:35_________________________________________________ps a temat jego w którym sie wypowiadalem usunol bo bal sie ze ktos przeczyta żal :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 17:36_________________________________________________i te jego powiedzonko jelenie w lesie nie na forum widac co na nim robisz :polew:
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Słowo główka pisze się przez ó a nie u - widać że nie mój poziom rozmówcy. A co do części to chciałeś już przyjechać po nie a ja też nie jestem dzieckiem skoro czegoś potrzebujesz a ja już prawie to mam dla Ciebie dzwonie pytam, płace za telefon poświęcam swój czas bo jak wiadomo tych plastików jest trochę a Ty mi podczas rozmowy na gg w 2 sekundy mówisz że już kupiłeś to jest trochę nie tak? Sam przyznałeś że to nie jest fair. Co do części to zawsze mam w idealnym stanie i Ty też takie byś dostał. Tu nie chodzi o to że ode mnie nie kupiłeś bo mi na tym nie zależy tu chodzi w jaki sposób wystawiłeś mnie do wiatru i tyle. Ja się staram żeby było dobrze 2 dni poświęcam na to a Ty chwila i koniec rozmowy nawet nie usłyszałem - przepraszam Dominik dostałem w lepszej cenie więc zamówiłem. Wtedy bym zrozumiał tak ? P.S nie jesteś osobą z którą mogę prowadzić konwersację na moim poziomie - więc odpuszczam.
Opublikowano 12 Lutego 201115 l przexczytaj sobie nasza rozmowe napisalem przepraszam a ze nie umiesz czytac hmm nie moja wina nie gadaj juz glupot ze dwa dni na to poswieciles i sam mi napisales ze nie wiesz w jakim sa stanie wiec nie mac ludzim w glowie a to ze jestem dyslektykiem(taka choroba pisze bvo zapewne nie wiesz problemy z ortografia) to i tak uwazam ze nie jestem na twoim poziomie gdyz jest równy zeru ja mam troszke wyzszy poziom intelektualny od ciebie dzieciaczku
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Panowie... Prosimy was. Załatwiajcie takie sprawy na PW albo jeszcze inaczej, np. za Stodołą Nie przypadliście sobie do gustu No Bywa... Ale nie zmuszajcie nas do wybierania i stawania po którejś stronie. Sprawa błacha a tyle złości .. Dejta spokój. ochłońcie
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Panowie... Prosimy was. Załatwiajcie takie sprawy na PW albo jeszcze inaczej, np. za Stodołą Nie przypadliście sobie do gustu No Bywa... Ale nie zmuszajcie nas do wybierania i stawania po którejś stronie. Sprawa błacha a tyle złości .. Dejta spokój. ochłońcie Popieram kolegę odpuście, kazdy ma jakies tam niesnaski i nie ma tego co tutaj poruszać.
Opublikowano 12 Lutego 201115 l a ja jestem po stronie ..... egipskich revolucjonistów :> nie ma co - relax
Opublikowano 12 Lutego 201115 l tylko to pan domiNikt zaczol kometujac rózne zeczy na forum ja tylko sie bronie nie atakuje nie pozwole zeby jakis szczeniak po mnie jezdzil
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Ja stwierdzam fakty że kolega chce zarobić na forumowiczach i tyle chyba nie ma w tym nic złego. Obraża mnie w dodatku - kultury się naucz. A te jego nerwy świadczą o tym czyja jest wina. Ja odpuszczam bo mi na znajomości z tym ,,forumowiczem,, nie zależy. Zacytował bym Leszka Millera vs Zbigniew Ziobro jeżeli nie wiesz o co chodzi : ,,pan jest zerem,,
Opublikowano 12 Lutego 201115 l odpuszczasz juz od kilku postów ale widac nie umiesz [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 17:58_________________________________________________widac kto rzuca slowa na wiatr ja juz koncze przepraszam reszte ze musala na to patrzec na to zalosne zachowanie i zawisc pana domiNIKT1
Opublikowano 12 Lutego 201115 l a ja tam stane po stronie Dominika juz pisze dlaczego... ktos kiedys wrzucil link z jakim zderzakiem bodajże i dajmler go zwinal...kiedy napisalem ze to byl zderzak dla kogos On napisal, ze kto pierwszy tenb lepszy!! - TAK TEZ SIE NIE ROBI !! A z tego co wiem to Dominik to porządna firma
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Dziękuje to dla mnie wiele znaczy nie musiałeś tego robić bo od nikogo tego nie oczekuje żeby stawał po mojej stronie. Ja się staram zawsze być fair wobec innych i oczekuje tego samego. Jeszcze raz dziękuje
Opublikowano 12 Lutego 201115 l czerwony avant by ABT- gdzie taki tylny zderzak dostać znalazłem..jest na 1:13sec...co do zderzaka to poszukaj na niemieckim e beyu...choć może też sie kiedy uda na allegro
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Takie Lorinsery są aktualnie na allegro: http://moto.allegro.pl/mercedes-lorinser-20-jak-nowe-bez-sladow-uzytkow-i1441192081.html Fajne, ale drogie