Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 400 albo i taniej kupisz zamiennik. Najlepiej to pozbyć się EGR poprzez wstawienie flanszy lub go zaślep.

Dzięki za odpowiedź. Pisałem już do Toma, podał mi bardzo korzystną cenę, zostało mi się tylko zastanowić czy wywalić ten egr tak jak napisałeś czy zakupić nowy :).

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi dzisiaj wojtek z dynosotf zaślepiał egr, też mi ciekł a nowego za 800 nie miałem zamiaru kupować

Opublikowano

U mnie zarzygał wszystko :wallbash: :wallbash:. Też się na to zdecydowałem, ale nie wiem czy nie dam flanszy.

Opublikowano

Panowie,

kumplowi w Golfie ALH siadlo turbo od ASZ - ktos wie gdzie mozna dostac nowke od ARL'a lub dobrze zrenegenerowane?

a moze jakas inna alternatywa do tego silnika? to zwykle 1.9 na VP :cool1:

mam ale w Poznaniu kolesia co regeneruje
Opublikowano

mam pytanko czy zaślepienie egr może mieć wpływ na spalanie?? tzn czy może wzrosnąć?? :mysli:

Opublikowano

Panowie kto sie zna troche na ubezpieczeniach/odszkodowaniach za kolizje ? Chodzi mi zeby mi ktos podpowiedzial co w kosztorysie nie tak i jak ich atakowa :):hi:

Opublikowano
mam pytanko czy zaślepienie egr może mieć wpływ na spalanie?? tzn czy może wzrosnąć?? mysli

nie ma, ja nie zauwazyłem zeby cos wiecej palił

Opublikowano

Panowie kto sie zna troche na ubezpieczeniach/odszkodowaniach za kolizje ? Chodzi mi zeby mi ktos podpowiedzial co w kosztorysie nie tak i jak ich atakowa :):hi:

podpytaj koleżanki z forum nick Arielka :good:
Opublikowano

nie ma, ja nie zauwazyłem zeby cos wiecej palił

dzięki za odp, porobiłem testy i w sumie fakt różnicy nie widze

Opublikowano

panowie jest jakiś sposób na naprawienie dolnej kratki w zderzaku S4 bo nie mam jej kawałek ;(

czy tylko

-wymiana na inną :kox:

-żywica :kox:

Opublikowano

Nosb wyczysc skrzynke bo nie moge pisac:)

Opublikowano
5978448085_8188d1e08e_o.jpg
Opublikowano

5978448085_8188d1e08e_o.jpg

to jakiś składak z dwóch zderzaków... B7&B8

Opublikowano

Chlopaki czy antena ten "rekinek" jak ma jedna wtyczke fioletowa to jest tylko do gsm a nie do navi ? Cholera kupilem taka i wydaje mi sie ze to gsm. niestety nr nieczytelny jedynie koncowka F .

Opublikowano

Może ktoś w piecu robił?

Opublikowano

PAny jakie oznaczenie ma żarówka postojowa w xenonach?? typ żarówki? estem w pracy i nioe mam jak sprawdzić

Opublikowano

H6W

Opublikowano

H6W

spasiba [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 08:41_________________________________________________właśnie niby kupiłem h6w a przyszły mi normalne żarówki a stare mam inne- te mocowania nie są co 180 stopni tylko mniej :confused4: