Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie sprawa jest :P Zaczęły stukać (przeskakiwać) mi wahacze przednie górne. Lewa strona ten od przodu a z prawej strony górny tylni. Wymieniać od razu całą górę z obydwóch stron czy wystarczy te, które dają o sobie znać? Jakie polecacie, jaki koszt mniej więcej? Gość na stacji diagnostycznej mówił, że sam ma A4 i dał u siebie tuleje do zregenerowania i jeździ już długo bez żadnych problemów. Co o tym sądzicie?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie sprawa jest :P Zaczęły stukać (przeskakiwać) mi wahacze przednie górne. Lewa strona ten od przodu a z prawej strony górny tylni. Wymieniać od razu całą górę z obydwóch stron czy wystarczy te, które dają o sobie znać? Jakie polecacie, jaki koszt mniej więcej? Gość na stacji diagnostycznej mówił, że sam ma A4 i dał u siebie tuleje do zregenerowania i jeździ już długo bez żadnych problemów. Co o tym sądzicie?

Wymień sobie całą górę a najlepiej to wymień sobie cały przód.Ja w swojej po sprowadzeniu wymieniłem całe zawieszenie z racji tego że przy wjeździe do PL na 20" felgach wszystko zaczeło pukać.Teraz mam problem wachaczy z głowy :good:

Opublikowano

pany ile trzeba wybulic za wklady lusterek fotochrom?? :gwizdanie:

nie pier.. kup lepiej RECARO :naughty: [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 12:19_________________________________________________pomoże ktoś w temacie- znawcy b5 coś nie są chętni :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=219480.0

e tam :decayed: jedynie skorka by sie przydala bo szmaty sie brudza ostro :thumbdown:

Opublikowano

panowie może ktoś ma namiary na pompki AL lub BQ

Opublikowano

Wymień sobie całą górę a najlepiej to wymień sobie cały przód.Ja w swojej po sprowadzeniu wymieniłem całe zawieszenie z racji tego że przy wjeździe do PL na 20" felgach wszystko zaczeło pukać.Teraz mam problem wahaczy z głowy :good:

Jaki koszt całego przodu?

Opublikowano

Naprawiał ktoś mechanizm szyby? Bo mi się popsuł i szyba idzie w dół tylko, kupiłem zestaw naprawczy (2 plastikowe wstawki na prowadnice) ale kur.. zgubiłem instrukcję jak to się robi, aż mnie dziwi, że nie ma nic o tym na naszym forum bo to chyba dość częsty przypadek :gwizdanie:

:hi:

Opublikowano

Naprawiał ktoś mechanizm szyby? Bo mi się popsuł i szyba idzie w dół tylko, kupiłem zestaw naprawczy (2 plastikowe wstawki na prowadnice) ale kur.. zgubiłem instrukcję jak to się robi, aż mnie dziwi, że nie ma nic o tym na naszym forum bo to chyba dość częsty przypadek :gwizdanie:

:hi:

bo u nas sie caly wymienia :decayed:

Opublikowano

Co, całą prowadnicę? :mysli: Nie wiem co się wymienia bo nie miałem nigdy z tym styczności, słyszałem kiedyś o zestawach naprawczych to zamówiłem taki i mam

Opublikowano

Co, całą prowadnicę? :mysli: Nie wiem co się wymienia bo nie miałem nigdy z tym styczności, słyszałem kiedyś o zestawach naprawczych to zamówiłem taki i mam

ło kurfa :bag: myslalem ze chodzi o wycieraczki :decayed:
Opublikowano

Pozjadał wszystkie rozumy :polew: :polew:

Opublikowano

Pozjadał wszystkie rozumy :polew: :polew:

ale upieram sie przy swoim... wymien calosc :decayed: najlepiej z drzwiami :decayed::wink4:

Opublikowano

To może auto? :P

Opublikowano

To może auto? :P

o to to :decayed:
Opublikowano

Spoko spoko, w poniedziałek przyjeżdża klient po siedzenia i podsufit :gwizdanie:

Opublikowano

Nie che ktoś z was Maglownicy z Servotronic? zamienie chętnie za zwykłą od B6 lub B7.

Opublikowano

Nie che ktoś z was Maglownicy z Servotronic? zamienie chętnie za zwykłą od B6 lub B7.

masz wszystkie graty potrzebne do montażu czy sam magiel :mysli:

Opublikowano

sam Magiel i to jeszcze w aucie zamontowany ale to kwestia godzinki :) i już gotowy do wysyłki :)

Opublikowano

Karol - dlaczego sprzedajesz?

Opublikowano

co to jest??/

auto b6 sedan

1783890153_6.jpg