Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale to ori :cool1:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale to ori :cool1:

indeksy chyba od a6 wiec raczej ori :wink4:

musza byc rsy jestem zakochany :rolleyes:

Opublikowano

ET48 więc najprawdopodobniej to ori (z A6/S6 C6) 19x8.5.

Opublikowano

Hej

Dalej szukasz czujnika temp.

wymianilem czujnik temperatury cieczy chlodzacej ... i juz nie wiem gdzie mam szukac tego 2 w aso nie wiedzieli o czym mowie . Ten 2 czujnik znajduje sie z tylu silnika pood odma?

Opublikowano

no, masz takie same :naughty:

Opublikowano

Hej

Dalej szukasz czujnika temp.

wymianilem czujnik temperatury cieczy chlodzacej ... i juz nie wiem gdzie mam szukac tego 2 w aso nie wiedzieli o czym mowie . Ten 2 czujnik znajduje sie z tylu silnika pood odma?

Masz taki silnik jak w podpisie?? Z tylu silnika jest tak mniej wiecej jakby pomiedzy walkami... Przynajmniej w 2.0 i 1.8T tak jest. widac go z góry :cool1:

Opublikowano

no, masz takie same :naughty:

Made in Warsaw :decayed:

Opublikowano

Pochwalę się rezaniem, zwłaszcza, że chciałem podziękować Bartkowi-S za wsparcie wiedzą :good: :good: :cool1: i cierpliwość.

Ślicznotka :buziak: dostała: pakiet światło, podświetlane klamki i otwieranie bagażnika z środka.

Nie doszły jeszcze składane lustra z fotochromem więc to będzie na kolejne rezanie.,( i znów Bart-S dostanie nudziarskie pw ;) w tej sprawie :polew: ).

Foty:

lightw.gif

jklam.jpg

trunq.jpg

wneh.jpg

Bardzo przyjemny mod, zupełnie jak byłby to inny samochód teraz :decayed: :decayed: ;)

Wsparcie techniczne i wiedza Marcin z navipol. Przy okazji polecam Go, bardzo profesjonalnie zajmuje się dokładaniem wyposażenia do Audiczek.

Zresztą Cuber też Go polecał na spotach krakowskich. Tel do Marcina: 501-963-597

Opublikowano

Pochwalę się rezaniem, zwłaszcza, że chciałem podziękować Bartkowi-S za wsparcie wiedzą :good: :good: :cool1: i cierpliwość.

Ślicznotka :buziak: dostała: pakiet światło, podświetlane klamki i otwieranie bagażnika z środka.

Nie doszły jeszcze składane lustra z fotochromem więc to będzie na kolejne rezanie.,( i znów Bart-S dostanie nudziarskie pw ;) w tej sprawie :polew: ).

Foty:

lightw.gif

jklam.jpg

trunq.jpg

wneh.jpg

Bardzo przyjemny mod, zupełnie jak byłby to inny samochód teraz :decayed: :decayed: ;)

Wsparcie techniczne i wiedza Marcin z navipol. Przy okazji polecam Go, bardzo profesjonalnie zajmuje się dokładaniem wyposażenia do Audiczek.

Zresztą Cuber też Go polecał na spotach krakowskich. Tel do Marcina: 501-963-597

Ślicznie wyszło :oklaski:

Lusterka fotochrom/składane zamówiłeś w wersji z pamięcią?

Opublikowano

Nie, składane + fotochrom. Mam sportowe fotele bez pełnej elektryki. Jak narazie odpuszczę sobie pamięć, zwłaszcza, że jestem jedynym userem. :polew::kox:

Opublikowano

chcesz lotkę ? :tongue4:

Opublikowano

no :tongue4:

Opublikowano

Super price ?? :naughty:

A tam masz B6 to cie i na lotkę stać :cool1:

Opublikowano

Ty tam Puma trzyj listwy, zmieniaj papier i nie wtryniaj mi sie w biznes :tongue4:

Opublikowano

Ty tam Puma trzyj listwy, zmieniaj papier i nie wtryniaj mi sie w biznes :tongue4:

Widocznie twoje umiejętności nie pozwalają ci żeby coś samemu zrobić. Kupić za 400zł i założyć to i moja 13 letnia siostra umie :cool1:
Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Widocznie twoje umiejętności nie pozwalają ci żeby coś samemu zrobić. Kupić za 400zł i założyć to i moja 13 letnia siostra umie :cool1:

ot rodzinka rodem z Top Gear :)

Puma Ty nie znasz sie wogule na zartach :punish:

Bardzo dobrze ze kombinujesz, tez szukam foli na Swoje drewno, bo nie zapłace za komplet 1000 !!

A papierem :mysli: szzotkowane drewno - tego chyba nikt nie miał - byłbym ORI po całości :polew: :polew: