Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie! Są 2 wersje szuflad - pod manualny fotel i pełną elektrykę. Najpierw sprawdź co to (numer przedniej ściany lub wkładki wnętrza).

Opublikowano

tylko z ciekawości pytam :gwizdanie:

Opublikowano

Nie! Są 2 wersje szuflad - pod manualny fotel i pełną elektrykę. Najpierw sprawdź co to (numer przedniej ściany lub wkładki wnętrza).

Chodziło mi o to, że fotel jest przystosowany pod szufladki.

Opublikowano

Panowie ile wołać za sprężyny na przód z 1be z B6 1.9TDi?

Opublikowano

A panowie sie juz namyslili jakie maja byc kryteria i procedura przyjmowania do B6 Division ? :)

Bo jak narazie to wyglada jakby kilku kumpli cos wymyslilo, stworzylo i "uwaza sie" za jakas elite :)

Oczywiscie nie chce nikogo obrazac i nie mam nic co nikogo, ale dla mnie wlasnie tak to wyglada.

A nie tylko ja pytalem o przyjecie do B6 Division.

Opublikowano

A panowie sie juz namyslili jakie maja byc kryteria i procedura przyjmowania do B6 Division ? :)

Bo jak narazie to wyglada jakby kilku kumpli cos wymyslilo, stworzylo i "uwaza sie" za jakas elite :)

Oczywiscie nie chce nikogo obrazac i nie mam nic co nikogo, ale dla mnie wlasnie tak to wyglada.

A nie tylko ja pytalem o przyjecie do B6 Division.

Z tą elitą to przesadzasz - nikt się za nikogo nie uważa, nie wiem skąd taki pomysł... Dlatego, że nikt się w Waszej sprawie nie odezwał? A jest ktoś do tego uprawniony....? Nosb?

Ankieta nadal podwieszona i żadne decyzje nie zapadły - temat jedynie wzbudził kontrowersje. Szczerze mówiąc nie wiem co dalej (i właśnie z uwagi na takie sytuacje powstał pomysł komisji lub czegoś podobnego - aby była jasność a nie takie "niewiadomoco" jak teraz).[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:02_________________________________________________Wygląda na to, że jesteśmy w punkcie wyjścia - zaczynamy dyskusję od początku?

Opublikowano

No własnie o to mi chodzi....zeby zapadly jakies decyzje.

Z ta elita chodzilo mi o to, ze kilka osob jest w gronie B6 Division i dalej cisza..... zadnych decyzji, konkretow, nowych osob, itd.

Wyglada to poprostu tak, jakby obecni czlonkowie "nie chcieli" nowych i dlatego nie ma ww. decyzji

Oczywiscie nie chcialem nikogo urazic, musialem jakiegos slowa uzyc :)

Opublikowano

Ja bym w sumie ankiete juz zamknal :gwizdanie: Jakby nie było demokracja pokazała czego potrzebuje :wink4: Wszyscy ktorzy glosowali to za pewne osoby ktorym zalezy na byciu w divisionie a nie tacy ktorzy wstawia zdjecia furki i znikaja :decayed:

Opublikowano

No własnie o to mi chodzi....zeby zapadly jakies decyzje.

Z ta elita chodzilo mi o to, ze kilka osob jest w gronie B6 Division i dalej cisza..... zadnych decyzji, konkretow, nowych osob, itd.

Wyglada to poprostu tak, jakby obecni czlonkowie "nie chcieli" nowych i dlatego nie ma ww. decyzji

Oczywiscie nie chcialem nikogo urazic, musialem jakiegos slowa uzyc :)

No i decyzje nie zapadały bo niby kto miał je podjąć? Ale oddaję Ci rację - rzeczywiście, brak reakcji na posty z prośba o przyjęcie mogły wyglądać jak "nie chcemy Cię". Tyle że w tym przypadku nie miało to miejsca. Po prostu nikt nie chce brać na siebie odpowiedzialności - Dywizjon nie ma szefa...

Ankieta zamknięta - było dość czasu.

Opublikowano

nosb zajęty he he ciekawe co robi moim zdaniem wątek powinien zostac przekazany bartkowi chociaż daniela szanuje ale widze że chłopina nie ma czasu :decayed: a tu możemy sie rozrastać he he :naughty:

Opublikowano

Ja jestem za tym aby Bart-s został Bosem Divisionu oczywiście jeżeli mu będzie ta opcja pasować.

Opublikowano

Mi tez to pasuje :good: Ale Bartek jako mod juz ma troche obowiązków :mysli:

Opublikowano

Ja jestem za tym aby Bart-s został Bosem Divisionu oczywiście jeżeli mu będzie ta opcja pasować.

podpisuje sie pod tym dwoma rękami :good:

Opublikowano

Oczywiscie mi ten pomysl tez sie podoba :)

Opublikowano

Nie ma mowy - jeśli już to kilka osób. To nie fair aby decyzję podejmowała jedna osoba - dlatego zaproponowałem komisję (3 do 6 osób - w tym obowiązkowo Nosb jako założyciel).

Opublikowano

Nie ma mowy - jeśli już to kilka osób. To nie fair aby decyzję podejmowała jedna osoba - dlatego zaproponowałem komisję (3 do 6 osób - w tym obowiązkowo Nosb jako założyciel).

tylko trzeba Nosbowi podpiąc kompa w garażu :decayed:

Opublikowano

podpisuje sie pod tym dwoma rękami :good:

Ja mogę być skarbnikiem ... :lol1::decayed:

Opublikowano

Aleście się uparli na to "formalizowanie" :wallbash:

Co Wam tak przeszkadza w dotychczasowej formie? Po co kolejny klub w Klubie?

Sorki, ale jakoś nie ogarniam tej "inicjatywy" :no:

Opublikowano

Bart-s ja mogę być w komisji :kox: