MARCIN607 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 brac bo dobra cena chyba http://moto.allegro.pl/oryginalne-felgi-19-audi-rs4-s4-s-line-a4-a6-et48-i1967866337.html TY bierz a nie te Rsy
Wandej Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ale to ori indeksy chyba od a6 wiec raczej ori brac bo dobra cena chyba http://moto.allegro.pl/oryginalne-felgi-19-audi-rs4-s4-s-line-a4-a6-et48-i1967866337.html TY bierz a nie te Rsy musza byc rsy jestem zakochany
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ET48 więc najprawdopodobniej to ori (z A6/S6 C6) 19x8.5.
dawid97531 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Hej Dalej szukasz czujnika temp. wymianilem czujnik temperatury cieczy chlodzacej ... i juz nie wiem gdzie mam szukac tego 2 w aso nie wiedzieli o czym mowie . Ten 2 czujnik znajduje sie z tylu silnika pood odma?
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ET48 więc najprawdopodobniej to ori (z A6/S6 C6) 19x8.5. no, masz takie same
Wandej Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Hej Dalej szukasz czujnika temp. wymianilem czujnik temperatury cieczy chlodzacej ... i juz nie wiem gdzie mam szukac tego 2 w aso nie wiedzieli o czym mowie . Ten 2 czujnik znajduje sie z tylu silnika pood odma? Masz taki silnik jak w podpisie?? Z tylu silnika jest tak mniej wiecej jakby pomiedzy walkami... Przynajmniej w 2.0 i 1.8T tak jest. widac go z góry
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ET48 więc najprawdopodobniej to ori (z A6/S6 C6) 19x8.5. no, masz takie same Made in Warsaw
Diego Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Pochwalę się rezaniem, zwłaszcza, że chciałem podziękować Bartkowi-S za wsparcie wiedzą :good: i cierpliwość. Ślicznotka dostała: pakiet światło, podświetlane klamki i otwieranie bagażnika z środka. Nie doszły jeszcze składane lustra z fotochromem więc to będzie na kolejne rezanie.,( i znów Bart-S dostanie nudziarskie pw w tej sprawie ). Foty: Bardzo przyjemny mod, zupełnie jak byłby to inny samochód teraz :decayed: Wsparcie techniczne i wiedza Marcin z navipol. Przy okazji polecam Go, bardzo profesjonalnie zajmuje się dokładaniem wyposażenia do Audiczek. Zresztą Cuber też Go polecał na spotach krakowskich. Tel do Marcina: 501-963-597
Bart-S Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Pochwalę się rezaniem, zwłaszcza, że chciałem podziękować Bartkowi-S za wsparcie wiedzą :good: i cierpliwość. Ślicznotka dostała: pakiet światło, podświetlane klamki i otwieranie bagażnika z środka. Nie doszły jeszcze składane lustra z fotochromem więc to będzie na kolejne rezanie.,( i znów Bart-S dostanie nudziarskie pw w tej sprawie ). Foty: Bardzo przyjemny mod, zupełnie jak byłby to inny samochód teraz :decayed: Wsparcie techniczne i wiedza Marcin z navipol. Przy okazji polecam Go, bardzo profesjonalnie zajmuje się dokładaniem wyposażenia do Audiczek. Zresztą Cuber też Go polecał na spotach krakowskich. Tel do Marcina: 501-963-597 Ślicznie wyszło :oklaski: Lusterka fotochrom/składane zamówiłeś w wersji z pamięcią?
Diego Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie, składane + fotochrom. Mam sportowe fotele bez pełnej elektryki. Jak narazie odpuszczę sobie pamięć, zwłaszcza, że jestem jedynym userem.
cool506 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-turbo-anglik-190-ps-C21914365.html Robimy zrzute?? ja mogłbym bexa i lotke juz zarezerwowac
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 chcesz lotkę ? Super price ?? A tam masz B6 to cie i na lotkę stać
cool506 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 chcesz lotkę ? Super price ?? A tam masz B6 to cie i na lotkę stać Ty tam Puma trzyj listwy, zmieniaj papier i nie wtryniaj mi sie w biznes
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 chcesz lotkę ? Super price ?? A tam masz B6 to cie i na lotkę stać Ty tam Puma trzyj listwy, zmieniaj papier i nie wtryniaj mi sie w biznes Widocznie twoje umiejętności nie pozwalają ci żeby coś samemu zrobić. Kupić za 400zł i założyć to i moja 13 letnia siostra umie
cool506 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 chcesz lotkę ? Super price ?? A tam masz B6 to cie i na lotkę stać Ty tam Puma trzyj listwy, zmieniaj papier i nie wtryniaj mi sie w biznes Widocznie twoje umiejętności nie pozwalają ci żeby coś samemu zrobić. Kupić za 400zł i założyć to i moja 13 letnia siostra umie ot rodzinka rodem z Top Gear Puma Ty nie znasz sie wogule na zartach Bardzo dobrze ze kombinujesz, tez szukam foli na Swoje drewno, bo nie zapłace za komplet 1000 !! A papierem szzotkowane drewno - tego chyba nikt nie miał - byłbym ORI po całości :polew:
Rekomendowane odpowiedzi