Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie pytanie, jaki numer diody do ambiente? I jakie koszta?? :cool1:

chodzi ci o te w podsufitke?nie wiem jaki nr ale kupowałem w nl to dałem 12 euro.

Opublikowano

Panowie pytanie, jaki numer diody do ambiente? I jakie koszta?? :cool1:

chodzi ci o te w podsufitke?nie wiem jaki nr ale kupowałem w nl to dałem 12 euro.

U mnie to samo. Dokładnie 12,66€, ale też numeru nie pamiętam, a Etkę mam na drugim kompie :kwasny:
Opublikowano

OK juz zamowione, 17 euro + vat. Kupiłem ale nie dla siebie, koleś się wystawił z nakładkami na pedały od s4 (aluminium) nówki sztuki, od 3 miesięcy chciał za nie 90 euro i w końcu napisał, że się może wymienić za ambiente (nie sprawdzał w serwisie bo to pusty irol :D) no i za 20 euro bede mial pedały, niestety bez podstopnicy ale co tam hehe

Opublikowano

OK juz zamowione, 17 euro + vat. Kupiłem ale nie dla siebie, koleś się wystawił z nakładkami na pedały od s4 (aluminium) nówki sztuki, od 3 miesięcy chciał za nie 90 euro i w końcu napisał, że się może wymienić za ambiente (nie sprawdzał w serwisie bo to pusty irol :D) no i za 20 euro bede mial pedały, niestety bez podstopnicy ale co tam hehe

poważnie?a gdzie to znalazłeś?będę też musiał zajrzeć...takie biznesy to można robić :polew:

Opublikowano

ja piernicze...

Opublikowano

super cena ja dałem 130zł za podstopnicę i pedały ,brak nakładki na gaz

Opublikowano

A ile podstopnica sama?? Podobno ciężko to założyć, prawda? :cool1:

Opublikowano

jak zdjac rączke z recznego w a4 b6 ??

Opublikowano

na allegro widziałem podstopnicę za ponad 300zł,a gość wystawił podstopnicę ,sprzęgło i hamulec za 130zł niemiał tylko gazu co do montażu to odkręcasz swoją i zakładasz rs tak samo nakładki na pedały (dobrze wrzucić do gorącej wody guma jest wtedy miękka i łatwo wchodzą)

Opublikowano

bylem ostatnio z dziewczyna w kolobrzegu w sand hotel w spa i teraz te miasto jest martwe,zero ludzi,mialem wrazenie ze tu codziennie jest niedziela :polew: w wakacje jak bylem to takie tlumy ze masakra :gwizdanie:

Opublikowano

bylem ostatnio z dziewczyna w kolobrzegu w sand hotel w spa i teraz te miasto jest martwe,zero ludzi,mialem wrazenie ze tu codziennie jest niedziela :polew: w wakacje jak bylem to takie tlumy ze masakra :gwizdanie:

Takie uroki nadmorskiej miesciny :)

Ale ja teraz siedze, bo zonie zrobilem wolna niedziele i troche poznaniaków przyjechał na weekendzik....

Opublikowano

Panowie, czy takie zaciski na 100% podejdą do mojego a4?

http://allegro.pl/zaciski-brembo-porsche-cayenne-audi-s4-rs4-i2058096999.html

Coś mi się wydaje, że w Porsche jest inny rozstaw śrub montażu :mysli:

to jest aukcja kamulatora (od nas z forum), ma komplet do montazu w A4/S4 :)

tylko sruby do montazu moznaby lepsze dac... kupisz u SID'a.

Opublikowano

Ooo, dzieki za informację Flyer :good: :good: Jedna sprawa: domyślam się, ze z zimowymi 17'' mogę sie pożegnać :decayed:

Opublikowano

tak, i z wiekszoscia 18" bez dystansu rowniez :)