Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale transformers :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------

szukam takiej już 2lata :wallbash:

Opublikowano

jakby ktos mial kompletny zderzak sline pod spryski - to szukam.

jakby ktos mial sama kratke srodkowa sline - tez szukam :)

Opublikowano

Allegro przetrzepane?Kilka jest.

Opublikowano
jakby ktos mial kompletny zderzak sline pod spryski - to szukam. jakby ktos mial sama kratke srodkowa sline - tez szukam :)
Allegro przetrzepane?Kilka jest.

np:

AUDI A4 S LINE 8E0 2002 2003 2004 zderzak spojler (2485782388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

AUDI A4 8E0 S LINE 2001-2004 ZDERZAK PRZÓD PRZEDNI (2435093796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ZDERZAK PRZÓD AUDI A4 S-LINE 01 02 03 04 2002 2003 (2436157333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tu troche cena przesadzona ale też jest

Audi A4 B6 S-Line zderzak przód (2451309761) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Tylko spryskow brakuje,a Michal ma.

Opublikowano

racja, ale jak ktoś nie ma sprysków to cena śmieszna jak za S-line .

BTW czy ktoś wie gdzie dorwać przednią wiązke zderzaka obsługującą PDC? Obdzwoniłem miliard handlarzy, którzy mieli zderzaki z PDC przód do B6 i nikt nie ma. Co oni z tymi wiązkami robią? Tak chodliwy towar czy o czymś nie wiem?

Opublikowano

Pany kto ma MODUŁ KIEROWNICZY z literką R ?

Opublikowano

racja, ale jak ktoś nie ma sprysków to cena śmieszna jak za S-line .

BTW czy ktoś wie gdzie dorwać przednią wiązke zderzaka obsługującą PDC? Obdzwoniłem miliard handlarzy, którzy mieli zderzaki z PDC przód do B6 i nikt nie ma. Co oni z tymi wiązkami robią? Tak chodliwy towar czy o czymś nie wiem?

u nas na szrocie stoi b6 z pdc przod i ma nawet czarna podsufitke, ale nie wiem ile tam jeszcze zostalo z tego auta....

Opublikowano

ja mam wiązkę pdc :naughty: w zderzak :tongue4:

Opublikowano

Wszystkie oferty z allegro znam, ale placic 800-900 za goly zderzak, to troche za duzo... ostatnio na forum byl kompletny za 1000, niestety nie zauwazylem :kwasny:

Opublikowano

Tył od S4 avant potrzebuje

Opublikowano

Panowie ma ktoś kratki s-line w jakimś nie ciekawym stanie może być popękania itd

Opublikowano

przez to błąd Ci wywalają czujniki?? Bo u mnie też często ten błąd wyskakuje a właśnie mam glebe -40mm około:whistling:

Opublikowano
Panowie ma ktoś kratki s-line w jakimś nie ciekawym stanie może być popękania itd

Jedną bym znalazł :wink: