Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mega dobre to a4 no i moje ulubione roti :slina:

Opublikowano

świetnie spasowane koła z budą :slina:

Opublikowano

Frostyyy - jeszcze jedno. Daj GPS-a na deskę przed szybę i zobacz czy jest lepszy odbiór (liczba satelit). Ew. kup nowego GPS-a - kosztuje jakieś 50zł i zobacz czy jest lepiej.

No sprawdzę, a powiedz mi ile satelitów powinien łapać GPS?

I jeszcze jedno, gdzie dokładnie szukać przewodu na którym będzie implus do centralnego zamka? Tak żeby pół samochodu nie rozbierać :banan:

Opublikowano

6-8 na takiej antenie:wink:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

Marcin daj fote jak nakleiłeś:kox:

Opublikowano

Ponowię pytanko, da się zakodować kluczyć bez Vaga ? Chyba nie co ? bo tam jest IMO do zaprogramowania :whistling:

Opublikowano

Za ciemno już dziś ale nakleiłem :decayed: ale wiesz co Doniek do srebrnego pasowaćnie bedzie nakleje chyba tą drugą na drugiej stronie :kox::polew:

Opublikowano
Za ciemno już dziś ale nakleiłem :decayed: ale wiesz co Doniek do srebrnego pasowaćnie bedzie nakleje chyba tą drugą na drugiej stronie :kox::polew:
Jutro widzę fotkę na pw:grin:
Opublikowano

Aż poleciałem Wam zrobić THX kierowniku B6D :jerk:

takie coś a jak cieszy :banan::banan:

13112012159.jpg

Opublikowano

Frostyyy - jeszcze jedno. Daj GPS-a na deskę przed szybę i zobacz czy jest lepszy odbiór (liczba satelit). Ew. kup nowego GPS-a - kosztuje jakieś 50zł i zobacz czy jest lepiej.

No sprawdzę, a powiedz mi ile satelitów powinien łapać GPS?

Sprawdzałem wczoraj u siebie - na ori antenie mam 8.

I jeszcze jedno, gdzie dokładnie szukać przewodu na którym będzie implus do centralnego zamka? Tak żeby pół samochodu nie rozbierać :banan:

Nie ma takiego przewodu - informacja z pilota leci przez antenę do MK a z niego do każdego sterownika w drzwiach po szynie CAN. Dopiero dany sterownik w drzwiach ma bezpośrednie połączenie z zamkiem.

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

Ponowię pytanko, da się zakodować kluczyć bez Vaga ? Chyba nie co ? bo tam jest IMO do zaprogramowania :whistling:

Chodzi o pilota który nie pracował wcześniej z danym MK czy takiego, który pracował i teraz się nie łączy?

Opublikowano

Jozkowi chodzi o b7 adoptowac do b6.

Bez vaga ani rusz.

Opublikowano

Bez vaga ani rusz.

A jeśli tak to oczywiście, nie ma szans :thumbup1:

Opublikowano

właśnie tak jak Bieniek mówi :wink: ok dzięki :wink:

Opublikowano

U mnie dzisiaj chyba 3 były :grin:

Nie ma takiego przewodu - informacja z pilota leci przez antenę do MK a z niego do każdego sterownika w drzwiach po szynie CAN. Dopiero dany sterownik w drzwiach ma bezpośrednie połączenie z zamkiem.

To teraz nie wiem jak to ugryźć mam :eusathink: A od kierunkowskazu któregoś przewód w kabinie gdzieś "pod ręką" jest? Albo inaczej, znajdę gdzieś +12V tylko przy otwieraniu i zamykaniu samochodu?

Bez vaga ani rusz.

A jakby bebechy z kluczyka z B6 do kluczyka z B7 przełożyć?

Opublikowano

Powróciłem do B6, witam :decayed:

Opublikowano

U mnie dzisiaj chyba 3 były :grin:

To teraz nie wiem jak to ugryźć mam :eusathink: A od kierunkowskazu któregoś przewód w kabinie gdzieś "pod ręką" jest? Albo inaczej, znajdę gdzieś +12V tylko przy otwieraniu i zamykaniu samochodu?

Bez vaga ani rusz.

A jakby bebechy z kluczyka z B6 do kluczyka z B7 przełożyć?

adamooo coś kombinował z tym tematem zasięgnij info u niego :wink:

Opublikowano

B5 poszło? pochwal się nowym nabytkiem :wink:

Opublikowano

Poszło B5 w zeszłym tyg, wczoraj kupiłem b6, musze ogarnac jakies zdjecia i wrzuce, ogolnie nic ciekawego :decayed: 2002 1,9tdi awx, avant, z "wypasu" jesli to mozna nazwac to podgrzewane fotele, i czarna skóra ale nie w kubłach, :grin: po za tym seria jak narazie, trzeba dopracowac i będzie igła, ale jest ok

dzisiaj jedna fotke strzelilem po gruntownym myciu i czyszczeniu :

http://img845.imageshack.us/img845/2432/111wds.jpg

Opublikowano

Witamy spowrotem rezaczu :decayed:

Opublikowano

No miałbyć sedan, bo ostatnio zastanawiałem się na ch mi avant ?? No i sie dowiedziałem, że jednak będzie potrzebny , bo rodzina się powiększa :grin: