Artur82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 marcin_o23 a co teraz pewnie body S4 wskoczy co?? pokaż to koło ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- pierwsza piątka z 10 "członków" dodana...reszra za chwile
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 marcin_o23 a co teraz pewnie body S4 wskoczy co??pokaż to koło ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- pierwsza piątka z 10 "członków" dodana...reszra za chwile Dzięki chłopy od razu się przyjemnie tu zrobiło jak mały wysyp furek się zrobił
julo23 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 marcin_o23 a co teraz pewnie body S4 wskoczy co??pokaż to koło Nie wiem co tam Marcin kombinuje, ale można byc pewnym jednego. Napewno robota będzie profi a efekt w pyte.
tymonA4 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czy te żarówki pasują do naszych audi Żarówki postojowe 2x W5W T10 5 SMD LED Audi A3 (2746970421) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
greg2505 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czy te żarówki pasują do naszych audi Żarówki postojowe 2x W5W T10 5 SMD LED Audi A3 (2746970421) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. szukaj h6w te są w5w i niepodejdą
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Podejda do zwyklych halogenowych.DO xenona i bi sa inne.
julo23 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja mam zwykłe soczewki to moge sobie takie zapodać co TymonA4 wkleił ?
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Do xenona i bixa H6W, do zwyklej lampy w5w.
tymonA4 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jak chcesz sobie takie zapodac to ci odsprzedam
julo23 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Może wezme. Tylko spróbuje znaleść coś o nich czy sie nie spalą po miesiącu No i potrzebuje jeszcze zwykłych mijania jakieś mocne, wysilone.
marcin_o23 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 lipnie wyglądają takie pozycyjne panowie , żółte światła i niebieska pozycja, bo niestety ledy mają barwe ok 6000K a to daleko od białego
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kuźwa ale ciśnienie załapałem, tak mi bixy zaparowały że ledwo co w środku soczewkę widać wymontowałem i leżą na kaloryferze pomoże coś ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ---------- A powiedzcie jeszcze mi jedną rzecz ktoś będzie kumał co jest: dzisiaj zauważyłem że dwa razy podczas jazdy zapalił mi się airbag i po chwili zgasł, coś z poduszką czy napinacze? Prędzej nic takiego się nie działo...
PIXI Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Wladi , zdejmij dekielek z tyłu lampy (szybciej pozbędziesz się pary) . Co do airbag to sprawdź czy dobrze kostki pod fotelami są kliknięte w gniazdo (miałem to kiedyś u siebie i po sprawdzeniu pomogło )
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Wladi , zdejmij dekielek z tyłu lampy (szybciej pozbędziesz się pary) .Co do airbag to sprawdź czy dobrze kostki pod fotelami są kliknięte w gniazdo (miałem to kiedyś u siebie i po sprawdzeniu pomogło ) No zauważyłem jak miałem prędzej uchylone dekielki to nie parowały tak potem zamknąłem i znowu lipa:kwasny: teraz się suszą na grzejniku podobno trzeba je wygrzać porządnie zobaczę czy pomoże, a co do kostek to nic nie ruszałem ale może rzeczywiście coś tam nie styka luknę potem dzięki:wink:
David Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 wladi a co za kolo co masz na zdjeciu b6 division? w Twoim watku taka fotka nie wystepuje...VT ??
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 wladi a co za kolo co masz na zdjeciu b6 division? w Twoim watku taka fotka nie wystepuje...VT ?? to fele ASA, widzę że jesteś spostrzegawczy:naughty: tak VT, ale albo takie kupię albo swoje będę malował w czarny mat:wink:
Artur82 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 a mi dzis padla jedna dioda w lampce oswietlajacej rejestracje...nie ukrywam ze myslalem ze jak ori to pochodzi
Rekomendowane odpowiedzi