Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chyba musze zrobic sie bardziej medialny i foty wsadzic ..:) moze akurat sie spodoba ;) z tym ze jeszcze wewnatrz oprocz oswietlenia led nic nie robilem bo prawie wszystko w serii bylo , ale jak wymienie glowniki na bose i zrobie lusterko fotochrom to juz spelnie warunki przerobek wewnatrz?:)
Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile można w środku wymodzić:wink: ja też praktycznie miałem wszystko w serii i dużo już porobiłem a jeszcze wiele do zrobienia:decayed:
miałeś w seri wszystko :decayed:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja wiem ze duzo i pewnie na czesci kasa by sie znalazla ale az taki kozak w tym wszystkim nie jestem zeby sam to ogarniac ... kupilem sobie caly zestaw bose wlacznie z dluugo poszukiwanym glosniczkiem centralnym w deske z przodu .. kable wtyczki wzmak glosniki .. i lezy od wielu miesiecy... mechanik nie chce tego zrobic bo mowi ze na caly dzien musialby zamknac warsztat .. a ja sam wiem ze poradze sobie z tym zeby np deske rozebrac.. moze na jakims zlocie znajde kogos kto bedzie umial to ogarnac albo chociaz pomorze to wtedy zaczne jeszcze wiecej modzic w srodku...cv wysle jak foteczki juz zrobie ladne.. jeszcze kilka poprawek plasdipem (bo kolor odchodzi;) ) i bedzie ok

Opublikowano

Ci to mają dobrze, sprzęt jest i tylko czeka na zamontowanie a mi ledwo na paliwo wystarcza :grin:

Opublikowano
Ci to mają dobrze, sprzęt jest i tylko czeka na zamontowanie a mi ledwo na paliwo wystarcza :grin:

Swój Człowiek :wink:

Opublikowano

Szkoda, że to idzie też w drugą stronę, od lata jeżdżę z wywaloną poduszką silnika i łożyskiem w lewym kole do wymiany :facepalm:

Opublikowano

Uuu to lipton :thumbdown:

Opublikowano

Z paliwem może przesadziłem, ale poduszka i łożysko to z 6 stów bym musiał wywalić aa i jeszcze termostat kolejne 400...

Opublikowano
Z paliwem może przesadziłem, ale poduszka i łożysko to z 6 stów bym musiał wywalić aa i jeszcze termostat kolejne 400...

Nie chce się wymądrzać, ale to nie wiedziałes jak kupowales auto ile kosztuje jego eksploatacja ?? :)

Opublikowano
No masz rację ale ja ostatnio robiłem dwumas, sprzęgło i olej i 2,700 poszło:facepalm: ale jak się jeździ Audi to niestety trzeba dbać i becalować:facepalm::decayed:
Opublikowano

Niestety koszta są all time u mnie co mam coś wyrezać to,się coś zesra i klops :-)

Ostatnio jak do Dominika jechałem jebneła przetwornica i mechanizm opuszczania szyby. I tak cały czas :doh:

Opublikowano
Niestety koszta są all time u mnie co mam coś wyrezać to,się coś zesra i klops :-)

Ostatnio jak do Dominile jechałem jebneła przetwornica i mechanizm opuszczania szyby. I tak cały czas :doh:

I już Marcin masz na kogo zwalić :kox:

Opublikowano

Ostatnio jak do Dominile jechałem jebneła przetwornica i mechanizm opuszczania szyby. I tak cały czas :doh:

NO no nie szalej:bicz:

Opublikowano

NO no nie szalej:bicz:

To u Nas jest tak z Bienkiem jak zbliży się do auta albo siądzie to na bank coś się spier....:polew:
Opublikowano

Goń sie z Pirogiem mośku:naughty::naughty:

Opublikowano

które logi dynamiczne się robi w BFB?? 2, 115, 118, 20. Coś jeszcze??

Opublikowano
Możesz czuć się pociągnięty za członka. hahahaha

Co Ty piszesz:decayed:

No uwaga uwaga:decayed: kto chętny na dymione migacze do B6?:kox:

yle ?

o widze ze Domin79 wskoczyl do grona b6 division :thumbup1: gratulazionen

35ł komplet:kwasny: Trochę drogo ale nigdzie tego nie ma:kwasny:

Opublikowano

Andrzej STO LAT

Opublikowano

boczki z roletami przeciwsłonecznymi różnią się sedan / avant :eusathink:

Opublikowano