Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ma ktoś fotki jak wyglądają końcówki Ultera w srebrnej B6?

luknij w mój wątek , tyle że zdesio z S4:wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No, OK. Ale jak to działa? Bierze odczyty z fabrycznych czujników parkowania?:eusathink:

Tak trzeba miec sterownik PDC 8 kanalowy oraz gateway z A3

Opublikowano

No, OK. Ale jak to działa? Bierze odczyty z fabrycznych czujników parkowania?:eusathink:

Do odpalenia optycznego PDC potrzebne sa na pewno: nowe RNS-E , emulator can gateway i sterownik pdc z A3 polift (8P0). Niemce juz rokzminily temat na a4-freunde.de. Ja z checia zaglebie sie w temat, ale moj niemiecki mimo ze jest na poziomie bdb i tak nie ogarnia wszystkiego. Jesli ktoś schprecha lepiej niz ja, to podrzuce linka do tematu

https://www.youtube.com/watch?v=uiTXA72dCWc

Opublikowano

Miśki doradźcie mi opony na zimę... Chcę 17" 235/45. Co myślicie na temat Nokianów WR A3?

Opublikowano

luknij w mój wątek , tyle że zdesio z S4:wink:

Ale nie ma żadnej dobrej fotki tego setupu tylko wszystko od boku.

Opublikowano

Kolego Bart-S jezeli Tobie pasuje cos takiego to zajzyj na ta strone tyres online @ mytyres.co.uk: tyre dealer for cheap passenger, summer, winter tyres

Jest to strona gdzie sprzedaja opony wszelkiej masci i wszelkich rozmiarow , dobre jest to ze w 90% do kazdej opony kest kilka testow drogowych i opisow glownie z niemieckich czasopism jak i rowniez oznaczenia gwiazdkami im wiecej tym lepiej co w pewnym sensie klasyfikuje dana opone jak dobra , bardzo dobra lub kompletny szajs.

Jak szprechasz troche po niemiecku lub angielsku to mozesz sie tym zasugerowac , ktora opona jest w przystepnej cenie a tym samym warta polecenia i zakupu. Wiem ze roznie to bywa z tymi testami ale nie zaszkodzi poczytac.

Opublikowano

Panowie, muszę kupić świece żarowe, jakiej firmy polecacie?

Beru, Bosch czy NGK?

Opublikowano

Młody co tam w końcu z tą Twoją padaczką? Sprzedajesz czy co działasz:naughty:

Opublikowano
Kolego Bart-S jezeli Tobie pasuje cos takiego to zajzyj na ta strone tyres online @ mytyres.co.uk: tyre dealer for cheap passenger, summer, winter tyres

Jest to strona gdzie sprzedaja opony wszelkiej masci i wszelkich rozmiarow , dobre jest to ze w 90% do kazdej opony kest kilka testow drogowych i opisow glownie z niemieckich czasopism jak i rowniez oznaczenia gwiazdkami im wiecej tym lepiej co w pewnym sensie klasyfikuje dana opone jak dobra , bardzo dobra lub kompletny szajs.

Jak szprechasz troche po niemiecku lub angielsku to mozesz sie tym zasugerowac , ktora opona jest w przystepnej cenie a tym samym warta polecenia i zakupu. Wiem ze roznie to bywa z tymi testami ale nie zaszkodzi poczytac.

Dzięki :thumbup1:

Opublikowano

chłopy, kto robił te plastiki z diosą do podświetlania kubka i wizytownika?

Opublikowano
chłopy, kto robił te plastiki z diosą do podświetlania kubka i wizytownika?

Dominikt1

Opublikowano
Młody co tam w końcu z tą Twoją padaczką? Sprzedajesz czy co działasz:naughty:

Sprzedaję, w ten weekend albo następny weekend zdejmuję koła i zakładam sprężyny i wystawiam na sprzedaż ale zrobię jeszcze serwis i zmienię świecę co by jej było lżej :decayed:

Opublikowano

Mody dajcie temat pod Newbie bo cieżko się przyzwyczaić:decayed:

Opublikowano

Bart a czemu taki rozmiar preferujesz 235/45R17 ? Może wystarczy dać 225/50 na zimę ?

Opublikowano

ja do 17 na zime mam 225/45 dziwne rozmiary opon macie

Opublikowano

Pany pytanie do tych co już maścili coś plasti dipem, a jeszcze lepiej jak malowali listwę zderzaka z tyłu na czarno- powiedzcie mi idealnie sobie poradziliście z tą "szparką" pomiędzy zderzakiem a listwą? jest jakaś specjalna technika na to ? bo jakoś efekt końcowy mnie nie zadowala.

próbowałem już okleić zostawiając 1 cm odstępu ale plastidip się z tej szpary niedobrze odkleja i pozostaje w niej. próbowałem okleić normalnie- to znowu się taśma razem z plastidipem odkleja :kwasny:

Opublikowano

Teraz jest tendencja w nowych audi żeby profil lekko zwiększać. Ja póki co testuje od paru dni taki setup i bardzo przyjemnie się jeździ.

Opublikowano
coś koło tego tylko dokładki jeszcze nie dpracowałem

d69ffb044b9f7df6m.jpg c4699fa4517910e6m.jpg

---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ----------

Teraz jest tendencja w nowych audi żeby profil lekko zwiększać. Ja póki co testuje od paru dni taki setup i bardzo przyjemnie się jeździ.

ja mam 215/50R17 i jest :thumbup1:
Opublikowano
coś koło tego tylko dokładki jeszcze nie dpracowałem

http://images36.fotosik.pl/296/d69ffb044b9f7df6m.jpg http://images33.fotosik.pl/480/c4699fa4517910e6m.jpg

:shock3::shock3::shock3::slina::slina::slina:

Weź Ty wreszcie załóż temat o tej B6 bo jest masakryczna :drool3:

Czym malowałeś klamki i tylną blendę? Ja blendę pomalowałem i już podrapana jest :facepalm:

http://i.imgur.com/2domX.jpg

Opublikowano

Można u nas w B6 właczyć doświetlanie w zakrętach halogenami ? Dziś rozmawiałem z jednym kolesiem co ma passata i u niego się da.

Pewnie to zależy od moduł ale może warto sprawdzić.