Opublikowano 5 Lutego 201313 l Jest ktoś ze Świdwina u nas na forum ktoś coś wie Marcin szukasz kogoś do podrinowania?
Opublikowano 5 Lutego 201313 l Sexy Music Videos 2012/2013 EUROPE - YouTube! No i widzisz mikaszi jak niewiele trzeba żeby skręcić teledysk: d*py, jachty, słońce i jakaś muza i się kreci a My samce się ślinimy:polew:
Opublikowano 5 Lutego 201313 l Jest ktoś ze Świdwina u nas na forum ktoś coś wie Marcin szukasz kogoś do podrinowania? No kto chętny stawiam
Opublikowano 5 Lutego 201313 l Sexy Music Videos 2012/2013 EUROPE - YouTube! No i widzisz mikaszi jak niewiele trzeba żeby skręcić teledysk: d*py, jachty, słońce i jakaś muza i się kreci a My samce się ślinimy:polew: Włodek oby tylko ślinić :jerk:
Opublikowano 5 Lutego 201313 l Sexy Music Videos 2012/2013 EUROPE - YouTube! No i widzisz mikaszi jak niewiele trzeba żeby skręcić teledysk: d*py, jachty, słońce i jakaś muza i się kreci a My samce się ślinimy:polew: Włodek oby tylko ślinić :jerk: Hehe tyż prawda:wink:
Opublikowano 5 Lutego 201313 l Sexy Music Videos 2012/2013 EUROPE - YouTube! No i widzisz mikaszi jak niewiele trzeba żeby skręcić teledysk: d*py, jachty, słońce i jakaś muza i się kreci a My samce się ślinimy:polew: taaa troche plastiku
Opublikowano 5 Lutego 201313 l Sexy Music Videos 2012/2013 EUROPE - YouTube! No i widzisz mikaszi jak niewiele trzeba żeby skręcić teledysk: d*py, jachty, słońce i jakaś muza i się kreci a My samce się ślinimy:polew: taaa troche plastiku moja żona powiedziała dokładnie prawie to samo "tańczące plastikowe lalunie"
Opublikowano 5 Lutego 201313 l no wiesz to widac jak wladi mowi cos tam spiewaja d*pa poruszaja jak i sztucznymi cyckam i git robia szal :polew:
Opublikowano 5 Lutego 201313 l no wiesz to widac jak wladi mowi cos tam spiewaja d*pa poruszaja jak i sztucznymi cyckam i git robia szal :polew: chociaż sama muzyka tez wpada w ucho , tylko że jak się już widziało teledysk to przy słuchaniu samej muzyki jest mały nie dosyt
Opublikowano 5 Lutego 201313 l no nie da sie ukryc ze muzyka nie jest zla co do teledysku hmm kwesita gustu
Opublikowano 5 Lutego 201313 l dawać jakieś fajne foto b6 a nie się teledyskiem jaracie może ma ktoś zbędną lodówkę na sprzedaż ? bo cały schowek mi nie potrzebny i nie za tą kasę Schowek pasażera z lodówką Audi A4 B6/B7 Czarny (2999363320) - motoAllegro
Opublikowano 5 Lutego 201313 l dawać jakieś fajne foto b6 a nie się teledyskiem jaracie może ma ktoś zbędną lodówkę na sprzedaż ? bo cały schowek mi nie potrzebny i nie za tą kasę Schowek pasażera z lodówką Audi A4 B6/B7 Czarny (2999363320) - motoAllegro To ja wezme schowek bo mój złamany zawias ma
Opublikowano 5 Lutego 201313 l Panowie potrzebuje zamek drzwi kierowcy dla kumpa bo mu wywala błąd...ma ktoś na sprzedaż??