Opublikowano 5 Marca 201313 l Widzialem. I avusy mi pasuja jak najbardziej. Tylko musialbym je malowac a wiosna juz za rogiem:grin:
Opublikowano 5 Marca 201313 l niby tak ale akurat w tej chwili wole doplacic ale od razu zakladac. moja b6 bidnie na stalakach wyglada:decayed:
Opublikowano 5 Marca 201313 l wlasnie wczoraj je zrzucilem heheh. Tak przyjechala z DE. Na dystansach:polew: Wole widok na stalakach juz:facepalm:
Opublikowano 5 Marca 201313 l ehh jak ma sie pecha to i palca w D..ie sie zlamie... ledwo co załozyłem letnie koło, a juz wbił mi sie gwoźdź (taki około 8 cm)... dobrze ze na wsi wulkanizacja od 7-20:decayed:
Opublikowano 5 Marca 201313 l 3 pytania: Jest duża różnica w przejściu z 312 na 320mm?? Czy trzeba wtedy wymieniać coś oprócz tarczy klocków i zacisków?? Podobno osłony mogą zostać... Jaki minimalny rozmiar felgi pod zacisk 345??
Opublikowano 5 Marca 201313 l http://img829.imageshack.us/img829/6233/img4956wj.jpgzna ktoś numer tego cuda ? i podchodzi p&p ? Była taka lampka w sedanie z diodami? Bo ja mam chyba bez a z przodu są diody:mysli:
Opublikowano 5 Marca 201313 l Mogę ci wysłać na maila poradnik jak to dorezać w pdf'ie Poproszę na [email protected]
Opublikowano 5 Marca 201313 l Cokolwiek już wiadomo micak? A zapomniałem, daj adres tego sklepu ze Szczecina co na spocie mi o nim mówiłeś
Opublikowano 5 Marca 201313 l Mogę ci wysłać na maila poradnik jak to dorezać w pdf'ie Lampkę z diodami?Nie wystarczy wymienić na taką? Ja mam w sedanie pakiet światło i wygląda tak samo jak ta co jozek pokazał
Opublikowano 5 Marca 201313 l W związku z zainteresowaniem informuję że plik dostępny jest na chomiku o nazwie micak1, ma poniżej 1MB, więc można zassać za free...
Opublikowano 5 Marca 201313 l W związku z zainteresowaniem informuję że plik dostępny jest na chomiku o nazwie micak1, ma poniżej 1MB, więc można zassać za free... Zassane a kiedy te lampki występowały ori, w pakiecie światło?
Opublikowano 5 Marca 201313 l 3 pytania:Jest duża różnica w przejściu z 312 na 320mm?? Ano jest, bo zmienia się zacisk. Czy trzeba wtedy wymieniać coś oprócz tarczy klocków i zacisków?? Podobno osłony mogą zostać... tarcze klocki zaciski jarzma, resszta zostaje. Jaki minimalny rozmiar felgi pod zacisk 345?? 17"