Opublikowano 8 Marca 201313 l Ja najmłodszy smarkacz z was tutaj a powoli mnie te rezanie już przestaje rajcować
Opublikowano 8 Marca 201313 l kurfa siedzę wiecznie na tym forum, na allegro i kupuje graty do samochodu Co Ty pierd....powinieneś się cieszyć innym ślina cieknie na widok rezanych furek:facepalm: wiem:whistling: mi też leci ślinka jak patrzę na inne auta Też sie uzalezniłem od forum:decayed: Furka od zakupu w październiku zmieniła sie nie do poznania, a to wszystko przez to że napatrzyłem się za duzo na forumowe 4kółka:slina: Powoli zakładany projekt się dopełnia i później ide na odwyk:kox:
Opublikowano 8 Marca 201313 l Jozek i na ci to nie wiem, zastanawiam się nad jakimś leczeniem Kup matiza
Opublikowano 8 Marca 201313 l ja nie wiem z czego wy sie chcecie leczyc przeciez zle nie jest:polew: Jak wrzucisz 30K w auto to też dojdziesz do tego wniosku co my:decayed:
Opublikowano 8 Marca 201313 l Jozek i na ci to nie wiem, zastanawiam się nad jakimś leczeniem Kup matiza w holenderskim gazie
Opublikowano 8 Marca 201313 l Jozek i na ci to nie wiem, zastanawiam się nad jakimś leczeniem Kup matiza w holenderskim gazie Koniecznie
Opublikowano 8 Marca 201313 l Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2003R. 1,9 TDI 6- SKRZYNIA QUATTRO!!!!!!!!!!! BARDZO BOGATA WERSJA. -XENONY -SKÓRY -NAVIGACJA -PARKTRONIKI PRZ co to jest w schowku obok zmieniarki po prawej ?
Opublikowano 8 Marca 201313 l ja nie wiem z czego wy sie chcecie leczyc przeciez zle nie jest:polew: Jak wrzucisz 30K w auto to też dojdziesz do tego wniosku co my:decayed: mnie to jakos nie przeraza w mtt mam dwoch fanatykow co maja grubo ponad90K i to w starsze samochody kawestia podejscia do tematu ( no i nie ukrywajmy $$) moj inwestuje w swojego dafa to ja w moj i jest si
Opublikowano 8 Marca 201313 l Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2003R. 1,9 TDI 6- SKRZYNIA QUATTRO!!!!!!!!!!! BARDZO BOGATA WERSJA. -XENONY -SKÓRY -NAVIGACJA -PARKTRONIKI PRZco to jest w schowku obok zmieniarki po prawej ? Coś jak tacho pobiera z navi wszelkie info o rozpoczęciu, zakończeniu podróży etc taki pseudo tachograf
Opublikowano 8 Marca 201313 l Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2003R. 1,9 TDI 6- SKRZYNIA QUATTRO!!!!!!!!!!! BARDZO BOGATA WERSJA. -XENONY -SKÓRY -NAVIGACJA -PARKTRONIKI PRZco to jest w schowku obok zmieniarki po prawej ? Audi Logbook działa jak tachometr, pewnie auto jeździło jako firmówka
Opublikowano 8 Marca 201313 l ja przez pół roku w auto włożyłem około 8 kafli tak licząc na szybko ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2003R. 1,9 TDI 6- SKRZYNIA QUATTRO!!!!!!!!!!! BARDZO BOGATA WERSJA. -XENONY -SKÓRY -NAVIGACJA -PARKTRONIKI PRZco to jest w schowku obok zmieniarki po prawej ? Audi Logbook działa jak tachometr, pewnie auto jeździło jako firmówka aaa to pewnie i przebieg ma z 500 tyś dzięki za wyjaśnienie
Opublikowano 8 Marca 201313 l ja przez pół roku w auto włożyłem około 8 kafli tak licząc na szybko ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Oferta - Audi A4 - AUDI A4 2003R. 1,9 TDI 6- SKRZYNIA QUATTRO!!!!!!!!!!! BARDZO BOGATA WERSJA. -XENONY -SKÓRY -NAVIGACJA -PARKTRONIKI PRZco to jest w schowku obok zmieniarki po prawej ? Audi Logbook działa jak tachometr, pewnie auto jeździło jako firmówka aaa to pewnie i przebieg ma z 500 tyś dzięki za wyjaśnienie Co z tego?