Opublikowano 22 Marca 201313 l ładnie, ładnie Powinniśmy właśnie siedzieć przy stole i chlać wiadrami, a nie przy kompach siedzieć...
Opublikowano 22 Marca 201313 l poznajecie Audi A4 S line sport 1.9tdi For Sale in Dublin : €4,900 - DoneDeal.co.uk
Opublikowano 22 Marca 201313 l ładnie, ładnie Powinniśmy właśnie siedzieć przy stole i chlać wiadrami, a nie przy kompach siedzieć... oj tam , ochleją się bimbru potem się obrzygają i pójdą spać
Opublikowano 22 Marca 201313 l ładnie, ładnie Powinniśmy właśnie siedzieć przy stole i chlać wiadrami, a nie przy kompach siedzieć... nic nie mów :facepalm:
Opublikowano 23 Marca 201313 l a czemu Cię nie dziwi?? jak oglądasz to sam widzisz jak grają , cały czas obiecują że dużo się zmieni w grze polskiej reprezentacji a jest jeszcze gorzej Wszędzie, nie tylko w piłce nożnej. W końcu muszą coś mówić, żeby ludziom mordy pozamykać. Nie pograłby ktoś w medal of honor po sieci? Wczoraj graliśmy na czterech, ale to za mało, potrzeba więcej użyszkodników, żeby był większy fun w razie co uderzać do kolegi DudsA4 wytłumaczy wszystko co i jak i da linki zachęcam! A jaki medal? W GT5 bym pograł z ekipą chętnie:naughty:
Opublikowano 23 Marca 201313 l poznajecie Audi A4 S line sport 1.9tdi For Sale in Dublin : €4,900 - DoneDeal.co.uk Bankomata
Opublikowano 23 Marca 201313 l poznajecie Audi A4 S line sport 1.9tdi For Sale in Dublin : €4,900 - DoneDeal.co.uk Bankomata czemu Bankomata ? ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- Kierwa B6 stoi u lakiernika i nie mam co w weekend robić co malujesz
Opublikowano 23 Marca 201313 l poznajecie Audi A4 S line sport 1.9tdi For Sale in Dublin : €4,900 - DoneDeal.co.uk Bankomata czemu Bankomata ? Nick mu zmienili w Bukowinie http://a4-klub.pl/members/bankomat-31458/
Opublikowano 23 Marca 201313 l poznajecie Audi A4 S line sport 1.9tdi For Sale in Dublin : €4,900 - DoneDeal.co.uk Bankomata czemu Bankomata ? Nick mu zmienili w Bukowinie http://a4-klub.pl/members/bankomat-31458/ :nabijasie::laughing2::laughing2::lol1: robił za bankomat jak sie wszystkim kasa skończyła
Opublikowano 23 Marca 201313 l poznajecie Audi A4 S line sport 1.9tdi For Sale in Dublin : €4,900 - DoneDeal.co.uk Bankomata czemu Bankomata ? ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- Kierwa B6 stoi u lakiernika i nie mam co w weekend robić co malujesz Na drzwiach mi sie purchel zrobił(ori lakier) I przy okazji S-line front spasuje:decayed:
Opublikowano 23 Marca 201313 l a kurde ja myslałem ze ten cien to jest jakas maskownica pod kabelki a to mnie kurde zrobiło w balona...kurde bo kompa mam pod światło i kurde takie złudzenie;/;/